- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
Úgy van ahogy mondod. Most annyira megcsiklandozták az Intelt, hogy az körbe is röhögi őket!
Az igazi "csiklandozás" az Athlon 64 X2 vs Pentium D időkben volt, akkor jobb is volt az AMD az Intelnél, de a Core2 óta csak kullognak Intel mögött...
A Bull meg hiába is szépítjük, egy jókora pofára esés lett.
Én legalább a Sandy teljesítményét vártam tőle, de nemhogy gyengébb, hanem még néhol a Phenom II is elveri, és még sokat is fogyasztKésőbb még a továbbfejlesztett verziói jók lehetnek, és biztos lesznek is, meg ha a programok is rendesen ki tudják majd használni, de most ez így kevés.
Kicsit olyan R600 érzésem van. Remélem ennek az utódai is olyan szép karriert futnak majd be mint a Radeonok.[ Szerkesztve ]
-
GreenGuy
tag
Na ennyit az Intel sárbadöngöléséről. Sokszor a 2500k is alázza, főleg játékokban marad el.
-
Stukker1987
senior tag
válasz atti_2010 #579 üzenetére
Tőled idézek csak 1 szó változik:
"Bántott téged az Intel hogy ilyen ellenséges vagy vele?"
Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy nem értem miért vagy ennyire AMD párti.
Van ahol egyik gyártó van előnyben és bizonyos területeken a másik bizonyul jobb választásnak.
Szemellenzővel nem érdemes választani,mert magaddal tolsz ki.Nekem volt AMD és Intel is. Amelyik teljesítménye(fogyasztása sem mind1) megfelelőbb adott árkategóriában azt fogom választani.
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
FireKeeper
nagyúr
eszerint egy szénné tuningolt 2 modulos bullnak még van is értelme. teljesítmény oké, fogyasztás is elviselhető (gondolom).
azt tudni lehet, hogy a 2 illetve 3 modulos bullok más magra épülnek vagy a 4 modulos letiltásával csinálják őket? core unlock?Enszuke: LGA775, még halottabb
#608: lehet hogy azért, mert hulla vagyok, vagy az ékezetek hiánya miatt, de ez most nagyon nem jött át
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Sz.Miki
őstag
Most értem haza alig vártam, hogy végre igazi teszteket nézhessek, hatalmasat csalódtam, nem nevezném ezt a procit bulldozernek inkább egy buta fatraktor....
Olyan sokat váratott az AMD azért arra számítottam, hogy legaláb 20-30%-ot ráver a a Denebre, de az hogy még a x4 980 phenom 2 is sok helyen utoléri.. elég szomorú. Ezért kár volt a sok hű meg hó... jól sikerült az új generációs proci -
FireKeeper
nagyúr
ha megnézed azt a hét évet, alig volt egymást követő processzorgenerációk között kompatibilitás, hiába volt ugyanaz a foglalat. szóval megoldották azért...
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
mdraco
őstag
Inkább nevezték volna 4 magosnak ami 8 szálas.
-
DoxaM
aktív tag
válasz atti_2010 #587 üzenetére
(ilyen butasággal általánosítani aki évente foglalatot cserél annak mindegy, az átlag office usernek meg még a c2d procik is bőven jólvannak én kb 4 éve hajtok 775-öt és a felhozatalt nézve még 2 évig biztos..és nem csak wördre használom a 4 magost.Vidkari amd, de ugye az ati azért mégsem=amd-vel )
[ Szerkesztve ]
-
Chp
őstag
A Bulldozer Jött. Látott. Inkább ne jött volna!
-
Zeratul
addikt
válasz FireKeeper #606 üzenetére
A 2-3 modulosokat biztos hogy most a 4 modulosból letiltással csinálják. Hogy vissza lehet e kapcsolni (nem fizikailag van elvágva?) és van e értelme (selejt) arról nem mondott semmit a jósgömb.
-
bozont
veterán
Mintha az AMD procikat nem lehetne tuningolni (és akkor a feloldható magok még szóba sem jöttek). Tény hogy ezen a téren jobbak a C2D processzorok, de nem annyival hogy megérje újonnan belefektetni egy "elavultabb" rendszerbe. Arról nem is beszélve, ha 4 magos verzió is terveben van, még mindig baromi drágák a C2Q procik és nem hiszem hogy lemenne az áruk.
Vannak az SB szériából is szorzózármentes darabok és elég jól tuningolhatóak, és teljesítményhez mérten elég jó ára van pl a 2500K-nak. Persze lehetne jobb is tudom...[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz atti_2010 #587 üzenetére
ki nem ... magasról a foglalat váltásra egy intel proci 3-4 évig intel proci , aki meg mindig cserélgeti a foglalatokat az meg is érdemli
Chepany: ideálisabb név a bulldozerre
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Teszt itt:[link]
Bocs ha mar irta valaki.A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
kisza25
félisten
nem semmi mennyi hozzászólás ennyi idő alatt, na most nekilátok végigolvasni, ameddig a végére érek tuti ezer felett lesz
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
FireKeeper
nagyúr
és ez még nem is teszt. ott mi lesz...
T_Stark: radeon hd2000-nél is dettó ugyanez volt. az viszont azért elég szépen befutott két generáció alatt.
[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
Most jutott eszembe, hogy mintha valamelyik Bulldozeres hírnél írtam volna régen hogy csak nehogy az legyen mint az első Phenom-nál.
Hát erre pont ugyanaz történik, alacsony teljesítmény, magas fogyasztással
Úgy tűnik AMD-nek ez már csak így megy, minden új architektúra bevezetésekor... -
dízelracer
őstag
válasz atti_2010 #626 üzenetére
Elég röhejes, hogy az összes tesztre (bármelyik neves nemzetközi hardveroldaltól is kerüljön ki) amiben a faildozer szarabbul teljesít a konkurenciánál zsigerből rávágod, hogy kamu. epic fail...
-
atti_2010
nagyúr
Így is lehetne mert ez az Intelesek játéka, ha nem vagyunk jobbak majd lefizetünk valakit,de nem így van, egyszerűen az FX jobban meggyőzött,sokkal előrébb mutató meg van egy olyan érzésem hogy a HD VGA-k esete forog fent.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Prof
addikt
válasz PR0JECTNR56 #328 üzenetére
végre egy felnőtt értelmes hozzászólás
-
bozont
veterán
válasz atti_2010 #626 üzenetére
Mutass már egyet ami szerinted nem.
(#628) Enszuke
Mondjuk, ha lehet én már legalább egy 3-4 magos procit vennék, párszor már éreztem hogy a 2 nem elég (játékoknál persze). Vagy akkor egy Core i3, de annak most eléggé felment az ára és tuningolni sem lehet, akinek az is fontos.[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
+1 A q9550-em bőven elég még min. 1 évg.Pláne,hogy alapon járatom tehát ha kell 1,2 giga van benne még.Játszok is és még soha nem volt kevés.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
atti_2010
nagyúr
1x rávettek hogy Intelt vegyek, hittem a sok lefizetett oldalnak hogy egy 2 magos 50W körül fogyaszt és megver egy 3 magos AMD-t, egyszer volt Budán kutyavásár.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
őstag
Sajnos már az első x2-es processzoroknál megállt a "nagy" technika, már a kisebb órajelű Core2-esekkel jobban futott minden és azóta maradtam is Inteles, pedig azok a régi szép Athlonos idők...
Azt várom, hogy végre lejjebb legyen a Core i5-2XXXK ára.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
-
Radványi
aktív tag
Nah a newegg.com on delutan 13:00-ra elfogyott a 8150-es mar csak a kisebbekbol lehet rendelni.
-
veterán
hát... A külföldi teszteket elolvasva nehéz napok előtt áll az AMD. Az intel hamarosan piacra dobja az SB-E-t, és jövő tavasszal itt az ivy... ,de még a sandy is befogja
Így nehéz lesz nyerni[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
FireKeeper
nagyúr
-
Tökmindegy
senior tag
válasz atti_2010 #637 üzenetére
Ez most ,hogy jön ide? Mi köze a te szimpátiádnak a szikár tényekhez?
Többet várt mindenki ettől a CPU tól,többet is sejtettek az AMD nél róla ,ahhoz képest gyengécskére sikeredett. Hogy egy év múlva jó lesz e az megint csak találgatás és semmi köze a tényekhez. Az ,hogy te ilyet akarsz venni a te dolgod,váljon egészségedre ,és használ nagy megelégedéssel. De ettől ez még jelen pillanatban nem lesz jobb.Ennyit tudok mondani.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
-
őstag
válasz atti_2010 #643 üzenetére
Veszek neked Red Bull-t.
Nálam idén az fog dönteni, hogy miképp is futnak majd a játékok amikkel jó lenne játszani. Ha mind szépen elmegy akkor marad a jelenlegi konfig, ha nem akkor meg beszerzek valamit (lehet konzolgépet, pfujj).RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...