Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Nagyon sokáig vaciláltam én is a Pro és Pro Max között. Most hogy másfél napja használom már a Pro Max-ot, egy gyors jelentést írok akkor milyen eddig:
    Én ugye Xiaomi Mi9-ről váltottam, ami méreteiben minimálisan (3mm-el) kisebb a Pro Max-nál, inkább súlyban van nagyon nagy eltérés (173 vs 240 gramm). Ezen felül a oldal kialakítás miatt egész más, a Mi9 kis kecsesen lekerekített oldalú, míg a PM szögletes éleket kapott. Ez az egy kezes használatot teljesen kukázza, de a nagyobb súly miatt jobb is ha biztos két kézzel használja az ember, és két kezes használatra kényelmesebb is a PM formája. Simán zsebben hordom, jobban húzza a zsebem, de amúgy eddig más probléma nincs vele, nem vészes hordani. Összességében nem bántam meg, simán együtt tudok élni ezzel a mérettel, nem érzem túl nagynak. A kijelző méret 6,39" - > 6,7" ugrás volt, de olyan nagy különbséget ebben nem érzek. A 120hz biztos tök jó, de annyira nem tűnt fel nekem, bár tény hogy oldalak görgetése sokkal simább. Ez azért néhány weboldalon zavaró volt Mi9-en.
    Még mindig csak ismerkedem vele, lakom befele, de az üzemidő tényleg nagyon kellemes. Első teljes napot 92%-al indította, és 24 órával később kielégítő 44% volt még benne 4 és fél óra SOT-al, sok GB letöltésével (játékok adat fájljainak letölése). Tehát normál hétköznapokkal a 2 napot tudja hozni nálam.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák