BlackBerry PlayBook - félkész játszótárs

Bevezető, tartozékok

Anno a februári Mobile World Congress-en kerültem először testközelbe egy BlackBerry PlayBookkal, a Texas Instruments prezentációján ugyanis a RIM táblagépével demózták az OMAP4430 chipsetben rejlő képességeket. Mondanom sem kell, az előadás nagyon hatásos volt, ezért utána rohantam is a megfelelő standra, hogy élőben megnyomogathassam a masinát. Bár eltelt pár perc, amire ráéreztem a kezelésre, a rendszer sebessége mély nyomot hagyott bennem. Ráadásul számomra is különös és megmagyarázhatatlan vonzalmat érzek a tabletek iránt, így különösen nagy volt a jókedv, amikor az asztalomon landolt a masina.

RIM BlackBerry PlayBook
[+]

The world's first professional grade tablet, azaz a világ első professzionális minőségű táblagépe, mondja a RIM reklámszlogenje. Elég erős kifejezés, főleg úgy, hogy már egy pár perces nyomogatás után előjött pár hiba, a teszt alatt pedig további hiányosságokra is fény derült. Kezdjünk is bele!

RIM BlackBerry PlayBook
[+]

Az XXL GSM-től kapott táblagép egy kimondottan igényes dobozban érkezett hozzánk. A pakk tartalmaz egy hálózati adaptert, néhány felhasználói kézikönyvet, egy microUSB kábelt, egy törlőkendőt, valamint egy fekete neoprénből készült tokot. A fülhallgató kifelejtése miatt kicsit húzom a szám, el kell ismerni, hogy a tok mindenképpen egy szép gesztus volt a RIM részéről, a többi gyártó is példát vehetne róla.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • RIM

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés