Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A kijelző a legnagyobb fogyasztó a telefonban. Ha komolyan gondolod, hogy az 50 % és a 100 % fényerő között nincs jelentős különbség akkumulátoros üzemidőben, akkor valamit nagyon félreértettél.
Én semmit nem kapcsolok le, de a fényerővel csínján bánok. Persze a 100 % tűző napsütés kivételével egyébként se kellemes a szemnek.(#4334) narancsnn
Az LTE-vel szerintem nincs gond, csak ha a gyorsabb netet több adat forgalmazására is használod.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Onderon
senior tag
nem értem, hogyha nem akarod megpróbálni gariztatni, akkor mi mástól hiszed, hogy javulni fog? amúgy meg 24 óra készenlét és 5 óra használat szerintem teljesen normális. nekem nem is tudom mikor volt utóljára 24 órás készenlétem van, hogy naponta 3x töltöm a telefont, mert pont nem érdekel ez az egész akksis erőlködés. azért vettem, hogy használjam, nem azért, hogy mindent kikapcsoljak rajta, meg hunyorogjak a levett fényerőn és akkor dejó, kibírta 2 napig!
-
ZooLee
senior tag
Nekem az nem tiszta, hogy az 5 óra használaton mit értesz. 5 óra játékot, vagy játék, netezés, levelezés és egyéb általános b@szogatása a készüléknek, vagy 5 óra telefonálás? Mert nagyon nem mindegy, az első esetben bőven jó a napi töltés, második esetben kérdéses, a harmadik esetben pedig valóban kevésnek tűnik.
A fényerőt nem kell kézzel állítgatni, kapcsold be az automata fényerőállítást, és a csúszkát vedd a minél jobban balra (vagyis ha kell, minél jobban tudja csökkenteni a fényerőt) ez az én tapasztalatom szerint is nagyon sokat számít. Nekem van, amikor naponta kétszer kell tölteni, van, amikor kihúz két napot. Sőt, játékja válogatja, van olyan (Motorblast pl) amitől horpad az akksi, 1 óra alatt le tud húzni 30-40%-ot, vagy akár többet is.Amúgy meg Parasite-nak igaza van, töltsd amikor akarod, vagy amikor úgy érzed, hogy kell bele valamennyi, kapcsold ki a százalékos kijelzést, és csak használd. A készülék van érted, nem neked kell szolgálni őt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Opel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest