Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
válasz
Protezis
üzenetére
Úgy néz ki, mint ha kisgyerekeknek meg kamaszoknak találták volna ki ezt a felületet

Már vártam mikor tűnik fel egy pokemon a fentebb belinkelt videóban. A színek is katasztrofálisak, halvány lila, fos kék - MetroSexual design.Nagyon nem tetszetős ez a gaggyantás irányzat. Persze, itt is ellehet beszélgetni a kontrasztok párhuzamáról, amely egységesít és a jövőt szimbolizálja, de a fehér vászonra csapkodott fostömlő az csak az ami.
-
ddekany
nagyúr
válasz
Protezis
üzenetére
Én ezekben a minimál designokban nekem az nem tetszik, hogy általában semmi nem utal arra, hogy mi az ami vezérlő elem, azaz mi az ami lenyomható, meg mi az ami elhúzható, és mi az ami csak tartalom. És a számológép az persze pofon egyszerű, de ott van kismilló app, szét vagy csúszva a napi forgatagban, és akkor ilyen divat majmoságokat eléd dobnak, ami semmi kapaszkodót nem ad az agyadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi