Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz GEIL #1001 üzenetére

    De ha el is olvastad volna a cikkeket (én origón láttam, meg véletlen kattintva talán ripost vagy blikk vette át), akkor tudnád, miről van szó. Mondjuk lényegében semmiről, mert elég béna cikkek, de a lényeg annyi, hogy annak a lehetőségéről van szó, hogy a Földről elvitt mikrobák túlélhetik-e az utazást az űrben, illetve a Holdon életben maradnának-e. Ez önmagában nem ördögtől való elgondolás, a Földön is élnek mikrobák igen extrém körülmények között, így a különböző űreszközök felületén esetleg ha valami megtapadt itt a Földön valami "szélvédett" zugban, az esetleg élve eljuthatott a Holdra. Akár 1969-72 között az űrhajósok ruhájával, az ugye az utazás során nem is volt kitéve annak, aminek egy űreszköz igen.

    De ilyesmi címekkel sűrűn lehet találkozni, az origo azt is lehozta, hogy itt a bizonyíték, élet lehet a Jupiter egyik holdján. Aztán ha elolvasod, akkor kiderül, hogy gyengécske okfejtések és következtetések vannak csak a cikkben, és egyáltalán nincs is bizonyíték az életre. Az ilyennek nem kell bedőlni, vagy ne olvass ilyen szarokat, mint origo vagy a még aljább bulvárok, vagy tudd, hogy ezek szar bulvár oldalak, ahol a cikk címe átverés, félreinformálás, hazugság, clickbait, de magában a cikkben többnyire a címnek ellentmondva le van írva hogy mi van. :)
    Ezért jó, ha sokat és sokfélét olvasol, és kritikus szemmel figyelsz, ezt a normális emberek is ugyanúgy megteszik, mint a szkeptikus Balaton- és madártagadók. :) Sőt, igazából a normálisak tesznek így, így nekik jobban megvan a képességük helyén kezelni a dolgokat, és kiszűrni a faszságot.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák