- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
teszt? 2 honap mulva?
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Z10N
veterán
Vegre. Hirzarlat feloldva. Siriq ne legy telhetetlen Most mar csak a HD7000-et varjuk.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
-
siriq
őstag
A tesztek mar kint vannak. Guru3d stb. Csak el kell olvasni. Az ittenire nem kell varni.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
mcsabee
senior tag
-
Prosector
addikt
Remelem,november elejere az arakkal is tortenik valami.
Akkor akarok lapot,procit,ramot cserelni.
-
Taranti
senior tag
Várjuk, főleg az alkalmazásteszteket! (Játékokban eddig sem a CPU számított egy bizonyos szint felett.) A cikk alapján nekem úgy tűnik, az AMD kicsit a jövő felé fejlesztett, pont mint a VGA-k esetében szokták mondani. Reméljük, itt több azonnali sikere lesz a dolognak. Bár, ha igaz, hogy a Win8 1-2 éven belül kijön, talán van is esélye.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
mghltm
addikt
atszaladtam par tesztet, elegge vegyes a kep:
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
siriq
őstag
Mert a Ph-s tesztben esetlegesen jobban fog muzsikalni es ezert lenne mervado?
Mit nem lehet megtudni 10-20 mas kulfoldi tesztbol amit itt a ph-n nem? Jah, hogy nem a ph csinalta..... Az nem jelent semmit.szerk: mas lesz a fogyasztas stb. Mint alltalaban.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Hát ez nekem elég gyengére sikerült(mondom ezt 16 év AMD-zés után) .Lehet ezt ezer féle képen magyarázni,de ez a proci mág egy x6 hoz képest sem jelentős előre lépés játékok alatt és ezen még az a híresen nagy tuning potenciál sem segít.Persze lehet,hogy ár teljesítményben jó lesz,de aki egy 2600k verőt várt az nyugodtan abbahagyhatja a várakozást... /OFF]
-
Boxi88
őstag
Nagy lesz az öröm a boltokban, mert lendít egy kicsit a piacon...
-
kpal
nagyúr
Amd addig örülhet míg az Intel csúcs vérbe kinem szabadul...
-
(ÉN)közPONT
őstag
Jól néz ki a BF3 teszteredmény !
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
D.Orion
veterán
Cím modosítást kérünk!
AMD: végre befutott a Bulldozer
<>
AMD: Méla robajjal megérkezett a Bulldozer -
wetomi
aktív tag
Mi lesz a szoftveres résszel? Az egy dolog, hogy a win8-at már jobban optimalizálják az egészhez, de win7-en ez hogy fog kinézni?
Persze ez az M$ dolga, de lesz egy külön frissítés csak a bull-t használóknak, vagy képesek lesznek egy használható általános patch-et összerakni?
De ami jobban érdekel: mi lesz linux oldalról. Ha már a szerveres részen van a hangsúly, akkor milyen támogatást nyújt az AMD a linux fejlesztőknek? Amiből akár desktop részen is van valami haszon.
Jó tudom, tudom, minek linux desktop alá ilyen proci, ha nem is játszik az ember... de akkor is érdekelne. -
Attix82
addikt
Ahogy várni lehetett, csak sokan nem hitték el . 244 Euros áron van a legnagyobb modell....totál nem ér annyit. Mire itt kapható lesz , lesz az 80-85e ft is.
-
Mozsa
tag
Bit-tech.net teszt: [link]
Shogun 2-be belefagyott az fx-8150.
-
Fooler89
őstag
-
Attix82
addikt
Fogyaszt is rendesen ....
-
siriq
őstag
Nyugott vagyok. Az arcom mar nem mosom meg, mert megyek aludni. Az arlista mar jo nehany helyen fent van csak keszlet nincs. Mar paran elore kozoltuk milyen helyen fog vegezni az FX.
-
dízelracer
őstag
Az első tesztek alapján az Intelnek nincs sok félnivalója.
-
Ace Ventura
addikt
Talán egy picit lejjebb megy az I5 750 ára, és akkor inkább azt veszek a gépbe.Nem éri meg teljes platformot cserélni.Erre tuti nem.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Kaiku
senior tag
Nah ahogy jósoltam. A Sandy Bridge alázás ismét elmarad. Ennyit arról, hogy majd minden SB tulajdonos sírva dobja el a CPU-ját és fut a boltba a Bulldozer-ért...
-
Fooler89
őstag
No problem. Csak a megjelenés után 5 perccel azt mondani paper launch.....
Ha belegondolunk, hosszútávon jobban megéri a bull, mivel a szoftverek utolérik a jelenlegi cpu architektúrát akkor a bull még mindig fog gyorsulni szoval benne van potenciál. Az 2500k meg elég sok dolgot nem támogat.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz atti_2010 #36 üzenetére
Ugye csak viccelsz? Kicsíped az egyetlen tesztet amibe 4,75 Ghzen megelőzi a 2600K-t....ami 3,4 Ghzen megy. .....nem kell erőltetni, mindenki látja mire jó a bulldozer, video konvertálás meg tömörítés. Viszont a fogyasztása és az ára miatt már alapból nem egy jó befektetés az Sbhez képest.
-
Yutani
nagyúr
A TechSpot tesztjében kitűnik, amire számítottunk: a 4 "magos" FX-4170 kevésbé multy-threaded játékokban jobban szerepel, mint az alacsonyabb órajelű, de 8 magos FX-8120 és a 6 magos FX-6100.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy az FX-4170 hogy teljesít az i3-2100 ellen, mert azt vettem volna, ha nem maradok AMD vonalon. Remélem, hogy a PH tesztben erre választ kapok!
#tarcsad
-
wiggen123
senior tag
Aki nem akar játszani, hanem dolgozni, akkor annak bukó van Maradhatok a Szandikánál... pedig szimpatikusabb az AMD, de kell a kakaó
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
KisTopi95
aktív tag
Végre akit bulldozernek hívtak *-*. Kíváncsi vagyok hogy itthon mennyiért lehet majd kapni.
Mit is kéne ide írni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest