- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz Cathulhu #139 üzenetére
A Galaxy S tipikusan egy fosadék volt úgy fél évig, ha nem hegesztettél rá főzött ROM-ot. Tele volt (van) az összes fórum a rootolással és ROM-olással, egyébként meg szidták, mint a bokrot. Az egyik legrosszabb példa.
OK, mutass akkor olyan 60-65e Ft-os, minőségi androidos készüléket, amin úgy repül a rendszer, mint az Omnia 7-en vagy az Optimus 7-en.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Everman
addikt
válasz Cathulhu #141 üzenetére
"en nem rootoltam, megis van egyedi csengohangom, hatterem, sot, meg launcherem is"
Ok meggyőztél. Akkor csak egy kérésem volna. Csinálj már egy teljes mentést a készülékedről, ezt már egy 15 éves Symbian eszköz is meg tudta oldani törés nélkül. Szerintem ez picit fontosabb funkció, mint a csengőhangok, mégsem képes rá a droid a mai napig sem.
-
Everman
addikt
válasz Cathulhu #154 üzenetére
" Es nem tudom vajon mekkora igeny lehet ra a piacrol nezve"
Hát gondolom senkinek nem fontosak az adatai, az alkalmazásokon belüli beállításai. Mindenki szereti egy új rendszer telepítése után a fél napját azzal tölteni, hogy mindent visszaállítgat.
Maradjunk annyiban, hogy kicsit komolytalannak tartom a válaszodat. -
Everman
addikt
válasz Cathulhu #164 üzenetére
"Ha lenne ra kimutathato piaci igeny, hogy egy ilyen funkcio altalanosan elerheto legyen, mar lett volna gyarto aki beprobalja"
Érdekes, hogy minden más platformon ez alap funkció, csak éppen droidon nem az.
"Az, hogy mindossze olyan dolgokkal tamaszdod ala az ervelesed, hogy "szerintem""
Az adatbiztonság, adatmentés nem "szerintem" elsődleges fontosságú, aki ezt vitatja, az piszokul nincs képben sem az informatika, sem a mobiltechnológia területén.
"szvsz epp ezert nem sikeres a wp7"
A WP7 nem ért el kimagasló sikereket a több éve piacon lévő rendszerekhez képest. DE ha azt vesszük, hogy a WP7 jelenlegi korában milyen szinten állt az Android, vagy iOS és ezek alkalmazás áruházai, akkor már egyáltalán nem mondanám kevésbé sikeresnek a WP7-et. Ezt sokan szeretik figyelmen kívül hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest