Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lovi27

    addikt

    válasz Joe.36 #7103 üzenetére

    Igen, LCD-én többet fogyaszt, de azért lehet vele megtakarítani például azzal, hogy megnézzem az időt nem kell alvó módból teljesen felébreszteni a mobilt.

    Szerintem az Asus jelentősen túlárazva árulta a ZF2-t Európában. Nem rossz telefon, de semmi extra. Egy átlagos középkategóriás kínai telefon. Az Intel kivonulásával a laikusok számára egzotikusan hangzó Intel chipszettes varázsszó is eltűnt. Eddig többen azt hihették valami különleges birtokában vannak, de lassan ez a valami inkább hátrányukra lesz, amit megfejel az Asus pofátlan magatartása, hogy még egy közlemény kiadására sem méltatja vásárlóit. Tudom, keményen dolgoznak és nekik sem jó ez ami kialakult, na de akkor is. Ne így!

    Szerintem az a követendő magatartás amit a Oneplus cég csinál. 400 USD, vagy 370-380 EUR, vagy 125e HUF. Most, hogy a Brexit után erősödik vissza a forint, már egy kicsit sok a 125, de még elfogadható. Nem nézi fejős tehénnek Európát, pedig ők is a haszonért dolgoznak. De majd nézzük meg. Holnaptól árulják a ZF3 családot, benne a 250 USD-t érő Zenfone 3-mal. Kíváncsi leszek az európai árára. Bár lehet azt csak később hozzák nyilvánosságra.

    Ez csak egy véleményem!

Új hozzászólás Aktív témák