- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Igen eléggé komoly mert ha az ember 60 k-ért vesz pl vga-t az már vga limites környezetben fogja általában minden esetben használni a gépét! Értsd: Kihasználja a vga-t 1080p 8x aa 16x af stb. És mindjárt feleslegesen fizetne rá intel rendszerre mikor egy pl 4 ghz p2 x4 955 is kihajtja a lelkét egy 560 ti-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz ->Raizen<- #1601 üzenetére
És most gondold át ezt a felállást 6970 CF esetében
Nem vitatom, hogy a kis Phenom II-es X4-ek jó darabok, nekem is volt kb 2 évig, de azért egy 2500K lényegesen erősebb
Mindettől függetlenül számomra a következő stepping kisebbik 4 modulos Bull-ja lesz a befutó
[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
válasz ->Raizen<- #1599 üzenetére
Nem is cserélem le intelre az atomvillanás amd-t. Sosem volt intelem, csak amd
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
_Atesz
addikt
válasz MongolZ #1607 üzenetére
Mi sem ajánlottuk, de volt, akinek csak arra volt pénze. Amúgy az előző 1-2 kollégának, aki kételkedett az Intel monopólium kihasználásával kapcsolatba idézek innen:
"Habár a cég rövid életű volt és a márkanevet a jelenlegi tulajdonos már nem használja, a Cyrix versenye az AMD-vel szemben létrehozta az olcsó processzorok piacát, amely lecsökkentette a PC-k átlagárát és végső soron kényszerítette az Intelt egyrészt az olcsó Celeron processzorcsalád kiadására, másrészt a versenyképesség érdekében a gyorsabb processzorai árának csökkentésére."
-
->Raizen<-
veterán
válasz rambustibi #1608 üzenetére
Nekem volt 486-os ill p1 p2 p3 aztán celeron egy pár intelből meg egy kazán prescott magos p4 3.0 ghz proci amit alig tudtam lehűteni és felfűtötte a szobát meg kazán q6600 illetve e8200 végül e5200. Elég is volt.
[ Szerkesztve ]
-
gtasystem
őstag
válasz #16729600 #1596 üzenetére
Mivel a termékük jelen pillanatban csak 40%-ban hasznosul, ezért én az eladási ár 50%-át fizetem most (jóindulatom jeléül).Amennyiben megvalósulnak a jövőbeli optimalizációk,mintegy becsületkasszaként átutalom Önök felé a fennmaradó vételárhátralékot" best regards,szunya1 ph user from hungary
harapni fognak rá..
mivel a kihozatal is alacsony lesz úgy tűnik, valamint a marketingje is jó, valószínűleg annyiért fogják adni amennyiért el lehet..
egyszeri júzer hol olvas teszteket?
meglátja hogy FX és első 8 magos és Buldózer és szép piros és már veszi is meg pláne a világ boldogabbik felén ahol ez nem pénz érte..nekünk meg itt van a jó kis phenom II mert azt meg már addig finomítgatták közben, hogy az összes tesztben az élbolyban van és relatíve fillérekbe kerül..
mire az elfogy a c0 stepping is ideér szerintem..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
MongolZ
addikt
válasz #95904256 #1609 üzenetére
Nekem abszolút egyértelmű volt, hogy dezz azt próbálja elmondani, hogy: 2 különböző típusú proesszorhoz 2 különböző optimalizáltságú kód szükséges. Az, hogy a két kód különböző még önmagában nem jelent semmit, hiszen egyik processzoron ez, a másikon amaz fut gyorsabban. A csalás ott kezdődik, hogy ha egy processzorhoz az ésszerűségi határokon belüli optimalizáltságú kód helyett egy kevésbé optimalizáltat használ a program. Ha AMD/VIA proci esetén CPUID="GenuineIntel" használatával a program X%-al gyorsabb, mint CPUID átírása nélkül, akkor az egyértelmű bizonyíték, hogy nem Intel processzor esetén messze nem a legoptimálisabb kód fut (= csalás). Értehető voltam?
-
kisbalázs
tag
jó lenne ha esetleg majd a win 8 is benne lenne némely tesztben csak úgy összehasonlítási alapnak.
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
bozont
veterán
Ez azért így önmagában merész kijelentés.
-
hobizoli
nagyúr
válasz MongolZ #1613 üzenetére
IE vs FF-ben is volt nemreg egy ijen mutatvany, amikor a bongeszok sebesseget teszteltek..
Csak atirtal par dolgot a tesztben es az IE maris nem repesztett annyira, mert nem az elore kikalkulalt, betanitott vegeredmenyket kellett kidobniaMeg regen a Quake3-ben volt olyan, hogy Intel CPU-nal hasznalta a SSE-t, AMD-nel meg saaaajnos elfelejtette, pedig egy sima CPUID alapjan kiderithette volna, hogy tudja az azt.
Aztan lett ra egy patch. Nyilvan akkoriban sem minden Intel CPU-s gep tudta ezt, tehat ott is vhogy eldontotte mehet-e a SSE optimalizalt kodreszJa meg ennel is regebben, a korabeli Win a Pentium1-s Cyrix M1/M2-s CPU-kat 486-skent kezelte, pedig a ALU resze messze erosebb volt az akkori Intel fele megoldasnal, Linux fordito is Pentium2 class-nak vette.
Erre is lett egy kb 200byte-s patch, ami meg DOS modban a boot kozben kiirta eccercsak hogy:
Cyrix masked in Pentium
es onnantol kezdve tok maskepp futott a Win is, meg azok a sw-k amik kohogtek a 486-s CPU-ra is azonnal elindultak.több drón kell ;P
-
KAMELOT
titán
válasz #16729600 #1561 üzenetére
Hát ez jó drága! Nálunk az FX-6100-as csak 157eu. Ennyit a többi oldalról!
8 magos meg nagyon drága lett. De akinek fog kelleni ilyen proci az biztos ki is fizeti majd! Egészségére.(#1613) MongolZ: ezt nagyon leírtad. Reméljük a többiek is értik mit szerettél volna közölni!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Szintetikus tesztek csak az érem egyik fele. tessék játék alatt is letesztelni ugyan azokkal a beállításokkal a két procit. Akkor érthetőbb lesz az egész mindenki számára. Pontokkal nem emgyünk semmire. Teszteket és screenshotokat szeretnénk látni. Minimum legalább 10 gamet!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az Atom egy picit más. Az valamilyen szinten nyűg volt mindig is az Intelnek. Azért tartják annyira gyéren a terméket, hogy ne veszélyeztesse a többi megoldás eladásait. Persze ezt a stratégiát a Brazos után át kell gondolni, mert jól látszik, hogy az új generációs Atomnak esélye sincs. Nem egy cég mondta vissza (ideiglenesen vagy végleg) az Intelnek a Cedar Trailt, a készülő termékeket áttervezik egy dGPU fogadására, vagy szimplán a Brazoshoz alakítják. Amiről eddig tudok, hogy a Lenovo egy Cedar Trail nettoppal szeretne kijönni. Ezt az IDF-en bemutatták, de már az áttervezés folyik, hogy legyen benne egy MXM modul, így az IGP-t le lehet tiltani. Egyelőre az Intel összesen két darab design wint tud felmutatni az új generációs Atomra (az egyiket is úgy, hogy az ASUS rakott a netbookba egy Radeont). Az előző generációs Atomra már például a megjelenés előtt volt 200 design win (dGPU nélkül), szóval a különbség jelentős. Gondolom ebben nem a hardver áll főszerepben, hanem a szoftver. A gyártóknak az ígéret a normális szoftveres támogatásra nem elég, miközben a platform papírra vetett, de ki nem használható képességei sem fogják be a Brazost.
Az AMD nem így gondolkodik az útitervek szerint. A Bobcat mag most 28 nm-re ültetésen van. Változni nagyon minimálisan fog, de nyilván kisebb lesz, így rögtön négy lesz az új termékben. A következő platform, ami a Deccan lesz már SoC is, vagyis nem kell vezérlőhíd, szimplán egyetlen lapka. Ami változni fog benne az az IGP, és kap pár extra szolgáltatást (különböző energiatakarékossági funkciók). Ezel párhuzamosan készül a Jaguar, ami a Bobcat továbbfejlesztése lesz. A cél a kisebb átlagos fogyasztás, és a kisebb méret, megőrizve az eredeti teljesítményt c2c szinten. Valószínűleg új utasításkészletet nem fogunk látni. A Jaguar mellé bekerül majd az új GCN Radeon, de butítva. Például az ACE biztos, hogy nem lesz használva.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
hugo chávez
aktív tag
"Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy eredetileg 28nm-re tervezték a Bullt, de aztán gyártósorok hiányában 32nm lett belőle."
Na, ez új, eddig úgy tudtam, hogy eredetileg 45 nm-re tervezték, erről a 28 nm-ről eddig még nem hallottam...
(#1551) dezz:
"A csalás ott kezdődik, ha az egyik szándékosan jóval lassabb, mint lehetne."
Mint pl. az OCLPerfMandelbrot?
[ Szerkesztve ]
"sajnos ez a beszélgetés olyan alacsony szintre jutott, hogy a továbbiakban már nem méltó hozzám" - by Pikari
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz rumkola #1623 üzenetére
Két design winnel a megjelenés után, szerinted mi alakulhat másképp? IGP-vel egyedül a Evolio épít rá netbookot, de nem adhatja el Windows rendszerrel. Az ASUS előtelepíthet rá Windowst, mert az IGP helyett egy Radeont használ. Ezenkívül csak az Intel kínál a lapkára hat alaplapot grafikus driver nélkül. A CD-n ennek a helyén egy readme fájl van, amit ezt tartalmazza: Please contact your Intel Representative for support. - A Win VGA-kompatibilis erőforrásként kezeli, és úgy kell használnod.
A Lenovótól tudom, hogy ők biztosan kiadnak rá egy terméket, de van esély rá, hogy az IGP-t lekapcsolják, illetve az ASUS-tól is hallottam, hogy tervben van még egy Eee PC. Nagyjából ennyi. Ezután túl nagy bizalmad ne legye, főleg úgy, hogy nem lesz hozzá DX10 driver Windowson, így nem tudja majd a Direct2D és a DirectWrite kódokat gyorsítani. Ez így durva visszalépés az előző generációhoz képest, hiszen az IGP nem gyorsíthatja a netes tartalmakat. Gondolom a gyártóknak az sem ad túl sok bizalmat, hogy az a csapat, aki a grafikus driverért felel, még soha az életben nem írt WDDM felületre semmit.(#1625) vanye: Meg lehet csinálni, az Ion 2 szimpla dGPU. Az ASUS is ezt csinálta az új netbookban, csak Radeont használt, de természetesen GeForce-ot is lehet használni. A probléma itt a fogyasztás, ugyanis a dGPU lekapcsolása az új IGP-vel nem működik. Le kell tiltani végleg (hacsak a PowerVR nem épít be erre muxless támogatást, de kisebb bajuk is nagyobb ennél). Emellett a PCI Express 1.1 x1 csatoló hatásai sem kellemesek. Esetleg muxed szinten lehetséges az IGP használata, de az nem automatikus.
A Brazost az ION 2 ugyan nem tudja megszorongatni, de értékelhető platform lehet. Kérdés, hogy az NV mennyire gondolja még ezt a vonalat komolyan. Számukra is az integráció jelenti a jövőt.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
MPowerPH
félisten
Miért is? A 2500K-t nem lehet 5GHz-n járatni? Most nem értem mit akarsz ezzel leírni, kérlek világosíts fel. Linkeltél ide bench teszteket, amiknek nincs semmi jelentősége. Most akkor az eddigi játéktesztek smafuk? Mármint azok, ahol a BF3 kivételével mindenhol a 2500K volt előbb. Ha VGA limites a beállításod, és kevesled az FPS -t, akkor vegyél egy erősebbet. Tudod, VGA limit, bele vagyon írva. Egy GTX580 vagy 6970 társaságában már nem lenne sehol sem kevés a kraft.
Egyébként megint nem értem. A 2500K ugyan azon teljesítmény mellett(game -ek alatt nagyobb, de az lényegtelen) olcsóbb, piszok nagy tuningpotenciál van benne, keveset fogyaszt. Egyébként aki már akart váltani az váltott.Zeratul: Ennek utána nézek, én egyáltalán nem így olvastam. Nézz utána Te is, azt javaslom. Este lesz időm, és linkelem a cikket is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
KAMELOT
titán
Jó ez a Topik! AMD-ról van szó de mindenki inteles és intelről beszélgetünk.
Értelme akkor lesz a vitának ha lesz minimum 20-30 ember aki bulldozer procival fog rendelkezni és akkor amjd benyomnak ide képeket és megosztják velünk a tapasztalataikat ezen a téren. AMD-s tesztek nemsokat érnek. Személyes tapasztalatból származó dolgok többet érnek.(#1628) BMW001: pontossan 1,4-1,45V---->5-5,2GHz léghűtéssel ......És játéknál inkább legyen erős grafikus kártyád mint erős procid. Persze csak ha pénz hiányod van és nem engedheted meg magadnak ,hogy egyszerre költs mind a kettőre. GTX580 és HD6950/6970-nél nem lesznek semmilyen gondok.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
->Raizen<-
veterán
válasz MPowerPH #1628 üzenetére
Most egy lépcsőfokkal feljebb lépek és nem phenom 2 x4 vs i5 2500k hanem phenom 2 x6 vs i7 980x lesz a szereplő. [link]
Gondolkozz el ezen megéri a drágább processzor? Amit látni fogsz játékot az már profitál a 6 magból. És a jövőbe is ez lesz a bf készítőitől mindenképp szerintem.
248189 ft vs 37517ft
Én az amd-t választottam.[ Szerkesztve ]
-
Zeratul
addikt
válasz MPowerPH #1628 üzenetére
[Prohardver hír az Interlagosról]
A 16 magos, vagy máshogy fogalmazva 8 modulos szerverprocesszor két Orichi kódnevű lapkát tartalmaz MCM tokozásban, és a Socket G34-es foglalatra alapozó Maranello platformba helyezhető.Az információink szerint alapvetően semmi, ugyanis a kihozatal csak a Llano lapka esetében alacsony, míg a Bulldozer architektúrára épülő Zambezi és Orichi lapka esetében a bérgyártó már jó eredményekkel dolgozik.
-
vanye
senior tag
válasz ->Raizen<- #1630 üzenetére
Ilyen összevetésben persze, hogy az AMD X6-osa jön ki győztesen. Amúgy inkább egy olyan grafikont és egy olyan táblázatot mutass, ami a hat magos proci játékokban kamatoztatható előnyét zengi némi "better-with-six-cores"-játéklistával nyakon öntve.
Stern des Südens!
-
MPowerPH
félisten
Akkor erre is válaszolok. Én nem játszok ilyenekkel, csak nagy ritkán. Szimulátor máég annyit sem használ ki, én csak azzal tolom. Nekem a 980X azért kellett, mert sokat kell renderelnem, és nem kis időt spórol meg nekem. Megvan a stabil 4.7GHz -s beállításom(Phenom 2 mikor tud ennyit), amivel secc perc az egész. Plusz sok video konvert, amire még elkél. És eladtam, váltottam 2500K-ra. 3 hónap múlva már visszasírtam, majd vissza is vettem. Egyébként 130k volt a proci ára, amikor kiválogattam.
Ugye azt mondanom sem kell, hogy egy i7-950 megeszi az X6-os Phenom -ot?! Ez a 980X, lévén 32nm, óriási tuningpotenciállal bír. De nem is egy kategória a két proci, a 980X ilyen FX -ekkel törli fel a padlót, ha munkára kerül a sor. Mert arra való, nem játszani. A csúcsgépekbe azért használják, mert benchek alatt így lehet rekordokat döntögetni.De az előző összehasonlítást akkor sem értem.
2500K vs. FX8150/ 49.000HUF vs. 65000HUF+minimum 60W plusz/óraZeratul: Igazad van, az én emlékeim csaltak. Tényleg, pedig így már le is esett, hogy az IGP-CPU működésével voltak gondok.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
És akkor nézd meg a 980X tuningpotenciálját, aztán az X6 -ét. Nevetséges az összehasonlítás egyébként, mert más dimenzióban vannak. Itt még a game -ek alatt is előrébb van. De ez a része hidegen hagy, előtte az 5870 is elég volt mindenre, aztán a 6970, és most a GTX580 is. A procit alapon, energie saver módban használom, ha játszok, remélem ez mindent elmond. Jah, és sehol nincs 50FPS alatt...
MongolZ: Kis túlzással így van. Inkább 4.7GHz-5.2GHz között van a szórás. Nekem 5GHz -t tudott, ismerősnek 5.1 -et, de láttam már olyat is, hogy 4.7 -nél kakukk volt. Igaz, ez a ritkább eset, és lehet user error is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
->Raizen<-
veterán
válasz MPowerPH #1635 üzenetére
Nem baj nem tudsz olvasni. Megértjük. Én jó pár hsz-el ezelőtt azt írtam hogy akinek húzott phenom 2 x4 van annak nem éri meg lecserélni i5 2500k-ra. A cpu kihasználás most a játékokra vonatkozik mert az itt a lényeg. Igen linkeltem 3dmark 11-et is mert ott látszik hogy vga limites beállításoknál elfogy a különbség a két cpu között.A mai játékoknál amik terhelik a 4 magot szintén elfogy a különbség ha a vga-t beterheli az ember. Minimum fpsek között nincs annyi különbség hogy megérje phenom 2-nél is játszható minden és i5 2500k-n is szintén.
Egyel fentebb kategóriát ugorva szintén megmutattam hogy mennyire éri meg annak aki játszik a drágább core i7-es processzort megvenni. Kb semennyire!
Sakk matt.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz MongolZ #1632 üzenetére
Egyik fórumtársam kimerítő beszélgetéséből merítettem a példát. Sajnos a képet így hirtelen nem találom ,de PRIME95 ment neki 6 órán keresztül. Továbbá LINX , IntelburnTest ,SuperPI progikat is végig csinálta a proci hiba nélkül. Pontosabban 1,4V és 4,9GHz volt neki. Stabilan végig futott a progi. Hőmérséklet 63-67 fok között mozgott. Csak kukkants be az SB topikba és ott felvilágosítanak téged mindenről ezen a téren.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
MPowerPH
félisten
válasz ->Raizen<- #1637 üzenetére
De nem mindenki játszik. Értsed már meg, hogy az X6 és a 980X sem arra van tervezve. Azt meg már régen leírtam, vagy százszor, több helyen is, hogy aki csak játszik, az vegyen egy rendes VGA-t, és rakjon a gépbe egy X3-as vagy X4-es Phenom II -őt. Ezzel egyébként azt bizonyítottad, hogy a Bull is értelmetlen. Én pedig arra válaszoltam, hogy azt állítottad, ne vegyetek 2500K -t, hanem FX-et, majd ha jön az új stepping. Én ezen akadtam meg, mert nem látom az értelmét, miért is érné meg az jobban. Ott van lentebb a mutató, amivel Te is érveltél feljebb.
Egyébként játsszál csak, majd kinősz belőle. Nekem az ismerőseim játékokra már mind konzolt használnak, én ragadtam csak le a PC-nél.miresz: Nem írom le még egyszer... Nem tizenéves gyerkőcöknek van a 980X a piacon, és nem kockáknak, akik napokon keresztül csorgatják a nyálukat a game előtt. Tehát átlag user -nek nem éri meg, de az X6-os is fölösleges. Maximum janizni tud vele, hogy neki 6 magos, másra nem jó. Ezek tények, beismerem. Nekem jó szolgálatot tesz. Aki megvette tőlem, az meg éjjel-nappal benchelt vele, neki is megérte, mert ez a hobbija.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
rambustibi
őstag
válasz MPowerPH #1640 üzenetére
Én pedig PC-ről konzolra és konzolról vissza PC-re, mert a jó autószimulátorok számítógépre vannak Nem vagy egyedül
6 magos BE phenomom van, teljesen meg vagyok elégedve vele, érezhető fejlődést mutatott az 550 BE után (játékra használtam és a jelenlegit is játékra használom), Érdekes volt, hogy a 6870-el nem tudott dolgozni a 2 magos, a 6 magostól, pedig nem csökken az fps ugyanabban a játékban, ugyanazzal a videóbeállításokkal driverrel, pályával, autóval!!! Rfactor játékról beszélek, ami nem most jött a piacra
Ezt csak érdekességképpen írtam le, hogy játékra nem felesleges a 6 mag, nekem fejlődést hozott. És nem húztam egyik procit sem, a rendszerem teljesen gyári alapon megy.
Peace[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz rambustibi #1641 üzenetére
Én is csak a szimulátorok miatt maradtam PC-n. rFactor, LFS csak azon megy...
Don't Tread On Me
-
->Raizen<-
veterán
Ja hogy miért éri majd meg a bull c0 steppingel jobban mint egy 2500k? A b2 köztudottan sokat fogyaszt jelentős OC-val. Na már most nem muszáj ám OC-zni! Akkor is elég mindenre! És ha megjön a támogatás rendesen szoftverileg értsd új játékok win7-hez ütemező akkor egyértelműen jobban megéri c0 steppingel. De már most a bull az i5 2500k és az i7 2600k közé van belőve teljesítményileg és már most néhány esetben gyorsabb a 2600k-nál (bf3 beta)alapórajelen. Van olyan szintetikus teszt ahol a gyorsulás 50x-es. Szerintem aki 8 magos procit vesz az már nem nézi a fogyasztást annyira. De ha az amd tartja azt a kijelentését hogy alapfeszen fog menni 5 ghz-t mind a 8 mag akkor a melegedéssel se lesz baj valószínűleg víz se kell rá és akkor aztán már tényleg sokkal jobban meg fogja érni a bulldozer mint egy i5 2500k ráadásul tud pár olyan új utasítás készletet amit hírből se az i5!
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
1:A konzolt hagyjuk mert egy nulla az összes,ez a véleményem róla!
2em hiszem,hogy kinövök már ennél jobban belőle,de ezek szerint te sem,mert még mindig tolod a szimulátorokat ahogy írtad.
3em "tizenéves gyerkőc vagyok már" ahogy azt te gondolod de ahogy nézem a gondolkodásodat te eléggé a tini korodat éled még.
4:A véleményem még mindig az,hogy nem éri meg az orbitális árkülönbséget.
-
rambustibi
őstag
válasz MPowerPH #1642 üzenetére
Én pedig PC-ről konzolra és konzolról vissza PC-re, mert a jó autószimulátorok számítógépre vannak Nem vagy egyedül
6 magos BE phenomom van, teljesen meg vagyok elégedve vele, érezhető fejlődést mutatott az 550 BE után (játékra használtam és a jelenlegit is játékra használom), Érdekes volt, hogy a 6870-el nem tudott dolgozni a 2 magos, a 6 magostól, pedig nem csökken az fps ugyanabban a játékban, ugyanazzal a videóbeállításokkal driverrel, pályával, autóval!!! Rfactor játékról beszélek, ami nem most jött a piacra
Ezt csak érdekességképpen írtam le, hogy játékra nem felesleges a 6 mag, nekem fejlődést hozott. És nem húztam egyik procit sem, a rendszerem teljesen gyári alapon megy.
PeaceKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
rambustibi
őstag
És hozzáteszem 95%-át nem értem, amit itt írnak, de jó olvasni..
-
->Raizen<-
veterán
válasz MPowerPH #1642 üzenetére
Nekem volt 2 xboxom 2 ps3am is és pc-n kötöttem ki végül. A konzolok előtt csak pc természetesen.
Én azt nem tagadom hogy jelenlegi formájában bizony sokat kell foltozgatni a bulldozert mert ereszt mint egy belső gumi sok lyukból ha teljesítményről van szó igen hullámzó amit hoz. De fentebb már letárgyaltuk az okokat hogy miért gyártástechnológia szoftver támogatás hiánya stb. A hardvernek amúgy is előbb kell megjelennie hogy a fejlesztők tudjanak írni rá programot nem fordítva.[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz rambustibi #1646 üzenetére
Egy pillanatig se bánd.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
MPowerPH
félisten
válasz ->Raizen<- #1643 üzenetére
Túl sok itt a HA. Majd párhónap múlva beszélünk erről, de lesz az jó pár, mire sikerül megoldani a sok problémát, ami felmerült.
miresz: Neked nem. Nekem megérte, kiszolgálta magát minden téren, beleértve az extrém tuningot is.
További jó fórumozást, majd a PH-s tesztet követően minden kiderül. Persze az is majd meglesz magyarázva pár ember által. Szerencsére részlehajlással nem lehet majd senkit sem vádolni, mert a teszt készítője/i AMD fanatikusok.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Hajdi
senior tag
válasz rambustibi #1646 üzenetére
Én is követem folyamatosan a fórum ezen részét. Az Intel processzoroktól és a szerverpiactól kezdve a játékokig, lassan mindennel képben leszek, csak a Bulldozerrel nem Néha csak pislogok, mint kezdő b...zi a gőzfürdőben. De majd a teszt meghozza az áttörést és talán többet megtudhatunk az újdonsült procikról
"The Man Who Sold the World"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs