- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
papi77
addikt
Hiszem,ha látom...
Az első: NOKIA 1611
-
D27
aktív tag
Erre kíváncsi leszek.
-
ThorsHUN
őstag
Jojjon mar jojjon mar jojjon mar...
Ebben amugy lesz GPS?
Meg egy mas dolog: Tokre Meizu fan voltam, de bakker... azota mar mas, talan jobb cuccok is kijottek, johetnek ( Airis t483... erre vagyok most nagyon kivancsi)
-
Daweee
őstag
ööö... Mondták hogy melyik Augusztusra gondolnak?
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Ezeknél a pontos idő fogalma ismeretlen.
Remélem IDÉN! nyár végén tényleg jelen lesz és jó lesz. -
Peat;)
veterán
47-ből lesz vagy 65 ezer ha itt is hivatalosan árusítják(áfa, árrés ki tudja mi meg jó kis artisjus ami csak egyedül 4800ft, igen, ők tudják hogy a vásárló lopni fog (ilyet 2008ban bazz), ezért fizessen előre [link] ). Szerintem jönni fog, még mindig elég jónak tűnik, az akksi az ami számomra kérdőjeles. Ne felejtsük el hogy meizu egy kis cég pl motorolához és se-hoz képest, már az szép hogy idáig eljutottak, míg a nagyok csak csücsülnek
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Még felcsigázott is lennék a hír hallatán ha nem ismerném az előzményeket. Így csak legyintek és majd elhiszem ha kijött. Pedig csinos cucc, nagyon várom a tesztjét.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Ricardo
titán
Nagyon kíváncsi vagyok. Remélem valóban megjelenik végre.
-
joey04
titán
Nem ciki ez már egy kicsit a cégnek? az iPhone ellen akarták indítani, és már a 2. iPhone is piacon van. ez meg sehol...
-
vehement69
senior tag
ez halálra van ítélve az iPHONE (főleg 3G) mellett. ennyi. nem is kár értük.
I am cancer in your bones
-
brumesz
aktív tag
válasz vehement69 #12 üzenetére
mér lenne már halálra ítélve?külsőre teljesen rendben van,olyan mint egy sima iphone,elvileg az oprendszere winmobile alapú lesz,a kijelzője jobb mint az iphone-nak(480*720),van benne a2dp bluetooth,meg 3mpx kamera. ehez még hozzávesszük hogy hivatalosan is lehet majd függetlenül kapni,ráadásul olcsóbban mint az iphonet...szóval szerintem nincs halálra ítélve.pont ellenkezőleg.ráadásul még az apple gusztustalan üzletpolitikáját sem kell lenyelni miatta
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
ThorsHUN
őstag
Tenyleg kivancsi leszek mikor es milyen specifikacioval jelenik meg.
Nagyon komolyan erdekel egy olyan gep ami ezeket tudja:
- Telefon
- navigacio
- jo minosegu zenejatszas
- video lejatsza (plsplspls elozetes atkonvertalas nelkul)
- legalabb 2 nap uzemido
- Wi-Fi
- bonuszkent esetleg irodai alkalmazasok hasznalatara valo alkalmassag- mindezeket GYORSAN (jo sebesseggel)
Viszont leszarom milyen kameraja van.
-
Jadro
veterán
Miért lenne halálraítélve? Max az Iphone eladások mutatója magasabb lesz jóval mint a Meizué. De nem mindenkinek kell az Iphone. Megszorongatni nem fogja, az már most borítékolható, de ettől még jópár darab gazdára lelhet.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Dufresne
addikt
Csak jöjjön ki és akkor majd a tesztek megmutatják mennyire és mire is lesz jó a kicsike...
Amúgy formára tetszetős, én is kíváncsi lennék egy ilyenre. Ha tényleg használható és mondjuk IGO is felmehet rá, akkor lehet repülne a telóm és a GPS-em Nade ne mennyünk ennyire előre... -
Peat;)
veterán
Az iphone mánia szerintem pont hogy erősíti az esélyeit, az összes olyan térségben ahol nehezen elérhető az iphone valószínűleg a vásárlók számolni fognak ezzel a készülékkel, a hazai piacban biztos bízhat (főleg hogy ott töredéke lenne ára mint az apple terméknek) és az összes piacon ahol kelendő az iphone ez is kelendő lehet az árérzékenyebb rétegek számára. Ezek akkor valószínűsíthetőek ha sikerült a gépben megvalósítani azokat amit mondtak egy átlagos, elfogadható szinten(remélhetőleg így lesz). Ha kivételesen jól sikerül (ami azért kétlek) akkor meg kifejezetten sikeres lehetne, ha lenne akkora gyártási kapacitása hogy elterjedjen.
-
MODERÁTOR
Sem a sima, sem a 3G-iPhone nem kapható ennyiért használtan sem, szóval szerintem nincs halálraítáélve.
Csak jönne már ki végre tényleg...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
törölt tag
hát, egy ekkora kijelzőre, ilyen felbontás mellett már elég szépen kifér a térkép, a cpu sem lehet gyenge, a szoftveres oldalról sem lehet nagy gond, mert egy iGO már szokott menni az ilyen gépeken, legfeljebb az antenna vételi erőssége lehet akadály, de ha mondjuk kocsiban ráköti az ember egy külső angennára (ha van ilyen opció), akkor simán kiválthat egy rendes GPS-t szerintem.
amúgy jöhetne végre, kíváncsi vagyok milyen lesz a szoftvere a Meizu mp3 lejátszómmal nagyon meg vagyok elégedve, nagyon jó minőség, és nincsenek benne olyan idióta megkötések, amik egy csomó másik gyár termékeiben.
-
Dare2Live
félisten
Itt ez az IPhone 3G. Ha úgy megtalálná a müholdakat ahogy kell(nem találja) és kapna egy IGOt mennyivel lenne rosszabb mint egy "rendes 3.5" körüli navi"?
Szerintem 2éven beül kijön az IPhone 3 amire lesz jó navi, meg rendesen talál müholdat és az emberek 80+%nak ez elég. (nekem is) A gyengénlátók meg sznobok meg vesznek 6-7"os istenharagját.
Félreértés ne essék szerintem uígy a Nokia, Samsung, LG..... nek is lesz navifonja, csak az elkézelhetőség végett most Iponeval dobálóztam.
Mondjuk máshogy is magyarázhattam volna mi lenne ha egy issebb navit kicsit átszabnánk alakra és belerknánk egy mobiltelefont?
Szóval ahogy mondtam 1generáció kb max 2év és olyan változásokon megy át a navi piac amin átment nemrég az mp3piac.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
SPY0817
aktív tag
Teljesen igazadvan én nagyon várom bár azért kicsit tartok ettől a kíni kiviteltől bár már minden ottkészül.. és ha jóltudom az mp3-mp4 lejátszói ugyancsak apple koppincs viszont jobbak és nagyon megálják a helyüket... szóval én várom bár várok vele pár tesztet
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
veterán
Ami miatt - nálam - nem tudná kiváltani egy készülék sem a GPS-t, az egy egyszerű tény: a telefonom nálam van, az autót viszont az asszony is hajtja.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
amanoba
őstag
majd ha itt a mobilarenán tesztelték!
egyébként én is látok benne vmit..még ha drágább is lesz a meghirdetett árnál, de alapbol független, nincs szolgáltatoi elöfizetéses megkötöttség, és nem kell buherálni vele..
üthet..csak kérdés hogy hova és mekkorát..Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
ThorsHUN
őstag
válasz Mákos7észta #24 üzenetére
/legyint
Samsungot sosenem -
Davey7
senior tag
-
Dufresne
addikt
Addig meg marad akkor a több készülék, bár ha őszinte akarok lenni, akkor némi ellentmondásba vagyok így magammal, vagy az igényeimmel.
Telefonom teljesen jól teszi a dolgát a képernyője elég nagy, amellett hogy egyszerűen zsebre vágható, ami fontos szempont, a navigáláshoz viszont én igénylem a 3,5-es kijelzőt. Az ekkora kijelzővel szerelt kütyük viszont már ne azok az egyszerűen zsebre vágható dolgok., legalábbis számomra. Ezért itt rögtön problémába is ütközöm.
Lehet hogy kis kompromisszummal egy 3" körüli kijelzővel ellátott mindentudó kütyü ideális lehet, ezért vagyok kíváncsi erre és még majd az SE Xperia-ra.
Viszont elkövetkezendő évben még nem tervezem cserélni sem a telómat sem a PDA-t, ezért viszonylag jó hír nekem, hogy jönnek ki az efféle modellek és majd később lehet szemezgetni és levonni a tanulságokat a tesztek és tapasztalatok alapján. -
törölt tag
az a helyzet, hogy a mostani telóm után ez az egyetlen készülék, ami megmozgatja a fantáziámat. de persze szinte biztosan nem leszek az első tulajok közt. bár fene tudja mikor jelenik meg tényleg. lehet, hogy mire lecserélném a telóm olyan 1 év múlva, addigra talán kijön
-
brumesz
aktív tag
elvileg a proci is ütős lesz benne,bár csak egy pletyka: "...Remember the M8 is supposed to have 667 MHz..."
akkor aztán tényleg durva lennecserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
Dufresne
addikt
-
SPY0817
aktív tag
Meizu termékek közül egy példa : http://www.itport.hu/cikk/225 a Meizu M6 tesztje engem kicsit meg győzött hogy nem az ócska kínai elnagyolt utánzat... reméljük ezt az M8nál is meg tartják több hozzászólásnál olvastam hogy az M6 esetében gyorsan jöttek ki a frissítések javítások a szoftverhez emelett magyar menüje is volt szóval egész jó referenciával rendelkezik ha még nem is olyan ismert cég... (számomra) remélem az M8 esetében sem kell majd csalódni!
Pár link..:
http://pdaport.hu/index.php?tartalom=hardver&id=987
http://www.windowsceportal.hu/index.php?tartalom=hirek&azonosito=329| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
MODERÁTOR
-
Kobe
veterán
kiváncsi leszek erre a telóra, illetve hogy mennyire lesz iPhone-verő, aminek beharangozták. Meizu mp3ak jók, ha tényleg nagyobb felbontású a kijelző, akkor meg pláne jó filmekhez is
-
ZoZa™
senior tag
jaj már hiányzott ez a vacak...
-
AS
félisten
Hát igen Samsung Omnia és Iphone 3g mellet nem sok vizet fog zavarni max az árával de beszerzés sem lesz egyszerű.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Kobe
veterán
én kiváncsian várom azért. iPhone azért érdekel, mert a közeljövőben az lesz az egyetlen normális touchscreenes multifunkciós holmi, csak hát ugye, a 160-180 ezres árat ígyis-úgyis kifizettetik az emberrel, akár függetlenül, akár előfizetéssel, de a szolgáltatók nem fognak mínuszban zárni. Viszont ha ez a kütyü tényleg egy ilyen 60 ezres ár körül fog mozogni, akkor a régióban komoly sikere lehet, tekintve, hogy az európai közönség nem olyan elvakult, mint az amcsik, ők azért jobban odafigyelnek a készülékek tulajdonságaira, semmint leragadnának az amerikai patriotizmus mellett - ó, amcsi, apple cucc, csak az a jó.
Tény, hogy kisebb a hype körülötte, mint az Apple termékénél, de aki kicsit is ismeri a márkát, az tudja, hogy korrekt áron nagyonis elfogadható minőséget adnak. Ezért szerintem nem kell leírni őket, kis cég, nagy fába vágta a fejszéjét, én díjazom, hogy egy korábban ismeretlen gyártó odamer tenni valamit a nagyokosok elé. Mert itt nem csak arról van szó, hogy agyonhypeolják az iPhonet, mert megérdemli, mivel az egyetlen értelmes készülék sztem a mai piacon. De attól, hogy csúsznak, még nem nevezném parasztvakításnak, meg a duke nukem forever mobiltelefonok közötti megfelelőjének. Nyílván vannak fejlesztésbeli problémák, nehézségek, anyagi akadályok - gondolom nem áll akkora rögtön mozgosítható tőke rendelkezésükre, mint a Samsungnál vagy Applenél (mondjuk érdemes megnézni, hogy a SonyEricsonhoz, Samsunghoz képest mennyivel jobban használják ki azt a kevéske tőkét - gyakorlatilag az első telefonjukkal fityiszt akarnak mutatni a régi motorosoknak, akik évek óta nem újítanak semmit).
Ami még vonzóvá teheti akár a hazai piacon is, az a rendszeres és ingyenes firmware frissítés, javítások, stb. A Meizu M6 előnye pl nema z volt, hogy annyiban jobb lett volna a társainál, de kevesebbért, és folymaatosan kaptad hozzá a frissítéseket. Az alma stratégiáját meg ismerjük ugye, gyakorlatilag minden frissítésért, programért, és egyéb szolgáltatásért tejelned kell, nem is kicsit.Így ha összevetem, hogy 320 dollár - nálunk legyen euró, az amugyis szar euroval olyan 70 ezer ft függetlenül, árréssel mondjuk 75-80 és függetlenül, közben az iPhone világszerte 150+ ezer hufra jönne ki mire lejár a hűségszerződés (ennyit a 300 dolláros árról ) érdemes azért odafigyelni rá. Az meg, hogy mennyire lesz emlékezetes, vagy felejthető modell, kiderül az első tesztek után, addig is érdemes odafigyelni rá.
-
Kobe
veterán
az iPhoneos cikkeket olvasva, ha tényleg jön a Meizu, tarolhat.....iPhone elfogyott, ha azt tudja amit ígérnek akkor nem kérdés hogy jópár ember lecsap rá.
Valami új infó esetleg a cuccról? Nagyn várok már egy tesztet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest