Hirdetés

  • Egyre izgalmasabb a CMF Phone hátlapja

    ma Az új előzetes cserélhető hátlapot sejtet, de valószínűleg csak a dizájnon módosíthatunk, az akkumulátorhoz nem valószínű, hogy hozzáférünk.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Renwick

    őstag

    válasz szilos #1281 üzenetére

    Idézet a Turbado ÁSZF-jéből:
    "5.1.4. A Termék Vételára a Termék mindenkori Árlistájában van feltüntetve. Az Árlistában feltüntetett vételárak bruttó (0%-os Áfa-tartalmú) árak."

    Tudom, hogy ez téged, mint fogyasztót a legkevésbé sem érdekel, de ilyenkor mindig szeretem elmondani, hogy azt a kieső áfabevételt az állam így is, úgy is beszedi tőled, legfeljebb más formában. Ha nem a telefonod és egyéb kütyüid után, akkor a fizetésedből vonják le SZJA címszóval, vagy a kórháznak adnak kevesebbet, ahová a rokonaid, vagy éppen te kerülsz be valamiért, netán az iskolától vonják meg, ahol a gyereked tanul vagy tanulni fog.
    Szóval bár első látásra nagyon korrekt ár ez, végső soron egyetlen fél jár jól ezzel a bulival, ez pedig a Turbado.

    Én inkább beszedem mindenkitől az áfát és be is fizetem fillérre pontosan minden hónap 20-án, plusz fizetek az Artisjusnak telefononként 4-5 ezer forintot, meg a csomagolás után környezetvédelmi termékdíjat, mert nem a rövid távú meggazdagodás a célom, hanem egy hosszú távon is működőképes és fair üzleti környezet kialakítása.

    Tisztában vagyok vele, hogy ez kihat az árcédulára, és ezzel néhány vásárlót elveszítek, de ez úgymond belefér az üzleti modellünkbe.
    Egyébként meg természetesen mindenki ott vásárol, ahol jónak látja, ezt csak amúgy FYI jelleggel írtam le, ha már úton-útfélen szóba kerül a BerryBolt itt a fórumon. Ahogy ilyenkor szokás mondani, bocs az OFF-ért. :)

    Üdv,

    Koi Tamás
    ügyvezető
    BerryBolt.hu

    I see you blaming each other -- And I love you still

Új hozzászólás Aktív témák