- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Kíváncsi vagyok sikerül-e nekik a nagy visszatérés? Ennek most nagyot kell szólnia, különben leszalad a roló.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ldave
félisten
Elsőre nagyon meggyőző szoftveresen a cucc, az UI kezelése kicsit hasonlít az N9-re, ami sose baj
A Slime draws near! Command?
-
GabN73
addikt
Értelmes kamerát bele, és már meg is van az új telefonom.
-
VD
őstag
Na ez tetszik! Ennek végre van értelme.
Így legalább megmarad a hardcore üzleti rész, de végre versenyképes lehet a többi platformmal is.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Talán kihúzza őket a gödörből...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
geri|
aktív tag
ígéretes lehet
LiveStrong
-
Apika
Közösségépítő
Jó lett ez az új készülékük! Szvsz ennek nagyobb lesz a vevőköre...
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Az egész egy kurv@ nagy Nokia koppintás. Vajon mennyiért licenszelik az N9 design-ját?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Ati3120
tag
Szép telefon ez az egyetlen BlackBerry ami tetszik is ! Ha jó rendszert pakolnak alá akkor lehet inkább ilyen lesz a következő telóm vagy wp.8 ,droidot már nem akarok .
-
Probber
őstag
Bemutató alapján ígéretesnek tűnik a rendszer és nem utolsósorban más mint a többi (ok, a MeeGo-ra azért hasonlít). Ez a két felhasználói profil dolog pedig igen jól hangzik. Nagyon remélem, hogy a jövőben helytáll a 10es.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Next Win ®
tag
Ez kifejezetten jónak tűnik ! Amint emberi áron kapható lesz, ki fogok próbálni egyet.
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
Tigerclaw
nagyúr
Mire megjelenik az új rendszer, meg az új telefonjuk, kb. nullára csökken a piaci részesedésük. Kezdhetnek kapaszkodni nulláról megint. Sok esélyük nincs a piacszerzésre.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Next Win ® #13 üzenetére
A Blackberry árai még az Apple-t is überelik ár/érték arányban, szóval ne remélj nagyon. Aztán ha marad a fizetős BES/BIS, az megint csak ront az üzleten.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Einstvan
aktív tag
Egy gyufásdoboz szögletességü, időjárás elörejelzö kézikészülék.
-
Beri78
őstag
nagyon jó lesz ez, de egy picit igyekezhetnének...
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért übereli, mert az iPhone drága, de cserébe nagyon sokat kapsz is, a BB meg csak szimplán drága. Elavúlt hardver, elavúlt szoftver egy jó qwerty billentyűzettel és 150ezer forintért megszámítva. Arról nem beszélve hogy külön fizetni kell ha levelezni vagz internetezni akarsz.
-
GabN73
addikt
A flamewart most hagyjuk abba.
-
törölt tag
az a baj ezzel, hogy mostmár a rendszer tök szuper lesz, a hardver is biztosan jó, de mostmár nem (csak) ezek számítanak. miért nehéz versenyezni a droiddal és ios-sel? mert aki már oda bekeveredett, az kicsit az ökoszisztéma rabja. vásárolt itunes-ban, play-en, ott lőtte be a szolgáltatásait. az, hogy egy-két geek pattog platformról platformra, az keveset jelent az eladásokban. itt most elsősorban tényleg a wp8 lesz az ellenfél, egymástól fogják elmarni a felhasználókat. a céges felhasználók miatt lehet előnyük, de a fizikai qwerty ott hiányozni fog nagyon, ha nem jönnek olyan telefonnal (is).
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Nagyon ígéretesnek hangzik. Emellett még csökkenteni kellene a BB szolgáltatások árát, akkor lenne igazán ütős...
<< Heimdal >>
-
.mf
veterán
válasz Tigerclaw #14 üzenetére
Ezt ám kötve hiszem. Rengeteg nagyvállalatnál meg fog addig maradni, mint preferált eszköz. Okkal. Munkaeszköznek én is sokkal jobban szerettem, mint az összes érintőkijelzős vackot (kicsit sajnálom is, hogy ők is ebbe az irányba mentek), kidolgozott rendszere miatt a szerény hardver ellenére is stabilan, gyorsan, megbízhatóan működött.
Ár: szakadj már el attól, ami itt Magyarországon van. Amerikában teljesen rendben van.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Demens
tag
Remélem bejön nekik. Tetszik az új BB vonal, legyen még sok ilyen, minden kategóriában.
-
Namelesske
addikt
Szóval végig néztem, és nagyon tetszik.
Ahogy láttam minden rendszer legjava benne van. Egy sor elem Windows Phone, A menü inkább iPhone, a hubok inkább Meego, és persze egy csepp BB sincs benne.
A két legnagyobb bajom vele, amit a videóban is rámutattak, hogy az üzenetek között nincs saját nézet (Only Social, Only Család, stb).
A második bajom pedig az hogy csak 8 alkalmazást képes live futtani. Ezzel fognak a legtöbben panaszkodni, hogy miért nem 16 vagy 32 stb.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
törölt tag
tetszik.Ha elérhető áron lessz,akkor veszek is egyet
-
eventus
veterán
ez mar nem bb. kulsore es belsore sem 3 bb telefonom volt a felso kategoriaban, de ezt nem vennem meg.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
feddel
senior tag
Ez céges, meg biztonságos dolog tetszik, de attól tartok, hogy csak pluszköltségként lesz, meg mire ez kijön, addigra lesz valami WP8as Lumiám... Pedig mindig szemezgettem a BB-vel.
-
=Mentor=
őstag
Kb annyi esélye van a Blackberrynek ezzel az új OS-el mint a Nokiának a Symbiannal, a Belle már jó volt, de abszolút elkéstek vele...
-
tomistarkapi
tag
válasz Tigerclaw #14 üzenetére
Azért nézz utána, hogy délafrikában malajziában fülöpszigeteken angliában indiában vagy a indonéziában melyik okostelefonból adják el a legtöbbet és most csak szar kis 100 millió piacból emlitettem néhányat. Az első körös launchban az usa benne sincs.
Btw ha lesz belőle a 9900 billentyükkel micro hdmivel az oldalán és a beígért 720X720as felbontással akkor mindenemet kidobom és veszek egy olyat.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A cég téríti, persze, de a cégnek se mindegy, hogy mennyit fizet. Policy szinten is meghatározhatják a BB készülékek használatát az adatbiztonság miatt, viszont a legtöbb vállalatnál egy ilyen relatíve drága szolgáltatás nem alternatíva a push e-mail mellett (alapvetően itt is a magyar viszonyokra gondolok).
(#36) Zolesz007
Van profilváltás E szériánál, de az adatok elérhetőségén nem változtat. Vagy rosszul tudom?
[ Szerkesztve ]
<< Heimdal >>
-
Cyberpunk
félisten
Nagyon jó lesz, multitasking megoldásokat vegyék át a Playbook-ból. S a legjobb rendszer lesz.:}
Hope was the right choice, and it always will be.
-
blueMerle
veterán
-
GabN73
addikt
válasz blueMerle #43 üzenetére
OMFG, most tényleg ebbe kell belekötni?
Rendes fizikai billel rendelkező telefon viszont van bőven. 90%a drágább és rosszabb mint a BB.Sőt, a többi ismerőseim közt is csak 1 BB user van. Az meg már megint más, hogy sok cégnél váltottak szifonra, mert nem voltak hajlandóak fizetni a BB költségeit.
Az meg hogy a gyár csak ezt az üzleti szférát erőlteti, arról nem tehetek. Igen, erőltessük rá az üzleti szót. Ennyi erővel hülye az, aki egy Subarut vesz közútra, mert az rallyeban volt legendás. Igen, teljesen reális nézőpont.
BM, nem így ismertelek ...
-
Johnny194
aktív tag
válasz Namelesske #31 üzenetére
8 alkalmazást jelenít meg, de többet is tud futtatni
ez a rendszer nekem nagyon tetszik, eddig WP párti voltam, de ez nekem nagyon bejön. csak nem tudom hogy ennyi késéssel és ekkora piaci részesedéssel mire tudnak majd menni. meg hát üzletre koncentrálnak, persze másnak is akarják adni, de arra van kihegyezve. nehéz lesz így eladni, főleg kevés alkalmazással
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
shaddam
aktív tag
A piacról mindent elmond hogy ezzel se tudnak majd visszakapaszkodni. Mert a hype meg szabadalomtrollkodás kell a parasztnak, nem épkézláb multitask
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
culas25
tag
Nem tudom milyen belső fejlesztői verzió ez a telefon, de brutál módon tetszik nekem
-
Gusztáv
addikt
Ha csökkentenék a BES árakat akkor szerintem simán versenyképesek maradhatnának ezzel a rendszerrel. A rendszer annyira elavult, hogy a többi a fasorban sincs biztonság és testreszabhatóság tekintetében. A 2 profil nagyon jó ötlet, a BB legnagyobb hibáját oldaná meg. Még Magyarországon is sok cég használ BB-t bizonyos szint felett. És ők már elég sok pénzt beleraktak az infrastruktúrája (BES szerver + telefon licencek), nem biztos, hogy ezt szívesen kidobják.
Laci
-
JR.CSé
senior tag
Érdekes hogy a csődtől való félelem mit tud kihozni egy gyártóból. Szerintem elég pofás kis teló lett. Legalábbis eddig.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest