- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumesz
aktív tag
válasz vehement69 #12 üzenetére
mér lenne már halálra ítélve?külsőre teljesen rendben van,olyan mint egy sima iphone,elvileg az oprendszere winmobile alapú lesz,a kijelzője jobb mint az iphone-nak(480*720),van benne a2dp bluetooth,meg 3mpx kamera. ehez még hozzávesszük hogy hivatalosan is lehet majd függetlenül kapni,ráadásul olcsóbban mint az iphonet...szóval szerintem nincs halálra ítélve.pont ellenkezőleg.ráadásul még az apple gusztustalan üzletpolitikáját sem kell lenyelni miatta
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
Jadro
veterán
Miért lenne halálraítélve? Max az Iphone eladások mutatója magasabb lesz jóval mint a Meizué. De nem mindenkinek kell az Iphone. Megszorongatni nem fogja, az már most borítékolható, de ettől még jópár darab gazdára lelhet.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Peat;)
veterán
Az iphone mánia szerintem pont hogy erősíti az esélyeit, az összes olyan térségben ahol nehezen elérhető az iphone valószínűleg a vásárlók számolni fognak ezzel a készülékkel, a hazai piacban biztos bízhat (főleg hogy ott töredéke lenne ára mint az apple terméknek) és az összes piacon ahol kelendő az iphone ez is kelendő lehet az árérzékenyebb rétegek számára. Ezek akkor valószínűsíthetőek ha sikerült a gépben megvalósítani azokat amit mondtak egy átlagos, elfogadható szinten(remélhetőleg így lesz). Ha kivételesen jól sikerül (ami azért kétlek) akkor meg kifejezetten sikeres lehetne, ha lenne akkora gyártási kapacitása hogy elterjedjen.
-
MODERÁTOR
Sem a sima, sem a 3G-iPhone nem kapható ennyiért használtan sem, szóval szerintem nincs halálraítáélve.
Csak jönne már ki végre tényleg...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest