Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOEPAPA
tag
Frissités előtt mintha gyorsabban találta volna meg a helyszínt.
Ha még valakinek a régi van fent megpróbálná ha nem otthon a wifi mellett, és mobilnetet kilőve 2km el legalább távolabb menni, attól a helytől ahol utoljára pozición volt, és ott bekapcsolni a navit mennyi idő alatt talál holdat?
Elöször dícsértem, hogy ilyen gyorsan még egyik droidosom sem találta meg a GPS pozíciót, akkor még a 40es fw volt fent, és a navigon volt a gps szoft, de lehet akkor is csak azért mert wifi mellől kifutottam aaz utcára?
A másik eset mobilnetes telóval volt az azonnal talált helyzetet menetközben 30km re az előző bekapcsolási helytől, de ha nincs mobilnet nincs wifi, és 2km nél távolabb vagy attól a helytől ahol utoljára ment a GPS akkor mennyi ideig keresgél?
A régi szoftra vagyok kíváncsi, mert én mentés nélkül frissítettem, és most a 70 es fw vel lassú.
Sokminden jobb, de ez mintha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest