- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
válasz voyager4.4 #601 üzenetére
Sztereo fülest is támogat, de ennyi a történet. Maximum letöltött fájlkezelő képe ott küldeni.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
turbulencia8
őstag
válasz voyager4.4 #603 üzenetére
Eleg sok fajlkezelot megvettem anno foloslegesen, sajnos nem remlik ilyen funkcio.
-
Cannabis7
senior tag
válasz turbulencia8 #604 üzenetére
ennek a rendszere van olyan jó, mint a bb10?
-
-igu-
addikt
válasz Cannabis7 #605 üzenetére
A BB10 aktualis verzioja pontosan 1.574-szer jobb, mint a PlayBook-on futo QNX, de ne hagyjuk figyelmen kivul azt a tenyt, hogy a PlayBook rendszere nehany evvel oregebb - ebben a szegmensben ez nagyon sokat szamit.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
turbulencia8
őstag
válasz Cannabis7 #605 üzenetére
Nem olyan jó, nincs annyi állítási lehetőség, és a droidos appok nagy részével sem érdemes szórakozni. De pl. a gesztusvezérlés hasonló, és ha megveszed rá a sokat emlegetett Kalemsoft videólejátszót, akkor teljes értékű, kiváló hangú tablet (az előlapon vannak a hangszórók). Ár/értékben nagyon jó: rádiózásra, némi játékra, e-könyvre, videólejátszásra és böngészéshez nagyon szeretem (utóbbira az LTE verzió javasolt, mások leírása alapján).
-
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
55 ezer Ft-ért árulnak egy 64 GB-os angliai modelt, alig használt, nagyon szép állapotú (képernyő védőfólia is rajta van, doboz, tartozékok is megvannak). Augusztus óta van az illetőnél, garancia nincs. Én sokallom érte az árat...szerintetek is sok ennyiért?
Köszi előre is választ!
-
-
Takhanto
őstag
Nekem is van eladó csak 16 gigásban...
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
icezozo
addikt
3 es fel eves PlayBookom szele elkezdett foszlani nem birja mar a gyerekek izzadt tenyeret.
az elso ( es egyben utolso is) ami ilyen sokat bir !http://qwankido.hu/
-
icezozo
addikt
ott is es az oldala is. de megneztem mind kettot a masik is
ha belegondolok a samu tab 1 honapot birt, az iPad mini 3 honapot az iPad 2 6 honapot
a wines lenovo miix8 1 honapotakkor a PlayBook csucs teljesitmeny a gyerekeknel.
adjak neki az ivet rendesen.
http://qwankido.hu/
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Megér még 35eFt-ot egy 32GB-os 3G-s 1.5GHz procis Playbook?
BB10 gondolom esélytelen rá. Valami Blend féleség feltehető rá? Q10-em mellé jó lenne.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Na egyelőre nem lesz Playbook-om. Az ember találkozó előtt 1oraval kezdett el machinalni az árral. Nem alkudoztam, annyiért megvettem volna, amennyiért fenn volt. Erre kitalalta, hogy de 1000-2000Ft benzinkoltseg. Én meg egy Playbook-ert elvből nem adok 35eFt-nal többet, lehet az akármilyen. Eladni meg ennyiért se tudtam volna, ha nem tudok vele mit kezdeni.
Az meg a másik, hogy találkozó előtt elkezdeni szarozni 1-2eFt-on, amikor én egy ft-ot nem aludtam. Hát, enyhén szólva is szarragas.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
turbulencia8
őstag
35-nel en se adnek tobbet egy 4G-s Playbook-ert. Annyit viszont meger, en nyar ota nyuzom az enyemet, azota is hatarozottan elegedett vagyok a sebessegevel es a Bridge funkcioval. Par progi arat szamolj hozza amugy, pl. a Kalemsoft Mediaplayer-t nagyon hasznos hozza megvenni.
-
eventus
veterán
Ha már van playbook, akkor "használható", de most már nem vennék. Anno 16os lecseréltem egy 64re, mert jött volna a BB10 rá, de nem.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Barcsik
aktív tag
Üdvözlet a Blackberry függőknek!
Átolvastam ezt a rengeteg hozzászólást, abból kifolyólag, hogy venni szándékozom egy 16 GB-os PB-t a Z10-em mellé. Pontosabban asszony pajtásnak a konyhába recept böngészéshez interneten. Elviekben, amire Mi használnán, arra elég. Ha megtetszik, akkor elveszem tőle és jó lesz az nekem.
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
én is szemezek a PlayBook-al, szintén Z10 mellé venném. Ehhez szeretnék segítséget kérni: Mennyiért, milyet és hol érdemes venni? Ebay-ről vagy apróról? Mit kell nézni rajtuk vásárláskor? -
PHenis
senior tag
válasz turbulencia8 #647 üzenetére
Az LTE csak a modemben különbözik? Mert nincs szükségem rá, elég a wifi.
-
turbulencia8
őstag
Amúgy droid ide vagy oda, barátnőmnek vettem még decemberben egy tescós Opendott tabletet kemény 15 eFt-ért, az ma már sokkal jobban megérné, mint a PB. (Kivéve a hangszóróját, hangzásban a PB az egyik legjobb, és a projektoros kimenete is hasznos.) Elalváshoz esténként PB-ről nézek mesét, amihez a mágneses bölcső rohadt jó, (fülessel gond nélkül lehet rángatni).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest