Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • batai15

  nagyúr

  Szerintem a Google direkt nem elégít ki minden igényt a Vanilla droiddal. Sok fejlesztő le húzhatná ha a userek nem használnák az appjaikat ,és végülis a Google se profitalána annyit . Ez valahol igaz a pixel mobilokra is , mert tudnának olyat készíteni (lásd például a pixelek előkelő helyen vannak fotós képességekben ) ahol mint a belso és külső is megfelelő ,akkor monopol helyzetbe lennének és nagyon sok gyártónak esélye sem lenne profitálni és végső soron a Googlenek sem ez által .
  Így viszont egy szűkebb rétegetnek van termékük ,akinek meg nem akkor máshogy profitál.
  Sajnálom is mert igazán lehetne hivatalos pixel forgalmazás és Google now magyarul ithol .

  "A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

 • Fall-N

  addikt

  A Nova nem az újabb Launcher 3 (Android gyári launchere) alapra épül, mint az Oreo és a Pie így elvileg "elavultabb". Van pár effekt amit nem is tud támogatni emiatt. Például az ikon színéről függő shortcutok háttérszíne (ikonon hosszan nyomás utáni menü). Meg az üvegszerű parallaxis effekt nevű kinézet a dokkon és az alkalmazástárban. Ettől függetlenül én is szeretem és használom, de érdemes feltenni egy Lawnchair 2 alfát, hogy miről van szó. Ha stabil változat lesz akkor nem lesz rossz.

  Launcher 3 alapú a legtöbb módosított Oreo és Pie alapú launcher úgy mint a Rootless Launcher, Hyperion, a most népszerű alfa verziójú Lawnchair v2.

  Így ha egyszer át is veszi az Android valamelyiket az nem a Nova lenne, hanem Lawnchair például. Az nem is áll messze az alap Androidostól.

Hozzászólok Aktív témák