- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heyman
aktív tag
Nekem Pro van, mult héten vettem Starkingtől
Nagyonnagyon megéri, legalábbis nekem. DHD-hez használom, annak a töltőjével, és ugy simán feltölt feleannyi idő alatt is -
Valószínű nem mindegy, milyen gépről tölti az ember. Én az ASUS P7P55D alaplapommal (+ az Ai Charger szoftverrel) simán tudom egy amperrel etetni, és tényleg az éjszaka folyamán nulláról maxra feltölt.
Azt majd Bocháék megírják, ha gondolják, hogy mivel tesztelték amazt.
Ha MacBookkal, na az fura. -
Taybore
aktív tag
Hát változnak az idők, ma szerintem a micro jobban el van terjedve, de lehet, hogy tévedek.
A töltési időt meg a "teljes töltöttség eléréséhez kb. 14-16 órát kell várnunk" mondatra reagálva írtam, de ha nálad személyes tapasztalat a 4-5 óra, akkor máris használhatóbbnak tűnik. -
Taybore
aktív tag
1.) "Magát a Gum Plus-t egyébként miniUSB porton keresztül lehet etetni" - mini??? Nem micro? Az kicsit elterjedtebb és talán szabványosabb is lenne. Csak elírás, vagy tényleges gyártói baki?
2.) A hosszú töltés kellemetlen lehet azoknak, akik egész nap úton vannak és max aludni járnak haza. 8 óra alatt nem tölt föl csak félig, szal lehet tölteni ezt is napontaMeg persze ez is akkor fog lemerülni, amikor a legjobban kéne...
-
Black Dragon
addikt
Ez is pofásra sikeredett, akinek megéri, az nyugodtan vegyen ilyet.
-
4400 mAh a kapacitása, nem 4k. Egyébként tényleg jó cucc, az iPhone mellett a Pixit is képes nagyon gyorsan feltölteni.
A Pro változat teljesen megegyezik a Plusszal belülről, csak a design más (szerintem jobb a régi) - de sajnos pl. az iStyle-ban már nem tudtak olyat adni úgy bő egy hónapja. Szóval ha valaki összefut vele, vegye meg hamar
-
Koley
tag
Hasznos cucc, egyszer majd lehet én is beruházok egy ilyenre
-
gaborbp
tag
Csinos kis külső akkumulátor azoknak, akik a hajukat tépik a fél nap alatt lemerülő iPhone-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged