Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Én egyszer játszottam el azt, hogy új rendszert akartam tenni az Xperia SL-re út közben. A /system wipe simán lement, aztán eszembe jutott, hogy reggel elfelejtettem felmásolni a ROM zip-jét.

A felsorolásra: Hát igen, cégesnek is használt telefonnál ez már macera, viszont szerintem pont, hogy romlottak a gyári rendszerek. Nekem például mai napig a Sony féle 4.4 a kedvencem, ki nem állhatom ezt a fantáziátlan, lapos, unalmas trendet ami az 5.0 óta hódít. Plusz egyre zártabbak is, akárhányszor megpróbáltam egy nekem megfelelő rendszert kialakítani a gyáriból, mindig az lett a vége, hogy már ezt se lehet, azt se lehet... Holott az Android egyik legnagyobb előnye pont a testreszabhatóság volt. Például egy ilyet ma már szerintem gyári rendszereken nem is lehet megcsinálni, hogy csak egy egyszerűbb dolgot említsek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Laza koronavírus topik
- Anime filmek és sorozatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest