Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Nah akkor hasonló tapasztalataid vannak Neked is.
Egyszer volt nálam rövid időre egy ilyen, tetszett akkor is, s most h elázott a telóm, valszeg erre váltok.
Ár/érték aránya a legjobb.Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
legiaap
félisten
Tényleg jó készülék. Én se bántam meg, hogy megvettem, bár vannak számomra idegesítő tulajdonságai.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Inarus
addikt
válasz runner 125 #901 üzenetére
Jaja! Tényleg csak ajánlani tudom. Haveromat is meggyőzte,hogy nem kell nekem notebook főleg mikor az alap dolgok mellett lejátszottam neki egy konvertálatlan két órás divx filmből a mobilon... (Mondjuk az egérmozi nem a legjobb érv )
(#902) legiaap: Például?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Őőő, a kamera AF-es?
Bár fényképezni biztosan nem ezt használnám.
Esetleg valami frissebb szoft-tal nem lehet kicsit javítani? Annó a Kaiser-en egész jól észrevehető volt a különbség.
Üdv.M
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
legiaap
félisten
válasz runner 125 #906 üzenetére
Ezen ne hinném, hogy lehet javítani. És nem AF-es.
Ami idegesít még, hogy nem lehet ujjal használni a kijelzőt, csak körömmel, vagy pálcával.
Ezért gondolkodok Omniában.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
runner 125
nagyúr
-
legiaap
félisten
Már csináltam pàrszor újbóli kijelzökalibrálást, de nem segített semmit. Most még egyszer megtettem, de semmi. Ez nem az az ujbeggyel vezérelhetö kijelzö.
Ez nem a készülék hibája. Ennyit tud.
Körömmel és pálcával tökéletes a vezérlése.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
runner 125
nagyúr
..jah amúgy esetleg ha nem volt világos keresek i780-at, aki esetleg megválna tőle keressen meg privátban.
Köszi.
Üdv.M
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
ezt aláírom, nem elég érzékeny az érintőkijelző, és nyilván a felülete sem valami nagy.
az érzékenységen registry buherával asszem lehet állítani, de még nem próbáltam.
én alig érek hozzá a képernyőhöz és a verkát is csak soft reset-hez használom, annyira bevált az egérkurzor, zseniális. -
MODERÁTOR
Szerintem használhatóságra ugyanaz minden (hasonló kategóriájú) PDA. Sőt, véleményem szerint egy QWERTY-billentyűzettel és érintőkijelzővel szerelt gép használhatóbb, mint ha nem volna hardveres billentyűzet.
"A Windows Mobile megmentői: grafikus felületek" pont azért vannak, ha az ember nem szertné körömmel vagy ceruzával használni, feltesz egy ilyen kiegészítést, és úgy használja.
Én a Kaiseren és a Touch Pron a QWERTY miatt nem tettem fel semmilyen grafikus felületet, és a ceruzát is csak "fényévente" veszem elő, pedig "nagyfelhasználó" vagyok.
A sűrűn használt programokat beállítottam egy-egy gombkombinációra: van "valódi" ALT-TAB-om, ALT-F4-em (ezt a SHIFT-DEL gombokra tettem ), stb...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
legiaap
félisten
válasz Viktor0610 #915 üzenetére
Nekem is fenn egy grafikus felület (SPB Mobile Shell 3). Aláírom, hogy ez már használhatóbb, mint a sima win felület, de itt se reagál mindig az ujjra.
A körömre vagy a pálcára inkább.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
-
erdoke
titán
válasz Viktor0610 #917 üzenetére
Könnyen lehet, hogy újabb ROM-ban már állítottak rajta gyárilag. Legalábbis az Omnián többször is finomították a kijelző érzékenységét.
A legjobb aláírás a héten
-
runner 125
nagyúr
Srácok!
Remélem ez még nem warez és belefér;
Ahogy írtam egy ilyen készüléket készülök beszerezni, találtam is korrekt árban egy pár hónapos T-s telót, de elsőre én Voda-sat vagy függetlent keresek(tem).
Kérdés;
A T-s verzión van valamiféle magenta szín?! Akár kívül, vagy épp' a szoftverben.
Találok rá független ROM-ot? Gondolom gar esetén jó volna visszaerőszakolni rá a gyári T-s ROM-ot.
...bár ahogy olvastam már jó pár helyről Samsung-ék szeretik visszadobálni minden hülye indokkal a hibás készülékeket.Köszi.
mod.: Azt hiszem hagyom is, előfizetéssel lett vásárolva... -nekem nem ér annyit meg...
Üdv.M
[ Szerkesztve ]
-
Xabi78
aktív tag
-
CHIPman
nagyúr
válasz runner 125 #919 üzenetére
Egyetlen T-s cucc van benne, a gyari Samu todayen egy W'n'W ikon. Ha felraksz egy grafikus feluletet, rogton eltunik.
rumos14: Azt a registrys-erzekenyseges cuccot el tudnad kuldeni priviben?hardverapro.hu/tag/chipman
-
-
legiaap
félisten
válasz runner 125 #924 üzenetére
Én eladom neked ha kell
-
rumos14
nagyúr
válasz runner 125 #924 üzenetére
no f.cking way
vaterán, aproneten is láttam pár napja, biztos találsz. ja, én független vennék... sztem nem fogod megbánni, értesz te az ilyen kütyük nyelvén.
off: vatera bakker jól kihalt, megtette a hatását a hirdetési díj bevezetése -
runner 125
nagyúr
Jaja, keresgetem, de nem 60.000ft -ért szeretnék venni.
Közben kiszélesítettem a jelöltek táborát; Omnia-ra és mit ad Isten?! Diamond-ra. Soha nem gondoltam volna h egyszer lesz olyanom, bár a frissebb ROM-okkal már megszűntek a gyermekbetegségei, hát próba-cseresznye ...-ha arra kerül sor.
Üdv.M
-
Inarus
addikt
válasz runner 125 #928 üzenetére
Nah igen, nekem is mázlim volt...
Nofene, hogy-hogy kibővítetted a listát? Kicsit más stílusú modellek...
-
runner 125
nagyúr
H őszinte legyek baromi sok pda-m volt már, olyanok pl. még nem. Ennyi az ok.
Első blikkre i780-at akarok(tam), de most már jó volna találni, de egyelőre semmi.Üdv.M
-
rumos14
nagyúr
válasz runner 125 #930 üzenetére
-
erdoke
titán
válasz runner 125 #928 üzenetére
Omniából ez itt nem tűnik rossz darabnak, kérdés az ára.
A legjobb aláírás a héten
-
runner 125
nagyúr
-
legiaap
félisten
Letöltöttem a NetFront Browser legújabb verzióját.
Kimondottan élvezhető, de a flash dolgokat azért itt is hiányolom...
Ma másik, meg, hogy nem tudom leállítani az oldal betöltését és nem tudok visszamenni sem az előző oldalra...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Ha T-nél lett vásárolva a készülék, mennyi garit adnak rá?
Akkor is csak 1év?Köszi.
Üdv.M
-
legiaap
félisten
Közben én is rájöttem, hogy kell visszalépni.
Ami tetszik benne, hogy nem kell megvárni, hogy teljesen betöltse az oldalt és úgy is lehet használni. Az Operánál ilyenkor ne lehetett görgetni, mert levitt a lap aljára. Megugrott.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
legiaap
félisten
Nekem most a következő böngészők vannak fenn:
- Opera Mobile 9.5 Build 15529 --> Túl lassú- Opera Mini 4.2.13337 --> Ez lenne a leggyorsabb,csak kicsit bugos (látszik a képernyő alján a today képernyő, de rájöttem csak onnantól kezdve fog látszani, ha használjuk a billentyűzetet)
- Iris Browser v 1.1.7 --> Ez sem rossz, de talán majd a következő verziója
- NetFront 3.5 Build 729 --> Eddig ez a legjobb böngésző. Kár, hogy flash tartalmú dolgokat ne játszik le, habár eddig felsoroltak közül egyik sem viszi nálam- Skyfire v 1.0.0.11783 --> Mindenféleképpen jobb az elődjénél, viszi a flash cuccokat és gyorsabban, mint az előző verziója. Viszont mindig babrálgatni kell a nagyítgatást.
-
Inarus
addikt
Ezek nekem is fenn vannak...
Az Opera minit egyáltalán nem használom már... Sok volt a nyűg a hálózati engedélykéréssel valamiért...
Nálam a Netfront most lépett az első helyre, bár gyanítom az Opera kell még majd párszor... Mondjuk durvább flash-es oldalakat nem nagyon igénylek.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, milyen tokot és hol rendeltetek hozzá? Küldjetek már linkeket.Köszi
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Én ilyet rendeltem de nem jött még meg és félek átvágtak vele.
Azért kérdezem hogy itthom olcsoért lehet-e venni valamit.
[link]''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
legiaap
félisten
Miért van az, hogy néha ki-be kapcsolás után store card 2 lesz?
És ilyenkor a karira telepített programok nem indulnak el, csak akkor ha a strore card mappát kitörlöm és csinálok ismét egy újraindítást.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest