- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Azért ha csak a személyautózást nézzük, éves co2 termelésből azt a néhány százalékot nem mondanám semminek, miközben a városokban megszűnik az autók okozta légszennyezés (igen, szállópor, gumi, fék - ez részben marad).
És mindez olyan folyamatokat indít meg mint a lakosság edukálása, megújuló energia térnyerése, lakosság által használt termékek radikális fejlődése stb. -
<Adamsky>
nagyúr
Ez még a kisebbik gond lenne. A nagyobb az, hogy - ha pl. Várkonyi Gábornak igaza van akkor - kinyírjuk az európai ipart / autógyártást. Érdemes ezt ( Ha autót szeretnél venni, gyorsan tedd, mert később nem lesz ) és mondjuk ennek a műsornak ( 48 perc ) az első felét megnézni.
-
Somatom
veterán
-
kchris78
veterán
ez igy van sajnos. Volt hAndrasnak egy regebbi videoja hogy a villanyauto mindent egybevetett CO2 kibcsajtasa fele a normal autonak valamennyire beleszamitva az aksi gyartast es az eromu kibocsajtasat jelenlegi energiamixxel. fele arendesnek. hat ettol en nem esek hasra, es sajnos sajnos ez SEM eleg az emberek helyvaltoztatasi igenyenek kornyezetbarat megoldasara. Most kb az a megoldas azzal lehetne tenylegesen kevesebb co2t kibocsajtani ha mindenki maradna a seggen amennyire lehet. vagy vonat, busz, bicikli kb..
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ez a villanyautózás ma még a geocaching -re hasonlít." - van benne némi igazság.

Amiről pedig én is hajlamos vagyok megfeledkezni, az ez a bohóckodás, amit igényel ez az egész.
Másképp: nekem már régóta van "ilyen" kártyám. Úgy hívják bankkártya. Ahhoz a kúthoz (és abban az országban) megyek, ahová csak szeretnék. Tankolok, fizetek és viszont látásra.#4 Benőke
" ... nem veszek elektromos autót az biztos."
Lassan semmilyet sem fogunk (és ez nem csupán pénz kérdése) -
Benőke
őstag
Mért nem lehet csak egy egyszerű bankkártyás fizetést oda tenni?
Mi ebben olyan nagy mutatvány? Minden kóla automatán ott van.
Automata benzinkutakon is ott van... Lehúzod a kártyád, beütöd a Pin -t. Töltesz, ha vége levonja ami kell és tovább állsz.
Tudod ki kínlódna ilyen kártyával, vagy bármilyennel, meg regisztrálgatás meg kutyafüle. Van elég kártya, nem kell egyel több.
Ez viszi az időt feleslegesen. Értem hogy nem ilyen töltők lettek kihelyezve de ezzel én most mit kezdjek? Én találtam ki hogy ahány szolgáltató annyi app és annyi regisztráció? Országok között meg egyik sem átjárható. Hát sikerült megoldaniuk. Bábeli káosz.
Ameddig ez a káosz lesz én nem veszek elektromos autót az biztos. -
Somatom
veterán
Igen, közben még egyszer nekifutottam és tudatosult, hogy az a sok matek arra vonatkozott, hogy ha nem lenne ez a kártya. Viszont az gáz, hogy nem lehet akármelyik kúton tankolni vele. Ez a villanyautózás ma még a geocaching -re hasonlít. Azért autózunk, hogy találjunk kutat. De, a geocaching nagy előnye, hogy nem kell hozzá venni egy töbmillás hardvert.

-
Somatom
veterán
Ez legfeljebb akkor egyszerű, ha nem érdekli a usert az, hogy mennyiért tölt. A matek felénél elvesztettem a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Futárcégek
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs