Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    SE2 kapcsán elgondolkoztam vajon fog még az Apple igazi egykezes könnyű iphone-t csinálni, vagy már nincs visszaút? Ergonómia már nem fontos? Mivel SE2 a 8-as méret lett és ez most nem hivatalosan a "kompakt" iphone. Pedig SE1 méretben az edge to edge kijelző koncepció, kb. 130 g tömeggel jó lenne!

    Nem akarom elhinni ennyire nincs már igény egykezes modern készülékre. :( Ami észrevétlen a zsebben, akár nyáron rövidnadrágban, kényelmes fogni, könnyű átérni a kijelzőt, nem kell aggódni kibillen a kézből és nem okoz kézfájást. Ezek már nem számítanak?

    Valahogy nem mentem a trendekkel, számomra a mobil csak kiegészítő, 80%-ban számítógépen netezek ezért nem érdekelnek a tartalomfogyasztó tepsik. Nem akarom a Gyűrűk ura trilógiát nézni mobilon, sem egész könyveket olvasni rajta. Nem vagyok nő hogy retikülben elfér a nagy pénztárca mellett a nagy telefon. (csajoknál popsocket is divat a könnyebb fogásért)
    Nekem csak az elérhetőség fontos, nem nyomkodom órák hosszat egész nap, csak tudjak jövés-menés közben pár percet telefonálni, chatelni, zenét hallgatni, legyen elöl-hátul normális kamera. Filmet tévén nézek, játékra Playstation. Valahol ott vesztem el amikor a trend az lett, hogy kiegészítő mobil eszközből sokaknál elsődleges lett egész nap nyomkodva és ezt követték a gyártók. (most a távoktatás miatt ismerősöknél, szomszédoknál több gyereknél kiderült a számítógéphez bénák, mert ők csak tabletet és telefont nyomkodtak)

    Komolyan, az elmúlt tíz év könnyű kicsi egykezes Nokia Lumia és SE1 után ami most van a kínálatban, még SE2 is eléggé kompromisszum sajnos. A XR, 11 szóba se jöhetnek. Hiába az most a "normál" méret. 20 dekás tepsik... Meg kell becsülni az SE1-et, amíg még használható.

Új hozzászólás Aktív témák