- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Mindkét út járható (Miflash/twrp install)? Én twrp-ből tenném fel..persze előtte lenne egy full backup alka-val...
Ezek szerint a BL záródna és ugrik a twrp...? -
bozarjoska
őstag
válasz WhiteWalker #19101 üzenetére
Nem tudom hogy ugrik e ha twrpvel teszed fel. De amúgy 1 kattintás és újra kinyitod aztán a twrp felrakása meg kb 10 másodperc.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz bozarjoska #19102 üzenetére
"De amúgy 1 kattintás és újra kinyitod " - láma kérdés , de ha egyszer megadták akkor a Miunlockal mindig kinyithatom? Vagy hogy érted?
-
peter9228
aktív tag
válasz WhiteWalker #19101 üzenetére
Én tettem fel MIUI-t ez alapján: [link] (II/A) Utána vissza tudtam állítani a backupot, és azóta tettem fel pár másik romot is, szóval szerintem nem zárt vissza a BL.
-
bozarjoska
őstag
válasz WhiteWalker #19104 üzenetére
Így van, annyiszor nyitod amennyiszer szeretnéd.
-
peter9228
aktív tag
válasz WhiteWalker #19107 üzenetére
Ja igen, azok az előtte lévő hsz-ben vannak belinkelve: [link]
-
D0zeR
tag
Milyen böngészőt ajánlatok ami kezeli a flash playret, gyors stb.. ?
-
AeSDé Team
őstag
Másnak is bele villan a vaku a kamerába átlátszó tokkal?
-
golyós
addikt
válasz AeSDé Team #19110 üzenetére
Nem.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
batai15
félisten
válasz AeSDé Team #19110 üzenetére
Ha olyan a tok akkor igen .
Mondjuk lesz
nemsokára xlevel tok,remelem azzal nem fog.
Dshadow: nekem mm global beta van,eddig nem nagyon volt még bug
.[ Szerkesztve ]
-
Trianta
tag
@Milestone2
Muszály feltenni minden frissítést vagy időnként kihagyható 1-2?
A múlt péntekit nem tettem fel, mert gyakorlatilag ugyan az mint a pár nappal korábbi teszter változat.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy adat sim-en, amit a második slotban használnék. Ha ezen aktív az adatkapcsolat akkor kilövi a hangra használt sim-et vagy elérhető maradok?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Trianta
tag
Rendben.
Tudja valaki, hogy a zenelejátszóban miért szerepel majdnem minden zeneszám kéttszer?
Azonban a listában minden duplázásnál csak a 2. lista elem játszódik le.
Gondolom valahol valami címlista fájl van és azt is beolvassa nemcsak a tényleges zenefájlokat, de a lista fájlt nem találom sehol.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
zeno79
őstag
válasz gusthy #19082 üzenetére
AGNi kernel ide-vagy oda, de tegnap óta már párszor előfordult CM14-en, hogy nem éledt fel a kijelző, csak reboot segített. Hallom hogy felold a telefonom, világosabb a kijelző, de nem látok semmit, fekete. Kicsit bosszantó bug, remélem most már sűrűbben ad ki frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
zsoca9208
tag
Sziasztok, egészen biztosan voltak már ezek a kérdések, de 19 ezer kommentet nehéz kibogarászni nézzétek el nekem
Tervezek egy ilyen teló beruházására, soha nem volt még xiaomim. Hogy működik a garancia? Csak eustockról illetve xiaomiról rendelve él magyarországon? (már ha van egyáltalán magyar gari?) Bár mindkettőnél ki van fogyva... Vajon véglegesen, vagy átmeneti a készlethiány?
Köszi, és bocsi a banális kérdésekért
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Global stable V8.0.5.0 alatt hol talalom az elmentett wifi allomasokat?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
válasz WhiteWalker #19121 üzenetére
Mármint a grafikus felületen keresztüli elérésre gondoltam.
Settings -> Wi-Fi -> ... ?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
válasz Milestone2 #19124 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
válasz Milestone2 #19127 üzenetére
Hat nemtudom, eleg erdekes.
Akinek 8-ad stabil van fent az megtudna nezni, hogy van-e Settings, Wi-Fi, Saved networks menupontja?
-
batai15
félisten
megtört a jég! agni kernellel, R Remix-el működik a hátlapi kamera! öröm bódottá!
Xposed melyik kell, illetve a kernel auditor? -
peter9228
aktív tag
7.0-s Banks gapps linket (az újhoz, nem a szeptemberihez) valaki tudna adni? Amit fentebb írtatok pár napja már nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
-
peter9228
aktív tag
válasz bozarjoska #19135 üzenetére
Köszi! Azt olvastam, hogy a szeptemberit nem szereti a CM14, azért kerestem egy októberit.
-
joey04
titán
Hali!
ha bt fülessel hallgatok zenét, akkor semmiképpen nem érhető el az audió beállításoknál a Mi zene javítás funkció? JBL bt fülest használva ki van szürkítve a menü, de lehet vezetékes módban használni, akkor állítható.
-
batai15
félisten
Aosp alatt hogy lehet képernyőzár hátteret megváltoztatni?
-
hgabor19
aktív tag
Tudtok ajánlani CM13-ra jó zenelejátszót,ami nem Play marketből letölthető? És esetleg system appként beállítható.
Van jónéhány az XDA-n. De melyik az ami stabilan működik CM13-al is? (RR vagy Ice)[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
Ha CM(14) után flashelném a xiaomi.eu romot, akkor mi a teendő? Van időm kísérletezni, és gondoltam 2 hónap CM után kipróbálnám a legújabb MIUI-t.
[ Szerkesztve ]
-
boken
senior tag
Sziasztok,CM-en kívül milyen romot érdemes kipróbálni? most MIUI DEV van fent,de feltenném a TWRP-t és akkor ki próbálnék már valamilyen más romot is,ami esetleg stabil.
( Igazság az hogy a kocsi kihangosítja tök jól ment a Miuival, ha be indítottam automatikusan kapcsolódott, egészen addig még asszony pajti I6-ját nem csatlakoztattam,azóta minden alkalommal törölnöm kell a párosítást majd újra párosítani a kihangosítóval. Abban bízom hogy ha újra húzom akkor ez helyre áll.)Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
hunaqua
addikt
Én a Mokee cuccot használom,nekem nincs vele gondom.Hetente jön rá frissítés is.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
boken
senior tag
válasz bozarjoska #19149 üzenetére
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest