Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- BMW iX1 menetpróba
- WWDC, iOS 17: Látványos újítások iPaden, hasznosak az iPhone-on
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Válság ide vagy oda, kapkodnak a méregdrága mobilokért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez legfeljebb akkor egyszerű, ha nem érdekli a usert az, hogy mennyiért tölt. A matek felénél elvesztettem a fonalat.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Igen, közben még egyszer nekifutottam és tudatosult, hogy az a sok matek arra vonatkozott, hogy ha nem lenne ez a kártya. Viszont az gáz, hogy nem lehet akármelyik kúton tankolni vele. Ez a villanyautózás ma még a geocaching -re hasonlít. Azért autózunk, hogy találjunk kutat. De, a geocaching nagy előnye, hogy nem kell hozzá venni egy töbmillás hardvert.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Benőke
őstag
Mért nem lehet csak egy egyszerű bankkártyás fizetést oda tenni?
Mi ebben olyan nagy mutatvány? Minden kóla automatán ott van.
Automata benzinkutakon is ott van... Lehúzod a kártyád, beütöd a Pin -t. Töltesz, ha vége levonja ami kell és tovább állsz.
Tudod ki kínlódna ilyen kártyával, vagy bármilyennel, meg regisztrálgatás meg kutyafüle. Van elég kártya, nem kell egyel több.
Ez viszi az időt feleslegesen. Értem hogy nem ilyen töltők lettek kihelyezve de ezzel én most mit kezdjek? Én találtam ki hogy ahány szolgáltató annyi app és annyi regisztráció? Országok között meg egyik sem átjárható. Hát sikerült megoldaniuk. Bábeli káosz.
Ameddig ez a káosz lesz én nem veszek elektromos autót az biztos. -
<Adamsky>
veterán
"Ez a villanyautózás ma még a geocaching -re hasonlít." - van benne némi igazság.
Amiről pedig én is hajlamos vagyok megfeledkezni, az ez a bohóckodás, amit igényel ez az egész.
Másképp: nekem már régóta van "ilyen" kártyám. Úgy hívják bankkártya. Ahhoz a kúthoz (és abban az országban) megyek, ahová csak szeretnék. Tankolok, fizetek és viszont látásra.#4 Benőke
" ... nem veszek elektromos autót az biztos."
Lassan semmilyet sem fogunk (és ez nem csupán pénz kérdése)[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
ez igy van sajnos. Volt hAndrasnak egy regebbi videoja hogy a villanyauto mindent egybevetett CO2 kibcsajtasa fele a normal autonak valamennyire beleszamitva az aksi gyartast es az eromu kibocsajtasat jelenlegi energiamixxel. fele arendesnek. hat ettol en nem esek hasra, es sajnos sajnos ez SEM eleg az emberek helyvaltoztatasi igenyenek kornyezetbarat megoldasara. Most kb az a megoldas azzal lehetne tenylegesen kevesebb co2t kibocsajtani ha mindenki maradna a seggen amennyire lehet. vagy vonat, busz, bicikli kb..
-
-
<Adamsky>
veterán
Ez még a kisebbik gond lenne. A nagyobb az, hogy - ha pl. Várkonyi Gábornak igaza van akkor - kinyírjuk az európai ipart / autógyártást. Érdemes ezt ( Ha autót szeretnél venni, gyorsan tedd, mert később nem lesz ) és mondjuk ennek a műsornak ( 48 perc ) az első felét megnézni.
-
Noukoum
veterán
Azért ha csak a személyautózást nézzük, éves co2 termelésből azt a néhány százalékot nem mondanám semminek, miközben a városokban megszűnik az autók okozta légszennyezés (igen, szállópor, gumi, fék - ez részben marad).
És mindez olyan folyamatokat indít meg mint a lakosság edukálása, megújuló energia térnyerése, lakosság által használt termékek radikális fejlődése stb.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kell hozzá egy BMW is azért, de onnantól roppant kényelmessé válik a töltési procedúra, álljunk is meg bárhol.
- Playstation 5 lemezes verzió. Bontatlan ,új ,garanciás, számlával.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. +3630 13 00000 Garanciával!
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest