- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Ave!
Milyen korlatozasokkal kellene szamolni es miben nyilvanul meg a flash tamogatas nelkuliseg?
Nagyon sok netes oldal hasznalt flasht... ezeknek az oldalaknak a hasznalataval mi a helyzet?
Ezt a Hero tudja, vagy az sem?
A flash tamogatas erkezik, vagy terveben sincs?Koszi es sry, de en is az emlitett kettesen gondolkodok (hero vs 3gs)
-
csab2
veterán
Igen, azt én sem értem, hogy miért nem tudnak normális tájékoztatást adni, hogy hol van.
Ez most OFF, de hasonló:
Annak idején egy bizonyos telefont akartam venni a Pannonnál. Bementem a boltba, ahol közölték, hogy hónapok óta nem is láttak már ilyen telefont, és szerintük a városban máshol sincs (talán még telefonált is egyet az eladó). Megkérdeztem, hogy akkor minek van még fent a honlapon az akciós ajánlatok között? Azt a választ kaptam, hogy valószínűleg azért, mert Mucsaröcsögén vagy Seholnincsfalván még biztosan van 1-2 darab és addig nem veszik ki a rendszerből.Rendesen ki is akadtam akkor.
-
copin
őstag
ez sajnos részben az itteni közösség szégyene.
A helyi közöségben nincs semmi egyedi. Ez nagyon sok helyen így mey. Ezt esetleg beírnád még pár nemzetközi mobilos fórumba is?
Jellemző hogy sok a troll mindkét oldalon, de mivel a téma kezd kissé elfásulni ezért errefelé már többnyire csak a véresszájú fanok harapnak minden apró jelre (jogosan, jogtalanul, néha egy másik apple fannal szemben). Külföldön azért még mostanában is elszabadulhat a pokol rendesen, hála a moderátorok esetleges hiányának. Amíg nem kapható a telefon hivatalosan, addig kis túlzással akár a koalákról is csacsoghatnánk, mivel a telefont magát minden valamire való mobilos ismeri, emiatt nagyon sok újat nem lehetne róla írni, ellentétben a koalákról (persze nem lenne népszerű téma). : ) Ha mégis valakinek van kérdése a 3.0-ával kapcsolatban, akkor azt megdumálhatja a szakmai topikban is, ahogy azt eddig is megtehette a jó öreg 3G-vel a kezében.
-
sien
aktív tag
nem mondanám hogy te lennél az üdítő kivétel. de te ulkesh véleményező, higgadt érvelésével ellentétben te agresszív vagy. ahhoz semmi közöm hogy te egy olyan individuum vagy, aki felette áll az emberek véleményének, neked pedig ahhoz nincs közöd hogy nekem fontos hogy mit gondolnak rólam az emberek. amennyiben szeretnél moderációt kérni, a te kommenteddel együtt ezt a kommentemet is lehet törölni, mert önmagukban értelmetlenek.
-
kaller1
veterán
nem lehetne azokat a nickeket valahogy megbüntetni akik rendszeresen minden ilyen topicban felbukkannak kizárólag romboló szándékkal (fikázás)?
Azért nem kellene túlzásokba esni...Elmondják a véleményüket,ennyi.
A szakmai topikba nem is nagyon látni olyat,hogy ez vagy az milyen "gagyi" a szifonban.Amúgy meg tévedsz,hogy másik típusú telefonnál nincs ilyen "fikázás",csak nézz be pl. a Samsung Jet topikba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest