- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Most nem a feleségem ASUS-án nyert tapasztalatot írom le: magamnak egy Lumia520-ast vettem. Nagy nehezen megszoktam a céhetes meg a 700-as mellett, de néha órák alatt kipukkadt, de volt, hogy másfél napig bírta. Már hülyét kaptam tőle, mert "álló" helyzetben is durván merült időnként. Volt úgy, hogy 22 óra alatt. (Amiből 7 éjszaka.) Több újratelepítés után a skypere gyanakodtam. A megoldásra (remélem) tegnap jöttem rá. Amióta az öthuszas megvan és felraktam rá a skájpot, állandóan úgy látszom, mintha be lennék jelentkezve. Ha hívnak a laptopon skájpin, a telefonon is csörög, pedig nem vagyok a programban benne. Tegnap óta, amióta a laptopon nem csak kilépek, hanem ki is jelentkezem, az indoktalan lemerülés megszűnt. 10 óra gyenge használat alatt 6%-ot merült az akksi.
-
ATM_automata
őstag
Nem kell ezeket ennyire tudományosan tölteni szerintem. Én megvettem, aztán úgy ahogy volt a dobozból kivettem, elkezdtem használni 3G-vel. Feltettem rá minden progit, meg lefrissítettem és amikor jelezte, hogy lemerülőben van, akkor fogtam és feltettem tölteni egész éjszakára. Reggel meg levettem és használom. Fölösleges itt időzített töltést adni neki, meg ilyenek. Ha feltöltött, akkor úgyis átvált csepptöltésre és kész. Én ráadásul nem a gyári töltőjével töltöm, hanem amit éppen szabadon találok, általában valamelyik samsung kütyünek a töltőjével. A gyáritját még ki se bontottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest