Hirdetés
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- DIGI Mobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Szomorú, mert épp nézegettem, hogy a pluszt céloznám meg jövőre az S21FE leváltására. Ha nem lesz, kíváncsi vagyok, hogy a sima 25 kap-e legalább egy normális (autófókuszos) ultraszélest és 45 wattos "gyorstöltést'....
B.Cs.
-
janeszgol
félisten
Az S24-nél a + verzió már sokkal értelmesebb volt, mint előtte évekig. De az igaz, hogy amennyibe került, mehetett volna bele az Ultra kamerájából is.
Tényleg esetlen a Samsung portfóliója.[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Már az S23 széria tavalyi megjelenésekor az itteni teszt cikkben is megírták, hogy ár/érték arányban elvileg nem éri meg az S23 Plus, a sima verzióhoz képest nem nyújtott annyival többet, mint amekkora volt az árkülönbség (2023. február: ~400e vs. 520e - az árukeresőből visszakeresve). És ezzel egyet is értettem.
És ezért fogyott a Plus-ból jóval kevesebb. A Samsung árazása - főleg a magyar árak - már akkor is célt tévesztett.Én már akkor vásároltam júliusban, amikor itt a hardveraprón sikerült hozzájutni egy bontatlan 512GB-os változathoz 370 ezerért (ennyi volt a beszerzési ár az eladónak is). Kaptam hivatalos (elektronikus) Samsung számlát és még egy eredeti 25W-os töltőadaptert is grátisz.
Többek között nekem azért kellett Plus, mert méretben nem akartam visszalépést a Huawei P20 Pro-hoz képest. E tekintetben az utóbbival majdnem pont pariban vannak.De az induló áron én sem vettem volna meg.
Gondolom ezt a hozzáállást máshol is tapasztalhattta a Samsung és - ha igaz a hír -, akkor így érthető is lenne a Plus vonal kukázása.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
HThomas
senior tag
Régebben valahogy értelmesebb volt az S széria, amíg volt egy modell, amiben benne volt minden fontos... aztán jöttek a lekerekített szélű modellek, majd a + modellek, FE, Ultra, értelmetlen spórolások a kisebb modelleken, totál káosz... mondjuk most végül is egyszerű a helyzet, mert szvsz az Ultra az egyetlen értelmes modell, a többi felejtős
-
janeszgol
félisten
Ez valóban jó lenne így. És elégnek kell lennie.
De az is járható lenne, ha elhagynák telefonnál a tollat. Aki tollazni akar, vegyen tabletet. Rajzolgatni 6.8 colon sem akkor élmény. És akkor maradna a sima meg a plusz. A Plusz egy Ultra lenne ceruza nélkül. A sima meg csak egy kamerában különbözne a plusztól. -
bollokcs80
Korrektor
Induló áron eleve nem veszünk telót. Úgyis olcsóbb lesz.
Méretben nekem most nagyon kényelmes az S21FE, utódnak is hasonló méretűt keresnék. Ennyiből jó lenne az S24+, a sima S24 nekem már túl kicsi, az Ultra meg túl nagy.Funkcionalitás tekintetében is bőven jó lenne, benne van az a pár apróság, amit az FE-ből hiányolok. (kivéve az ultraszéles autófókuszát).
Iphone vonalon is a 15 Plust/vagy a 15PM-et favorizálnám méret szempontból. Nem is értettem a mini vonalat, meg az SE-t, utóbbit több kollégám is szereti, pedig alig látni és az akksija se elég semmire.
B.Cs.
-
aktív tag
válasz bollokcs80 #9 üzenetére
Nem is értettem a mini vonalat, meg az SE-t
Mindkettőt értem és a 12 minit szívesen is használtam. Számomra nagyon praktikus volt viselni.Az akkumulátor nekem elegendő volt, ez nyilván függ a felhasználói szokásoktól, élethelyzettől is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- DIGI Mobil
- Nintendo Switch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128GB, Megkímélt, Kárytafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22+ 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest