- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatawna
csendes tag
köszi a gyors választ.
- A hanggal még szórakozok kicsit Llamaval sikerült elnémítanom az egyiket (bekapcsolási hangot), de sajnos mindkettőt nem.. de majd még gyűröm.. kár hogy alapból nem lehet simán tiltani..
- Billentyűzet ötletet köszi, majd megnézem (létezik, hogy swype-n nincs é betű vagy nagyon félrenéztem?)- Értesítés letiltás: köszi, hogy ezt én nem találtam meg. nem is értem.. ez megoldotta a Security-t viszont a naptárat nem.
A szitu: ha le van tiltva a gyári naptár, akkor nincs is benne az Alkalmazási értesítések aktiválása menüben, ha nincs letiltva, akkor benne van, és le lehet elvileg tiltani.. viszont mindkét esetben fixen ott van az értesítési listában hozva a mai programot (amit nem szeretnék itt látni, és oldalra húzással el sem tudom tüntetni) ezen nem segít az újraindítás sem..Ilyennel találkozott már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest