- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
Sziasztok újdonsült Oneplus tulajok! Én tervezgetem megint Dbrand skin beszerézést, esetleg érdekelne vkit még? Múltkor is sikerült összeállnom pár emberrel és akkor ingyen volt a szállítás, vki?! 20 dollár felett ingyen van a szállítás és kb 1 hét alatt megjön, ráadásul most BF hétvégén van 30% off
-
Csigger
őstag
válasz
Menthirist #444 üzenetére
Én rendeltem mellé Early bird boundlet is tegnap használtam a Sandstone tokot, nekem annyira nem jött be. Kicsit vág és sokkal több kivágás van rajta, a szilikon tok viszont nagyon bejött, meglepődtem hogy ilyen jó
-
Csigger
őstag
Na megjött a teló kicsomagoltam, eddig nekem nagyon bejön. Rendeltem hozzá üveg fóliát és Sandstone hátlapot de a gyári dobozos műanyag rettentően jó tok, már aki szereti a szilikonos tokokat annak nem lesz csalódás.
Kamera tesztképek holnap! -
Csigger
őstag
válasz
sszemtelen #359 üzenetére
Én kb ugyanakkor és már kihozta a UPS.
-
Csigger
őstag
Már nekem is úton van a UPS, de úgyis csak este tudok vele majd foglalkozni, viszont már nagyon várom
Jano_023 Én az S7emet azért cseréltem le mert elegem lett a Samsung féle kb semmilyen frissítési supportból. Amúgy nagyon szerettem, kamera szuper volt, de másfél év után akksit kellett cseréltetnem benne, úgyhogy inkább megváltam tőle, plusz iszonyat módon ment le az ára, ahhoz képest hogy honnan kezdett...
-
Csigger
őstag
Nyugi srácok attól még, hogy a Oneplus azt írja hogy shipped out az azt jelenti, hogy jelezték a szállító felé hogy vegyen fel csomagot, kap trackinget és onnantól fogjátok látni egyáltalán melyik szállítóval jön.
Nekem most pl UPS-el jön majd, már írja is a tracking számot, de ugye még csak prepared állapotban van, mert a UPS már megkapta az értesítést róla, hogy fel kell vennie.
-
Csigger
őstag
Sziasztok phonetársak!
Én is tegnap adtam le 15:03kor a rendelést a 6/64-es verzióra, egy jó Early bird csomaggal együtt, DHL priorityt választottam én is elvileg ma feladják és pénteken nálam lehet, nagyon várom!
Én Galaxy S7ről váltottam, nem fogom szerintem megbánni.Az én státuszom egyelőre Processing, szóval remélem fel tudják adni ma
-
Csigger
őstag
Látom elég megosztó lett itt a Oneplus 5t. Megmondom őszintén nekem mikor kijött az 5 akkor nem annyira tetszett, szerintem a 3/3t sokkal szebb designban, de értem, hogy ezt csak így lehetett megoldani.
Viszont most hogy sikerült eladni a Galaxy S7esem nagyon gondolkodom mi legyen helyette, és most nálam a Oneplus a lista elején áll.Nagyon zárójelben jegyezném meg, hogy az összes Galaxy iszonyatosan értékvesztő cucc, 1,5 éves hibátlan telefont 80kért adtam el... És ez egy flagship volt, ami 240 körül kezdett a boltokban függetlenül, ehhez képest ha megnézem a Oneplusokat még tök jól tartják az árukat, és nem is 200 feletti árcédulával indulnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest