- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakim
csendes tag
válasz szabi1987XM #250 üzenetére
Nekem a needromos TWRP nem működött.
Blackview BV5000 Camouflage Android 6.0
-
nelopj
csendes tag
Hello
Frissítettem 6.0-ra
Jól működik,gyorsabb lett, több funkció,stb
De sajnos ha rádugom a gépre , nem látja az sd- kártyát.
Csak fotóátvitelnél kapcsolódik,de így csak a belső látszik.
De ez is csak ha újra indítom a telefont.
Ha lenne valakinek ötlete?
Köszi -
Simba86
senior tag
SOS!
most jött a teló és nem bírom sehogy se bekapcsolni :S Töltőre raktam vagy fél órára és semmi...
Mi lehet a baja? :SSiemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
És ha szétszedem, a vízállósága elveszik, nem?
Amúgy miért ragasztják le?És ha az akksi le van ragasztva, attól elvileg, ha gépre dugom, nem kéne, hogy életjelet adjon?
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
aktív tag
Nem vész el a vízállóság, mert egy gumilap van benne, illetve a kártyákat másképp nem lehet beletenni csak, ha szétszeded.
A többire nem tudok választ adni.
[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
punky10
addikt
Azért ragasztják le,mert a gyárban nem tudhatják előtte, hogy mikorra adják el a készüléket, és ha egy akksi megkapja a terhelést akkor az merül...És idővel mélykisülés állapotába kerül...És az nagyobb gond, mint ez: vásárlás után a vevő úgy is leszedi a hátlapot, beleteszi a SIM kártyát, esetleg egy memóriakártyát is(és ha már itt van, akkor kiveszi a szigetelőlapot az akkumulátor elől) és őrül...
Akkumulátor nélkül gépre dugva pedig szerintem Fast-mode-ban indulna,de azt másik billentyűkombináció indítja.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Simba86
senior tag
Mindkettőtöknek nagyon köszönöm a segítséget
tényleg le volt ragasztva...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
hari73f
aktív tag
Sziasztok,
Sikerült valakinek Android6 alatt a root BV5000-re?
Megoszthatná az információkat...
-
Rakim
csendes tag
Szia!
Én eddig nem is próbálkoztam vele, de szerintem aligha létezik rá rendes megoldás. Sajna se TWRP, se ROOT dolgok nem érkeznek ehhez a telefonhoz, pedig igen felkapott telefon lett, főleg az oroszoknál. Ezért nem értem, hogy miért nincs rá valami főzött ROM vagy egyéb cucc.
-
yaksi
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: van egy Blackview BV 5000 készülékem, ami pofával előre leesett a fém asztal lábára. Persze az üveg elrepedt. Az lenne a kérdés, hogy ilyenkor az üveget külön kis lehet cserélni, vagy kompletten az egész kijelző kuka? Érintésre reagál, nincs semmi baja, csak a repedés...
Előre is köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
yaksi
-
AngeloDivina
aktív tag
Sziasztok! Hogyan lehet egyèni mp3 csngőhangot szemèlyekhez társítani?
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
punky10
addikt
válasz AngeloDivina #264 üzenetére
Megnyitod a kontaktot,jobb felső sarok szerkesztés vagy beállítás,megnyílik egy menü,megint jobb felső sarokban a három pötty,és itt lessz a csengőhang.SIM-en tárolt számoknál nem müködik.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Nudlee
aktív tag
válasz AngeloDivina #266 üzenetére
Akkor valamit nem jól csinálsz.
punky10 jól írja, úgy működnie kell. -
witya83
csendes tag
Sziasztok!
Én is beruháztam egyre.Kicsit lehetne gyorsabb a proci de átlagban meg vagyok elégedve a penge wifi és gps miatt főleg.
Sikerült működő TWRP 3.0.2 felrakni.
Viszont a rootolásba elkelne egy kis segítség hogy ne mennyen rá arra is egy fél napom.
Egyébként nekem már a 6-os droiddal jött a teló, de ahogy néztem a 4pda megtalálni mindent csak a root dolgokat nem találtam még. -
witya83
csendes tag
A TWRP felrakáshoz segítség.
https://mega.nz/#!ek82FR6Q!4crjb_1oOmvFBVTe_Bqcxc7H7Qj4z49umnyTpdH_e-s
Ezt letöltve flashtools-al felrakod a recorveryt csak, és kész.
Azt nem tudom 5-ös droidon működik e , de egy próbát megér. -
Rakim
csendes tag
Legutolsó 6.0-ás rom TWRP-s változata : [link]
-
Rakim
csendes tag
Persze, jelenleg is ez van fent a telefonomon. Sajnos az a hiba minden törlés ellenére sem szünt meg számomra, hogy ha beállítom a hívószám kijelzést és tolok egy restart-ot, akkor visszatolja hálózati alapértelmezettre és úgy rejtve marad a számom (Telekom).
-
witya83
csendes tag
Na a root jog is letudva.
-
yaksi
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek olyan hiba, hogy mindenféle kéretlen reklámokat dobál fel állandóan a telefon, illetve kérdezés nélkül töltöget le appokat? Szinte használhatatlan így a telefon. Tudnátok segíteni, mit csináljak? Gyári visszaállítás megvolt, ahogy netet kap a telefon, azonnal kezdi elölről.yaksi
-
Papooo
senior tag
Az Lmuch pár hónapja nálam is megjelent kiirthatatlanul, azóta nem direktben indítom a böngészőt, hanem könyvjelzőből, és nem okoz gondot.
Más problémám nincs a telóval, ha leszámítjuk a téves akkukijelzést.
20 százalékot csal.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
yaksi
aktív tag
Sikerült a PingDigitalos szoftvert tárolni, most minden rendben van, sehol egy kéretlen valami. Szerintem a gyári launcer cserélve van ebben a romban.
yaksi
-
hari73f
aktív tag
BV5000, ORange, beszerzési áron Eladó.
Újszerű állapot.Hardveraprón a részletek. [link]
vagy privátban keress.
[ Szerkesztve ]
-
Rakim
csendes tag
Tud valaki olyan üveg fóliát, ami passzol is erre a telefonra ?
-
yaksi
aktív tag
Az launcer függő, hogy pl. a Gmail ikonja nem jelzi számokkal a beérkezett levelek számát úgy, mint pl az sms-eknél?
yaksi
-
Rakim
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs