- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Japán -- miniatürizálás; Amerikában pedig a megalománia.
Igazán elkélne már egy facepalm-vigyori a ph-ra is.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Psych0
őstag
ez a csávó a videón úgy néz ki, mint az a gyökér szakács.
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Apika
Közösségépítő
Egészen jól megoldották a készülék szállítását...
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
Ennek az árából meg lehetne menteni a "kihalófélben lévő népcsoportokat".
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
janos1988
addikt
A híres amerika, a Nobel békedíjas elnökükkel? Ne viccelj már. Inkább háborúra költenék, mintsem ilyen népcsoport megmentős hülyeségekre.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
banhammer
veterán
Mivel hívják elő a negatívokat?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
delta9
senior tag
"képzeljünk el egy két emelet magas házat – ugyanis pont ekkora nyomatokat készíthetünk a gépezet negatívjairól."
Ezt nem egészen értem. Miért ne lehetne nagyobb nyomatot készíteni?
-
Stauffenberg
nagyúr
Milyen DOF mellett lehet vele dolgozni?
-
CYBERIA
senior tag
válasz Stauffenberg #10 üzenetére
Nem túl jó mellett.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
csibra
tag
Engem a zárszerkezet érdekelne. Hogyan tudják vajon úgy kinyitni majd becsukni úgy, hogy az egész filmfelület ugyanannyi ideig kapjon fényt?
-
Marseille199
senior tag
-
tbs
addikt
Vödörrel és ecsettel. A MaiManónak volt régebben egy pavilonnyi lyukkamerás installációja, ott is embermagas negatívok voltak, ott sem volt gond az előhívás.
szerk.: Megisvan az emberünk -> [link]. Zseniális a figura egyébként. Végtelenül szerény és hiába óckodik: 100+%-os a tudása a vegyi fotózás + CO témakörben. Lehet tőle tanulni.
[ Szerkesztve ]
-
M3Ny3'T
senior tag
Szerintem pedig igaza van. Ha tényleg segíteni akar, akkor ne ilyen értelmetlen szarokkal akarja magasztalni a népet.
Így viszont gyakorlatilag nem tesz semmi hasznosat, csak elvert pár millát, ahogy az arrafelé szokás.[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Peethy
őstag
Mindenki arra veri el a milláit, amire akarja. Főleg ha közben alkot valami maradandót... nem tudom, hogy ki szólná meg Máté Bencét, hogy azt a pénzt, amit a madarak fotózására költ, miért nem ajánlja fel a védett madarak megsegítése érdekében. De tessék, itt van a lehetőség, hogy a képmutatás falát áttörjük, és bebizonyítsuk, hogy mi mennyivel jobb emberek vagyunk.
-
-
CYBERIA
senior tag
Óriási! Komolyan mondom, óriási.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Stauffenberg
nagyúr
Rég voltam utoljára a MaiManóban (tavasszal, mikor a szakdogám írtam), de nekik volt eladóban egy muzeális értékű harmonikás kamerájuk az ezredforduló környékéről. Állítólag az egyetlen baja a "ragadós" zárszerkezet volt ami elvileg könnyen javítható. Csupa fa, vászon, réz és egy aprócska objektív alkotta a rendszert! Beleszerettem! Szobadísznek sem lenne utolsó!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Stauffenberg #25 üzenetére
Bocsi, nem tudok már szerkeszteni.
Őket is érdemes megtekinteni: http://www.flickr.com/photos/phasebookproject/
Félig-meddig ismerem a két srácot akik ezen dolgoznak és minden elismerésem az övék. Üvegnegatívra készül a fotó. Videó is van a folyamatról: http://vimeo.com/25809265
A kiállításaikat is érdemes látogatni. Nem csak a hangulat jó, hanem tényleg érdekes egy olyan tárlatot végignézni, melynek az anyaga olyan idős eljárással készült ami bőven túltesz még a nagyszüleimen is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest