Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Örülök a cikknek,vártam már...de ez a ...csakis saját, élő ábrázatomra ...nagyon tetszett,nem tudta drága jó anyám..min nevetek oly hangosan a szobában..
[ Szerkesztve ]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Doki42
őstag
Jó a cikk grat..
A vége a lényeg, redmi 7 jobban bejönIphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
petymeg
addikt
Nem igazán ismerem az Asus mobilokat, hogy milyen a háttértámogatás pl., de ez a telefon határozottan tetszik. Ennyi pénzért ajándék, szinte.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
KFORboy
senior tag
Erre a telefonra még azt se lehet mondani, hogy bóvli kínai... Mert akármelyik kínai jobb nála/a kínaiaknak ciki...
Az akku benne az egyetlen érték, de azért kissé sok a 100e HUF
Ánuszék inkább költsék a béna telefongyártó szegmens pénzt laptop hűtéseinek fejlesztésére, tervezésére...
Qrva gáz mikor egy másfél vagy több misis gamer lapos 96°C -on jár és ez a gyártó szerint rendben van kategóriás tartós üzemhőmérséklet mert 100 alatt van és... Pont...Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
razorka777
veterán
Az akksiért jár a pacsi, már az előd is jól bírta, azért szerettem.
Az NFC és az 5Ghz hiánya viszont nekem csalódás.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
joey04
titán
Hát, ez most igen nagy csalódás.
-
South Velen
addikt
Nem tudom ez a stock androidos budget széria milyen (gondolom szar), de a Zenfone széria az egyik legjobb kellemes csalódás volt nekem az utóbbi évben.
-
K0vasz
aktív tag
engem személy szerint nagyon zavar oldalt a "nagy" káva - sokkal jobban, mint alul vagy felül bármi, és itt már a képeken is igen masszívnak tűnik az oldalsó fekete csík
-
janeszgol
félisten
Teljesen jó telefon, jó áron, mint az elődje. A kamera lehetne acélosabb. Néztem összehasonlítást kamera ügyileg. Kb egyforma az M1 és M2. Rosszabb fényviszonyoknál az M2 a jobb, nappal az M1, de még ez sem jelenthető ki.
Na mindegy. Jó ajánlat, akár csak az elődje. -
SkyLine3000
addikt
Én megnézem a telefon képét. Ha látok rajta bármiféle noccsot, vagy lyukat, el sem olvasom. Számomra az ilyenek ennyit sem érdemelnek. Ezért sok tesztet nem kellett mostanában elolvasnom.
-
razorka777
veterán
válasz SkyLine3000 #15 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
Volt mostanában pár noccsos teló a kezemben, de nem tudom elfogadni.
Legalább nem kell telefon váltáson agyalnom.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
janeszgol
félisten
Azért a Honor 10 Lite jóval gyengébb telefon. Aki azt veszi ez helyett, annak úgy kell. Azon telefon helyett még az M1 is jobb vétel, nem hogy az M2. Egy ajánlott rámehetett volna.
Off.: manapság egyre kevesebb készülék kap ajánlottat. Ez gondolom a piac telítettsége miatt lehet. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
Szerintem a Pocophone F1nek jobb az ár-érték aránya, de csak egy kicsivel
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
ates
aktív tag
válasz razorka777 #7 üzenetére
NFC van benne, legalábbis a teszt ès a specifikáció szerint.
100-èrt nem ezt venném.
Kösz. -
tasiadam
veterán
Mert neked van tobb misis laptopod? Asus telefonom van es Asus laptopom (zenfone es zenbook) es mind a 2-vel kapcsolatban tudok jot-rosszat mondani.
Zenfone: soha nem fagyott le 2 ev alatt, szemben a szarmszungal. Ami 6 honaposan lassu volt (s4). Most par rendszerfrissites utan a takarekos uzemmod rosszul kezeli az akksi szintet. 20% alatt random merul 1%ot masodpercenkent, majd be sem kapcsol, mig ujra nincs tolron. Zavaro neha.Zenbook: i5el van nekem, teny es valo, hogy a hutese egy ceruza. Kicsit valtoztattam rajta, mas a huto szoftver, es sosincs 80 fok folott normal hasznalat mellett.
Az, hogy a te misis laptopod melegszik, azt inkabb tekintenem mind az intel es mind az asus hibajanak, de meg inkabb aze, aki megveszi.
Ha gamer laptop kell, koss kompromisszumot. Az intel hulyesege a power managementen es az idovel eroltetett (vegyel ujabbat) dologgal.
Nekem pl win8 alatt fut sok opcio, win10el 1ghz-n lockol az i5 15p utan. Szoftveresen kiirtam belole.
De amugy ha a proci leadja a 100% erejet 95 fok alatt, az miert nem jo? Ha kulon gepben van, akkor az felemelo erzes, "há' me' 6 magos"?
Ha laptopban van meg "megeszik ez a fs?"Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Mr.Silkó
veterán
Összességében nem rossz ez a telefon a teszt alapján, a kamera is egészen korrekt nappal, ugyanakkor az aksin kívül nem is emelkedik ki a számtalan hasonló árú konkurens közül. Bár világviszonylatban nyilván nem mérvadó, Magyarországon nemigen látok az emberek kezében Asus mobilt, szerintem a legtöbben azt sem tudják, hogy a tajvaniak telefont is gyártanak és talán ez a fő probléma az egész branddel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Armagedown #19 üzenetére
Az mondjuk igaz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
doooo
veterán
válasz janeszgol #21 üzenetére
Grafikai teljesítményben azért alulmarad a Honor... bár ez már megszokott dolog. Nekem épp az tetszik ebben az Asusban, hogy itt végre nincs ilyen probléma. Még ha egy valamit is érő másodlagos kamerát is rádobtak volna, tökéletes lenne (persze ez legtöbbünknél nyilván nem szempont).
-
t78gabesz
csendes tag
Asus (mint telefon/volt 3 típus) soha többé,vannak akik nem fognak tudni telefont csinálni. Értelmetlen az erőlködése,maradjon csak az "irodaszereknél"
Ha rád írnak,a minimum hogy visszaírsz.
-
-
Mr.Grincs
veterán
Ez nem gyenge, egész pofásan is néz ki.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Phoenixy
senior tag
Nem értem egyesek miért tartják olyan rossznak az ASUS mobilokat.
Nekem mindig Motorolám volt, de tavaly áprilisban vettem egy ASUS Zenfone 5-öt, nagyon jó telefon, semmi bajom nem volt vele (más kérdés, hogy rájöttem arra, hogy ennyi év után Mito Display nélkül nem tudok élni, és most 4 napja Moto G7 Plus-t használok, de családban maradt a Zenfone 5).
Az is biztos, hogy ilyen termék támogatást az életbe nem láttam még. 22 szoftverfrissítés érkezett 10 hónap alatt, Pite még decemberben.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
South Velen
addikt
Én is így vagyok a nálunk lévő Zenfone 5-ről: minden szempontból király.
Jönnek a frissítések eddig gyakrabban, mint eddig bármelyik telefonomra.
A ház minősége és a design parádés
Snap 636, de nem lehet megmondani, hogy nem 835 (mondjuk nem játszom).
Kamera egészen jó.
A sztereó hangszórók szerintem az iPhone X szérián kívül bármit vernek.
A kijelző a legjobb IPS, amit valaha láttam.
Custom dpi-vel is tökéletesen lekezeli a noccsot.(bár az óra nagyon közel van a kerethez)
Az UI tetszetős.De ez ugye Zenfone.
A Max Pro széria nálam már a stock androiddal elvérzik, és nyilván más szempontból sem olyan jó. Ez a bazári üvegimitáló műanyag hátlap meg egyenesen undorító.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #33 üzenetére
Ja most nézem, hogy ez is Zenfone széria, de természetesen az 5 / 5Z kategóriájára gondoltam.
-
janeszgol
félisten
Én sajnálom, hogy az Asust ennyire nem veszik számításba, pedig nem gyártanak rossz telefonokat.
-
noezmegmi
tag
válasz South Velen #33 üzenetére
itt főleg olyanok vannak akik nem használnal ilyen telefont. Aki vesz Asus telefont az nem szaladgál fórumra az használja. Családban maradt egy Asus Zenfone 2 Laser nem mai gyerek, de hiba mentesen működik és még nem volt nála fagyás. Nem csinál villantós telefont csak olyan telefont amivel nyugodtan több évig stabilan működik.
Nagyon örülük neki hogy van rajta szelfi led legjobb dolog a világon, vannak olyan pillanatok a munkában amikor nagyon kell.
Nocs mentes na ez meg nekem nem jön be.
Köszönöm jó teszt volt[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
timsigm
csendes tag
Üdv! Én a tavalyi black friday alkalmával ugrottam rá. A Motorola G7 Power-rel versenyeztettem az aksi miatt. De aztán a több RAM és kicsit jobb proci miatt választottam ezt. Bár volt Motom is és azzal is meg voltam nagyon elégedve.
Sok tapasztalatom nincs, de az 5000es aksi és, hogy még optimalizálták is így röhögve bírok 3 napot vele. Sok frissítés jött rá. Nem zsúfolták tele fölös progikkal, azt rakom fel ami nekem kell. Nekem ez megfelel.
Vettem hozzá indiából egy Kapaver márkájú extra tokot amire az asszony is azt mondta, hogy nagyon állat!
Én ebben az ársávban ekkora akksival nem találtam mást. Untam már a napi samsung feltöltést.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest