Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Bemutatkozott a PS5 Pro - Összeszedtünk mindent, amit tudni lehet róla!
gp A PS5 Pro a kompromisszummentes 60 fps élményét ígéri a pénztárcájukat nem sajnáló játékosok számára.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
ma Voltak olyan fejlesztések, melyek nem hangzottak el a tegnap esti bemutatón. És voltak dolgok, amik nem fejlődtek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sokaknak talán csábító lehet a Buds Live,de szvsz még azzal együtt sem éri meg a ~190ezret az A52s 5G 120ezrével szemben.
-
Aryon87
félisten
Na itt is szépen összevissza vannak a dolgok. A73 snapdragonnal pirospont, és szerintem pont emiatt nem lesz egy darabig kapható, megvárják míg elfogy az Exafos verzió, aztán majd bedobják a legjobbat. Kicsit aljas húzás ez..
Saccra tippelem, hogy az A73 az olyan 220-250k körül jön. Telekameráért kár.
Design kellemes, ha venném is, egy fehér lenne a választottam. Felírom a listámba, mert esélyes júniusban, bár az S21FE tudásban jobban megérheti (és persze drágábban is)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
klaya86
senior tag
190e egy erősen középkategóriás telefonért. Tavaly az a72 nyitott hasonló áron az idei a53hoz képest. Az a73 valósul bőven 200 felett lesz. Szánalmas árazás egy petpalackból készült , semmi extra telefonért.
-
gaborn1
tag
Az A52s 5g 145 ezerrel nyitott az októberi teszt szerint, most 120k körül van. Ez 190-ért konkrétan rablás.
-
kengyel
nagyúr
Pont az A73-at vártam, erre nem kerül nálunk forgalomba. Nagyon szuper.
kengyel
-
Victoryus94
őstag
Nem rosszak, de nekem hiányzik a "tele" (2.5-3.5 körüli "zoommal").
Sajnos mostanában normális tele csak a legdrágább készülékekben van.Ezen felül 20-25%-kal felül lett pozicionálva az ár.
De lehet csak attól féltek, hogy elszáll az euro, és nyárra már olcsóbb lesz mindegyik.A prociról mit lehet tudni? (Ha Snapi 778 szintjén van, akkor biztos nem ezt venném)
[ Szerkesztve ]
-
jantek
csendes tag
174.989 Ft-ért már jobban megéri az A53 5G 6/128 az ajándék fülessel?
(Ennyi a rendelési ára a Samsung webshop-ban.) -
worxland
addikt
válasz Victoryus94 #6 üzenetére
" De lehet csak attól féltek, hogy elszáll az euro" - egyszerű rablás.
Ha leszámítom a rekordmagas ÁFA-t, akkor is a 449 euro 396,5 forinttal lett felszorozva.
189990/1,27*1,19/449''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Segal
veterán
válasz Victoryus94 #6 üzenetére
Nem forintban lett drága, hanem euroban az ára, tehát máshol is drága lesz.
Ez ilyen tipikus húzzuk le a türelmetleneket, aztán meg adjuk annyiért amennyit már ér is szigorúan akciózva hogy elmondhassuk a vásárlónak élete vásárlását fogja elkövetni...
Főleg úgy lett komoly az ára hogy több ponton is kevesebbet nyújt mint az elődje..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bazsy01
csendes tag
"A52s 5G-vel összehasonlítva az A53 18%-os növekedést produkál többmagos..."
Erre nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül. Vagy több mint 2 nagy teljesítményű mag van benne vagy valami nagyon speciális benchmarkban tud csak ilyet produkálni.
A 3,5mm Jack hiánya nálam kizáró ok, ezért nagy kár. -
Segal
veterán
Tavaly is volt előrendelési akció... (Buds+)
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
A Samsung ezt állítja, kiegészítettem egy fél mondattal a szöveget, hogy ezek a cég szerinti adatok, nem mi mértük őket.
A 3,5-ös jack kapcsán egyetértek veled.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
NemMo
őstag
Elég drága és tudom ez ma már kezd sztenderd lenni, hogy nincs adapter, de én ezzel nem tudok megbarátkozni
-
addikt
Az vicc hogy megint csak a 6/128 jön
Az a73-at vártam volna 8/256 kiszerelésben telefotó lencsével
Az sd778 pont elég is lenne
Így kimarad a vásárlás
Exynos-sal meg nem kell samsungMagic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
joey04
titán
Az A73-ból idén kimaradt a telefotó lencse, hiába volt elődjében egy 3X optikai nagyításra képes 8 megapixeles, helyette idén a 108 megapixeles főkamera képét vágja meg a Samsung szoftveresen.
-
NemMo
őstag
Megint lesz sok olcsó füles a piacon
-
Segal
veterán
Még 20-ért sem fogják tudni eladni annyi lesz hirtelen a piacon...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
DS39
nagyúr
Vastagon fogott megint az a Samsung ceruza. (Főleg, ha ezekhez sem adnak töltőt.)
-
Fred23
nagyúr
A33 egészen szimpatikus, érdekelni fog a tesztje.
-
KaitouP
veterán
Jól jártam tavaly decemberben 175K-ért az S20FE-vel + Buds2-vel.
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
veterán
Információink szerint az A73 5G-t egyelőre nem tervezi forgalmazni a magyar piacon a Samsung.
Anyátok
Ezt most miért
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Aryon87
félisten
válasz Donki Hóte #29 üzenetére
Mert ki kell lökni az Exyfos verziókat. Kicsit hagyják hőbőrögjön a nép, aztán betolják az A73-at, miután mindenki pofára esett.. Hogy ez miért jó...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
worxland
addikt
Pláne, hogy vettem ifont drága pénzen, bementem az ifon bótba, hogy vegyek hozzá töltőt, erre egy utángyártott cuccot akartak eladni - ifon áron. Tegnapi történet, Árkád, iStyle. Ugyanott a Media Markt árulja a samut meg az ifont jó pénzért, de töltőből nekik is csak utángyártott van... Abból is egyféle.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
veterán
Itt van a pénz az asztalon, készültem rá, hogy előrendelem az A73-at.
Mivel nem hozzák forgalomba most, hanem majd egyszer, így nem fogok rá várni.
Mostmár csak azon meg nálam a vacilla, meg a hezita, hogy Realme 9 Pro+, vagy a Realme GT2 Pro legyen a telefon, amit megveszek. (A GT2 Pro telefonhoz nem egy koszlott Buds2 fülhallgatót, hanem egy 10 collos tabletet adnak ajándékba )
De bármelyik Realme telefont is veszem meg, az bennük a közös, hogy a Samsung bukott kétszázvalahány ezer Ft-t
-
Hallosz
senior tag
Szerintem jók lettek, az 5000-es akku igazán hiánypótló.
Töltőt pedig mindenki választhat hite szerint. -
Dan77
tag
Akkor később lesz A73 itthon? Szeptember körül terveztem telefoncserét A71-ről váltanék A73 ra.
-
Ahhoz képest, hogy mennyi volt az A52s, hát meredek, hogy ennyibe kerül egy A33-as...
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
-
t72killer
titán
" Az új Exynos lapka az A53-ban és az A33-ban 400%-kal gyorsabban hajtja végre a mesterséges intelligenciát használó feladatokat, mint elődje"
"előd" = a32 és a52? Akkor pá, én már beszereztem az a52S-t. Kicsit mérges vagyok magamra, hogy kiadtam érte 130k-t amikor most agyoncsapott HUF mellett is meglenne 120ból, de evvan.
No jack = nálam no deal, bár az a73 5év supporttal tényleg szimpatikus lenne, igaz, ennyi időre már igen valószínű kell majd a 8GB is.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Richee11
senior tag
válasz Donki Hóte #32 üzenetére
Hol lehet gt2 prot és hozzá tabletet rendelni?
-
veterán
Rövidesen jön, tablettel együtt a bevezető akcióban 297 eFt-ért az EMAG-nál és az MM-nél lehet majd megrendelni
-
worxland
addikt
válasz Donki Hóte #47 üzenetére
MM-ben kérdeztem, szerintük még meg sincs rendelve. Alzában van, drágább és ott tabletról szó sincs.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Elden Ring
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VPN topic