- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz attila9988 #291 üzenetére
az első megállapításod bántja a szemem, főleg azért, mert a baráti körömben van meleg is.
viszont az utolsó bekezdéssel teljesen egyetértek, sőt, igazából az említett meleg barátomnak is ez a véleménye! (én hetero vagyok*, mielőtt rákérdez valaki)*bár voltak kemény bulik, amikből nem sokra emlékszem, bármi megtörténhetett
-
Snoop-y
veterán
A modern vilag jelenlegi jogrendszere nem a biblia hanem a meglevo jogszabalyok/torvenyek alapjan itelkezik ha jol tevedek es nem kozvetlenul a tizparancsolat alapjan vannak ezek megkrealva ezert nem talalkozhatsz a kovezzuk meg szemet szemert es egyeb nyalanksagokkal a kornyezetunkben.
Szerintem te kevered a vallas gyakorlasat azzal hogy lassan egy fel orszag lakossagat athelyezed egyik naprol a masikra egy olyan kornyezetbol ahol a tarsadalmi normak kb koszono viszonyban sincsenek azzal ahova hirtelen be kene illeszkedniuk.
Az itt szuletettek illetve az ide mindenfele haszon szerzese miatt betelepultek ertsd jol ( nem azert jottek angliaba mert menekulniuk kellett ) azok ugy ahogy beilleszkednek mert ra voltak kenyszerulve es feladtak korabbi eletuket egy jobb elet remenyeben.
A hatarokon atvagtato csurhen en nyomokban sem velem felfedezni ezt az akarast.Aki menekult az altalaban halas szokott lenni amikor segitseget kap es nem szall szembe a hatosagokkal es nem lazadozik hogy marpedig neki jogai vannak!
Sehol masutt a vilagon nem lehet csak ugy attrappolni orszagokon csak azert mert te menekult vagy. Probald ezt megjatszani akar csak Mexikoban vagy Ausztraliaban. Kb ugy rugnak vissza hogy a holdig repulsz...
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
Kékes525
félisten
A kereszténység ugyanúgy elfogadja az ószövetség 10 parancsolatát, mint például Krisztus hegyi beszédét.
(#291) attila9988:
"Ha neki egy kecske tetszik, és a kecske is beleegyezik az együttlétbe, akkor uccu neki... " A kecskét milyen nyelven kérdezi meg?Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
zone
őstag
Szerencsére a modern országokban már egy ideje elválasztották az országvezetést az egyházaktól, bár egyes vezetők próbálnak becsempészni ezt-azt a törvényekbe (pl. ne dolgozz pihenőnapon).
Nem keverek semmit, viszont te nagyon szeretsz általánosítani. Magad teszed nevetségessé. Aki Angliába betelepült és mára beilleszkedett, az talán nem egy új környezetbe került egyik napról a másikra? Nyomokban sem véled felfedezni az akarást, gondolom ismered mindet, beszéltél mindegyikkel.
2014-ben kb. 41 ezren folyamodtak menekült státuszért (51% koszovói, 21% afganisztáni, 16% szíriai, 12% egyéb nemzetiség). Idén azonban már sokkal többen vannak és akiknek a dolga lenne, hogy ezt intézzék, azok vagy dilettánsak vagy nem voltak eléggé felkészülve.
(#303) borg25
És akik nem így gondolkodnak, azok "nem igazi keresztények", ugye?[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
attila9988
őstag
válasz #51736960 #301 üzenetére
Pedig mondtam, hogy nincs bajom a melegekkel. Egészen konkrétan én is ismerek olyat... bár megmondtam neki, hogy a kézfogás a maximum...
Nekem az utcán trógerkedéssel van bajom.. az nem büszkeség, ha valaki meztelenül bunkózik, és kergetőzik a rendőrrel... A hetero sem megy ki az utcára tömegével, hogy elmondja, hogy a másik nemet szereti. A kecskepásztor sem megy ki, ha rákiván a kecskére. A vénasszonyokat kedvelők sem, a pedofilok sem, és a bdsm rajongók sem.... akkor nem értem, hogy a melegek miért kivételek, és nekik, pontosabban egy bizonyos csoportosulásoknak miért lételeme az, hogy megbotránkoztassa az embereket. Ha valami a többségi társadalmat bosszantja, akkor azt a valami nem megfelelő, nem jó....
A szexualitás tartozzon azokra, akik részt vesznek benne. Teljesen mindegy hogy milyen neműek, vagy hányan vannak... a lényeg az, hogy ami mindegyik félnek jól esik, azt csinálják, ha akarják... de nem az utcán...
Így remélem tiszta...
[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Kékes525
félisten
"A hatarokon atvagtato csurhen en nyomokban sem velem felfedezni ezt az akarast." Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezt a szummás megállapítást miből vontad le, miből következtettél erre?
Ha te az életedért menekülsz, akkor gondolom, szmokingban, teszed és mindennap rendszeresen tisztálkodsz és minden illemszabályt pontosan betartasz. Engedj meg egy jóslást nekem is. Lefogadom hogy még te sem teszed ezt meg, pedig nagyságrendekkel több lehetőséged lenne rá.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
A megbocsátás nem szükséges, vagy elégséges feltétel. Felejtést se jelent. Péter háromszor tagadta meg Jézust. Egyszer csak kialakulhat. Úgy nézd, hogy van, aki még baba korban van a keresztségben, van aki elvégezte a gimit, van aki épp a doktoriját végzi. Melyik a „jó keresztény”? A fogalom se tetszik, olyan kirakat szaga van. Az „igaz keresztény” szimpatikusabb. De tovább lépek, Bolyai azt hirdette, hogy a párhuzamosok a végtelenben találkoznak, egy eretnek gondolat az Euklideszi geometriában. Mégis, más nézőpontból nézve igaza van. Van a főparancsolat, a többi már csak értelmezés és példabeszéd. Mit jelent az, hogy „Szeresd Uradat Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erőből, felebarátodat pedig úgy mint Önmagadat.” Kezdésnek, hogy a héten legalább 1x gondolsz rá (III.) ez nem feltétlen jelenti azt, hogy áhítatos képpel beülsz a templomba, és aznap nem dolgozol, mert minden idődet az Úrnak szenteled. Jézus is gyógyított szombaton is, pedig tilos lett volna. Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy életeddel példát mutatsz másoknak.
Mennyire szeretjük illegális határátlépő felebarátunkat? Mi van, ha ő az ördög? Nehéz lecke. A bibliában nehéz lenne rá választ találni, de nem is az a lényeg, hogy megtaláljuk rá a helyes választ, hanem magunkban tudjuk a helyes választ. Belegondolva egy MI: Egy számítógép akkor válik többé, mikor már nem a beleprogramozott dolgok szerint cselekszik, hanem maga hoz döntést. Mi is akkor válunk jóvá. Visszatérve a befogadáshoz: Szerintem idevágó a szamaritánus története: Felkarolta a földről, nem hagyta ott meghalni, elvitte egy fogadóba, és adott 1 dénárt a fogadósnak, hogy viselje gondját, és megígérte, ha kell még ad.
Attól fogsz megbocsátani, mert szereted a másikat, nem mert oktatták, mert azt mondja a hited. A szentek sosem gondoltak magukra jó keresztényekként, hanem bűnöket szakadatlanul elkövetőként, akik kevesebbszer tesznek jót, mint kéne. -
Kékes525
félisten
Szerintem vallásról vitatkozni semmi értelme. Van aki hisz, van aki nem. Logikusan megmagyarázni, érvelni lehetetlen bármilyen vallási kérdésben, mert mindig változik a biblia szövegének értelmezése. Szerintem aki hívő, az gondolkodás nélkül fogadja el az aktuális bibliamagyarázatot és kész. Én mint hitetlen teljesen elutasítom a vallás minden formáját, mert nem tudom beilleszteni a tudományos világképbe.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
t72killer
titán
válasz arnyekxxx #311 üzenetére
Nem olvastam én sem görög-macedón mészárlásokról
Mindenesetre németországban már vallásilag passzoló fogadtatásban részesülnek, azonnal lecsaptak a friss embertömegre a muszlim "térítők". Ha ezek némi anyagi támogatást is tudnak adni a "jelöltnek", akkor óriási problémáink lesznek.
Persze, a beengedésükért felelősöket akkor se fogják elővenni, ha a tömeggel érkezik egy piszkos bomba és pár "szorgalmas és hithű kéz" beteríti vele a renitens Budapestet...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Kékes525
félisten
válasz arnyekxxx #311 üzenetére
Ha van lehetősége és ők úgy érzik hogy van, akkor az természetes, hogy a legjobbat akarják. Nem ártana egy kis empátia, beleérzés, átérzés, hogy Te hasonló helyzetben hogyan cselekednél. Írni, dumálni könnyű.
-
8th
addikt
válasz Kékes525 #308 üzenetére
Amint átlépte valaki a Szír-Török határt attól a pillanattól fogva teljes biztonságban van és már nem menekült hanem bevándorló, e felett a masszív tény felett folyamatosan nagyvonalúan átsiklasz. Az meg egy dolog, hogy neki hol élnek rokonai Európában. Nekem is élnek 56-os rokonaim az usában. És? Azok ők én meg én vagyok.
...
-
t72killer
titán
válasz Kékes525 #313 üzenetére
A részemről az empátia megvan, viszont az ember legelsősorban a saját családjáért felelős. Családos emberként hoznál olyan döntést, ami akár 0.1%-dal növelné az esélyét, hogy a gyerekeidet a jövőben terrortámadás, behurcolt kórokozó, vagy csak simán rosszabb életkörülmények fenyegessék?
Írják a szigorú ellenőrzést - aminek ugye alapnak kéne lenni, nem a "gonosz, cenzúrázandó menekültellenes fórumozó kirohanásának" - ez ugyebár bődületes pénzbe kerülne (ezért nem is csinálják), ugyanúgy, ahogy az "integráció". Empátia ide vagy oda, ki fogja kiperkálni az integrációra szükséges EUR-százmilliárdokat? És miután az egészet elb#&szák, ahogy tették a korábban érkezőkkel (nézz körül Marseille-ben, ahova szintén aranyos-kedves algériai családok érkeztek anno gyerekkel), ki fizeti az egészet tovább?
#317: Ők természetes, hogy menni akarnak, én is nagyon szeretnék vezető olajmérnöki állást Bruneiben vagy senior pilóta lenni valamelyik sztár arab légitársaságnál. Ja, és követelhetem, meg sztrájkolhatok, hogy ez nekem jár. Naja, járni jár, csak nem JUT!
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz arnyekxxx #314 üzenetére
Te lehet hogy nem a legjobbat akarod a családodnak, azonban az emberek többsége nem így van.
(#316) t72killer: Ha ezt kifejtenéd, mert nagyon nem értem. Mert nem igazán értem, hogy amit írsz az mire érv. Én és a legtöbb ember mindent elkövetne azért, hogy családja a lehetőségekhez képest a legjobb körülmények közé kerüljön. Vagy azt gondolod, hogy mind terrorista és a céljuk az európai államok megdöntése?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Kékes525 #317 üzenetére
Azt gondolom, hogy kb 0.1%-uk terrorista vagy az lesz pár éven belül, ahogy linkeltem, a keselyűk(toborzók) máris rájuk szálltak. Abszolút kiszűrhetetlen (könyörgöm, a jelen szituban még a fegyvercsempészet se tűnne fel...), és nem tudjuk, hány száz-hány ezer európai ember - köztük talán családtagjaink - életét áldozzuk most fel.
-
Snoop-y
veterán
válasz Kékes525 #308 üzenetére
Az alapveto szokasaidat nem tudod levetkozni lasd:
Ha snoopy bacsi eppen menekul az adott orszagbol akkor nem fogja a hulladekot szetvalogatni elotte a kertet rendbe tenni ebben egyetertunk.
De amint ater egy biztonsagos helyre ahol nyomokban is felfedezheto a civilizacio (legyen ez mondjuk Mo.) akkor nem szemetel randalirozik nem jogokat kovetel es legfokeppen nem szall szembe a hatosagokkal. Mivel ok eszt teszik teljesen jogosnak erzem a plecsnit. Es attol hogy a 10.000 bevandorlo kozul ketto nem szemetel attol a fenti allitasom meg igaz a tobbiekre.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
arnyekxxx
veterán
válasz Kékes525 #317 üzenetére
Az a porbléma a véleményeddel, hogy a menekültstátusz nem kívánságmüsor. De ha te tudod idézni a menekültügyi egyezményből, hogy a "menekültátuszt igénylőnek joga van a világ összes zöldhatárán papírok nélkül átkelni és nem kell betartania azon országok jogszabályait amin keresztül halad" akkor jövök neked egy MeaCulpával.
ha viszont véletlenül olyanokat találsz benne, hogy
1989. évi 15. törvényerejű rendelet
a menekültek helyzetére vonatkozó 1951. évi július hó 28. napján elfogadott egyezmény valamint a menekültek helyzetére vonatkozóan az 1967. évi január hó 31. napján létrejött jegyzőkönyv kihirdetéséről
Minden menekültnek kötelezettségei vannak azzal az országgal szemben, ahol tartózkodik, különösképpen az, hogy magát az ország törvényeinek és szabályainak, valamint a közrend fenntartása érdekében hozott intézkedéseknek alávesse.
A Szerződő Államok az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújtják büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk az 1. Cikkben foglalt meghatározás értelmében veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területükre, illetőleg tartózkodnak ott, feltéve, hogy haladéktalanul jelentkeznek a hatóságoknál és kellőképpen megindokolják jogellenes belépésüket, illetőleg jelenlétüket.
akkor gondolt át, hogy az általad menekültnek nevezett személyek tényleg jogosan randalíroznak-e keresztül egy kontinensen
Amire te gondolsz arra van legális út. Vízumot és munkavállalási engedélyt kell szerezni pl Németországban ahogy teszik azt évtizedek óta azok akik a "családjuknak a legjobbat akarják"
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz arnyekxxx #320 üzenetére
"Az a porbléma a véleményeddel, hogy a menekültstátusz nem kívánságmüsor" A tiéddel pedig az, hogy szalmabáb érvelés használsz. Nem a menekült státuszról írtam, még nem is céloztam rá. Ha érvelsz, akkor olvass és értelmezz is. Másképp elbeszélünk egymás mellett. A teljes törvénykönyvet belinkelheted, arra én pedig az összes európai országok törvényét be fogom és akkor én győztem.
(#319) Snoop-y: Szerinted sportból szemetel? Örül a szerencsétlen, ha pihenhet. Számold ki mennyit kellett gyalogolnia, milyen fáradt lehet. Ha vigyázz is és csak nagyon kicsit szemetel, az ekkora tömegnél már hatalmas.
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
napi humor
http://mandiner.hu/cikk/20150915_az_osztrakok_elhallgatjak_a_migransok_elol_hogy_nem_nemetorszagba_viszik_oket
A Die Presse tudósítása szerint az osztrákok a burgenlandi gyűjtőpontnál úgy tájékoztatják a migránsokat, hogy a buszok a német határhoz viszik őket. A tolmácsok kifejezett utasítást kaptak, hogy ne említsék: először a befogadóállomásra viszik a menedékkérőket. A múlt héten az osztrák kancellár Orbán Viktort bírálva a holokauszthoz hasonlította azt, hogy úgy rakják vonatra a migránsokat, hogy nem tudják, hova mennek.
-
Kékes525
félisten
válasz arnyekxxx #322 üzenetére
Mind a kettő létezhet. Se te, se én, se senki más nem tudja ezt eldönteni anélkül, hogy meg ne vizsgálják egyenként az embereket. Minden más csak fikció, találgatás. Ez adja az igazi nehézséget.
(#323) MCGaiwer: Egészen más kapcsán írtam.
Gondolom nem tudtad, hogy Magyarország az Unió tagja és rá is érvényesek az Unió törvényei és a nemzetközi szerződések. Tehát amikor a menekültkérdésről beszélgetünk, akkor nem csak a magyar törvényeket kell figyelembe venni.[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
válasz MCGaiwer #323 üzenetére
Szerintem nyugodtam várjuk meg azokat az euországbeli törvényeket amik felhatalmazzák a migránsokat a jogszabályok leszarására
@Kékes525 Magyarország az Unió tagja és rá is érvényesek az Unió törvényei és a nemzetközi szerződések. Tehát amikor a menekültkérdésről beszélgetünk, akkor nem csak a magyar törvényeket kell figyelembe venni.
Továbbra is várom az általad létezőnek vélt jogszabályokat.
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz Kékes525 #321 üzenetére
Nem, nem sportból. Azért szemetel mert igénytelen bunkó előember. Ezeket itt a tesómék háza előtt felejtette véletlenül egy néhány fős csoport két nappal azelőtt. Járda napi szinten összehugyozva összeszarva de úgy hogy ha kilépsz a kapun elhányod magad az orrfacsaró savanyú húgyszagtól és szarszagtól, tele szeméttel minden pedig a kerületi önkormányzat külön szemeteseket rakott ki, hogy ne szanaszét dobálják a szemetüket de ezeknek hiába. Amit a képeken látsz egyetlen éjszaka termése. Ha annyira nagy barátjuk vagy jöhetsz reggelente takarítani utánuk. Dumálni könnyű amíg csak a tv-ben látod őket, hogy jajj szegénykéim hát de rossz nekik...
[link] [link] [link]...
-
arnyekxxx
veterán
válasz Kékes525 #325 üzenetére
Szóval szerinted a hatályos jog az fikció.
Ugye azzal tisztába vagy, ha létezne olyan szabály, hogy "A jobb életért bárki bárhova elmehet kersztülkasul a világban papírok és engedélyek nélkül útközben jogszabályakt nem betartva" akkor holnap közel 6milliárd ember indulhatna el német és skandináv területekre, a te elméletedet követve teljesen jogosan
-
Kékes525
félisten
válasz arnyekxxx #328 üzenetére
"Szóval szerinted a hatályos jog az fikció." Légy szíves mutasd meg, hogy hol írtam ezt? Én csak annyit írtam, hogy nem csak az számít.
(#329) MCGaiwer: Nem ebben az összefüggésben volt róla szó.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Kékes525 #333 üzenetére
Ez így van, de tudtommal megtörtént a jogharmonizáció és nincs ütközés a magyar és az EU-joggal.
Amúgy pl Németország is visszaküldi a menekülteket, ha az "biztonságos országból" érkezett. Igaz, saját listájuk van ezekről az országokról, nem közös EU-lista. Pl Görögországot nagyon hamar levették a listáról (a túlterhelés+potenciális feszültségek miatt) és most veszik le Magyarországot (hasonló okokból). A politikai csihipuhi inkább a pártpreferenciák és a korábbi ellentétek mentén megy, ahogy én látom.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Kékes525 #336 üzenetére
Jelen szituációban ha menekültügyben ütközés lenne, azonnal ránkszálltak volna már Brüsszel keselyűi. Épp azon ment a huzavona, hogy schengen értelmében fel kell tartanunk az áradatot - amit aztán nem sikerült.
-
arnyekxxx
veterán
válasz Kékes525 #336 üzenetére
Kékes525
(PH! kedvence)A teljes törvénykönyvet belinkelheted, arra én pedig az összes európai országok törvényét be fogom és akkor én győztem.
Várom, hogy lealázz igéretedhez híven. Ne legyél papírkutya, told a téged igazoló jogszabályokat, mert eddig egyelőre csak én adtam ilyet.
-
Kékes525
félisten
válasz t72killer #337 üzenetére
És szerintem sajnos a jövőben sem fog, feltéve ha a menekültáradat üteme marad vagy fokozódik.
(#338) arnyekxxx: Nem ezt nem értem, hanem azt, hogy TE nem érted azt, amire írtam. Én nem arra írtam, hogy engem igazoló jogszabályok lennének, hanem a jogszabályod idézése értelmetlen volt a vita szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
Van egy csendes kis zug amerre rend szerint járok. Ott szoktak délután csövezni a gimnazisták meg a melósok.
Szemét mindenfele. Pedig nekik nem kellett háborús zónákon átkelni, meg hetekig itt-ott aludni.
A közelben lakók tettek ki kukavödröt, eltűnt. Az önkormányzat is tett ki kukát, ellopták.
Csak ennyit akartam elmondani."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Snoop-y
veterán
válasz Kékes525 #321 üzenetére
Hjam biztos azert dobaltak a vizet is az allomason mert annyira elfaradtak...
Nem kivansagmusor hogy mi amerikaba,nemetorszagba vagy akarhova akarunk menni.
Valoszinuleg en is csalodott volnek ezt nem is vitatom ( ha eltervezem hogy melyik kanaanba fogok menekulni es nem jon ossze ) de hat ugye az elet gonosz es igazsagtalan. De attol meg nem szallhatok szembe egyik orszag rendorsegevel sem mert a kis pici naiv almom nem teljesult. Mennek ahova mondjak es orulnek hogy kijutottam a haborus zonabol.
Onnantol kezdve ok mar nem haborus menekultek hogy eljutottak az elso civilizalt orszagig. Amint kivansagaik meg koveteleseik vannak onnantol mar emigransok es azok a torvenyek vonatkoznak rajuk. Ennyi erovel tombolhatnanak hogy hat amerikaba akarnak menni mert csak. Szerinted beengednek oket? Vagy hajot kene nekik akkor biztositani mert uri kedvuk ugy tartja hogy ok ott akarnak letelepedni? Tudod mit en is ott szeretnek de erdekes ram vonatkoznak mindenhol a bevandorlasi torvenyek. Nekik meg oda kell menniuk ahol befogadjak oket. Ha ez nem tetszik lehet visszamenni a romhalmazba ami az orszaguk volt.
-
Kékes525
félisten
Értsétek már meg nem védeni akarom a menekülteket, hanem csak az ö látószögükből mondtam el a véleményemet. Hasonló helyzetben Ti is pontosan ezt tennétek.
(#343) arnyekxxx: Ez így teljesen értelmetlen. Részemről befejezve.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz Kékes525 #344 üzenetére
Te meg ertsd meg hogy a mi allaspontunk az hogy mi meg nem ezt tennenk.
Erre irtam korabban hogy teljesen mas kornyezetben szocializalodtak. Az osszes kozel keleti orszagban a szegenyebb reteg igy viselkedik. Kibaszott tragyadomb mindenhol eldobalva minden stb. Meg kell majd erteniuk hogy itt ezt nem lehet csinalni...
-
t72killer
titán
Annyi különbség van, hogy a helyi huligánoknak általában megvan a tipikus romoblási/szemetelési területe, évtizedek alatt kialakult, hogy xy utca "jó környék", zk utca "rossz környék". Ezt tükrözik pl az ingatlanárak is.
Egy ilyen hirtelen beavatkozás rögtön azt is jelentheti, ha épp olyan peches vagy, hogy egy frissen leharcolt utcában próbálsz ingatlantól megszabadulni, akkor teszemazt buksz 2-3millát, mert az első 5 vevő elmegy.
-
Kékes525
félisten
Voltál már Magyarországon szegényebb környezetben? Hasonló a helyzet itthon is. Vagy akár hasonlítsd össze Londont és Budapestet tisztaság szempontjából. Természetesen a menekültek előttire gondolok. Hatalmas a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...