- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krigi34
tag
Hello!
Bocsi, ha off a téma... (hátha vlki találkozott ezzel a hívával)
A telefonhoz mellékelt 4 GB- os memória kártyát nem látja a telefon...
Gépre csatlakozva sem látszódik semmi adat a memória kártyáról, még az sem, hogy 4GB-os .
Visszaállító programok sem csinálnak semmitEsetleg valakinek van vlmi kézzelfogható ötlete/ tanácsa?!
Előre is köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
-
Krigi34
tag
válasz helixP #22702 üzenetére
Még nem próbáltam, mert akkor tuti elvesznének a rajta tárolt adataim... a telefon sem látja. Azt egy párszor kiírta az értesítő sávba amíg teljesen le nem állt, hogy: " biztonsági okokból a memória kártya leállításra került, az adatai védelmében távolítsa el az sd kártyát". De onnantól nem engedett tovább lépni. Szerinted próbáljam meg formázni?!
-
Krigi34
tag
Több készülék sem látja a kártyát. Más kártyákat viszont lát a telefon. Csak azt nem amit gyárilag kaptam hozzá... olyan, mintha nem is volna benne... a menűben sem látszódik.
A telefon a zsebemben volt, még nem is használtam... csak mikor használni akartam akkor írta ki a tegnap említett üzenetet a telefon.
Csak ebben a telefonban volt az sd kártya... azért reménykedtem hátha a tapasztaltabb "guruk" tudnak ilyen nemű hibájáról a telónak... -
tomsics
senior tag
Szép estét!
Kérdeznék pár dolgot,köztük lesz 1-2 alap is...
1.Állítólag főzött rom miatt tiltotta le a német Tmobil a telefonom (Magyar T-be vittem be,mivel dominoval vettem és nem értettem,hogy miért tiltották le).Garimat persze törölték egyből.
Ott azt moondta a srác,hogy ha vissza rakom a gyári szoftver,akkor megint működni fog.Ez igaz lehet szerintetek?2.Hogy vagyis honnan tudom felrakni a gyári cuccokat rá?Semmi féle mentést nem csináltam sajna,csak felraktam a cyanogen modot az itt leírtak alapján.
Ebben tudnátok nekem segíteni?Akár itt vagy privátban.
Előre is köszönöm░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
válasz helixP #22709 üzenetére
Nem,nem én vittem.Itthon hagytam,majd én vissza kimentem németbe ,édesanyám vittem be.Mentségére szóljon,hogy nem nagyon ért az androidhoz és azt sem tudta,hogy főzött rom van rajt.
Igen frissítettem ICS-re.
Köszönöm a segítséget! Neki is állok megcsinálni,hátha müxik tényleg a gyári rommaltrebrona:Igen már egyszer volt róla szó,de akkor nem sikerült odáig eljutnom,hogy vissza rakjam a gyárit.Most neki rugaszkodok mégegyszer
[ Szerkesztve ]
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
enzahobi
aktív tag
Sziaztok! 32gbos memkarit vennék a telóhoz, ezt néztem ki és holnap meg is venném, viszont olvastam hogy az androidos telók nem szeretik a class 10 es kártyákat, nemtom van valakinek ilyennel tapasztalata?
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
enzahobi
aktív tag
válasz enzahobi #22714 üzenetére
hupsz a link lemaradt (és kimentem az 5 percből)
tehát : ez az a kártya[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
ViktorHUN79
aktív tag
Sziasztok!Most próbálgatom az új cm11-et,lenne egy kérdésem:Az ART környezet mivel jobb,vagy más?
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz ViktorHUN79 #22720 üzenetére
Elméletileg gyorsabban tölti be a programokat, mert előre lefordítja azokat. Emiatt több memóriát igényel, és nem minden program ART kompatibilis.
-
szimat007
csendes tag
Sziasztok egy használt 2012es őszi ot 995-st mennyiért lehet eladni?
telenoros, eléggé kopott, olyan 16-20 köré saccoltam, képet tudok majd feltenni. -
haris
őstag
válasz szimat007 #22722 üzenetére
Szia, én a napokban adtam el a feleségem fehér telenoros S-ét.
Kicsit volt kopott a sarkain 15-öt kértem érte.
10 és 12 között akart érte adni mindenki, persze úgy hogy postázzam.
Végül egy srác személyesen jött, megnézte és 12 ajánlott. Neki odaadtam, mivel ezzel legalább nem merült fel újabb költségem. Egyébként már ott tartottam, hogy el sem adom, hanem jó lesz tartaléknak.
Szóval sok sikert. -
wwenigma
Jómunkásember
Én most rakom ki enyémet, karcmentes+nillkin tok fóliával, kivancsi vagyok. 12-t ha vlaki beajanl, legalabb egy jot mosolygok.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, a párom telefonját szeretném kicsit felturbozni.
Milyen romot ajánlotok hozzá? Csak telefonálásra és FB-ra kell.köszi
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Milestone2
nagyúr
válasz Jano_023 #22726 üzenetére
Válogass a linkről.
Ajánlatot ne várj.
Mindenkinek más tetszik / fekszik...
Nekem CM11 Bagyusztól vagy Namerkétől a PARANOID.
Más kibukik ezektől és teljesen mást ajánlana...
Lehet egy nő kezében egy MIUI jobban fut....
A legfrissebb Bagyusz ROM azért szerintem már a legtöbbeknek bejön...leírás itt.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Kaptam egy ilyen telefont, annyi a bajom vele, hogy nem ismer fel semmilyen kártyát, új ROM telepítése után se, és Alapsáv verziója: Ismeretlen-t ad a Beállítások alatt. Elvileg az előző tulaj megpróbálta valami kóddal függetleníteni, ami nem jött össze neki.
Mit lehet vele tenni, hogy menjen rendesen?Köszönöm!
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
fenergie86
tag
Üdv! Most akarok gyári rendszerre Bagyusz féle romot tenni, letöltöttem a Recovery pack-ot, azt kicsomagolom, de ami benne van cwm6os tömörített fájlt már nem tudom ,mert hibát ír ki mindig, nem letöltési hiba történt szerintem, mert már többször is letöltöttem.. Tudok ezzel kezdeni valamit? :S
Nem hiszek azoknak, akik napokig képesek vérezni és nem halnak bele. Ez boszorkányság...
-
LógaGéza
veterán
válasz helixP #22729 üzenetére
Rákérdeztem, azt mondta, hogy működött a készülék, csak megpróbálta függetleníteni, valami kódot beírt ötször, ami után nem csatlakozott fel többet a készülék hálózatra.
Keresztet lehet vetni rá, mint mobiltelefon akkor? Semmilyen megoldás nincs a feloldásra? Bármi érdekel"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
fenergie86
tag
válasz fenergie86 #22730 üzenetére
Buta kérdés volt, bocsánat... Meg sikerült oldani
Nem hiszek azoknak, akik napokig képesek vérezni és nem halnak bele. Ez boszorkányság...
-
törölt tag
válasz LógaGéza #22731 üzenetére
Egyet tudok a JTAG-en kívül: Otthoni megoldás az lenne,hogy az eredeti !!! FAT partició tartalmát visszaírni,ha meg van a tulajnak. Egyébként max szervíz. Otthoni buherálása egy szép téglát fog eredményezni.
Mellékesen: grat annak az előző tulajnak,aki 5ször !! egymás után elrontja/próbálja a rossz kódot. Főleg,hogy kóddal nem is lehet függetleníteni..
-
LógaGéza
veterán
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Arra van valami megoldás hogy a gyári romnál néha nem éled fel a képernyő ha hivás érkezik?
üdv
-
rush1902
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Szeretnék egy frissebb romot rakni a telóra, de nem tudok belépni a recoverybe.
A leírtak szerint csinálom, hangerő le + power egyszerre nyomva tartva rezzenésig majd powert elengedem, és a hangerőt még 8-10 mp-ig nyomva tartom. Ezután rádugom az usb-t, és a gépen elindítom a recovery fájlt, de nem történik semmi. Elvileg a driverek fent vannak. Szerintetek mi lehet a gond? -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, a telefonhoz kapott gyári füles kb. milyen árkategóriába sorolható? Ezt azért kérdem mert a mostani Sony telefonom gyári fülesét minőségben felülmúlja, és még mindig az Alcatelét használom. Most viszont úgy döntöttem hogy beruháznék valami jobb minőségűre, de nem akarok véletlenül ennél gyengébbet vásárolni.
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
Lenne egy ilyen készüléke egyik havernak. Na már most úgy vette, hogy a bagyusz féle 2014 április 13..-i ROM van rajta.
A telefon telenoros.Hibajelenség. A kamera nem működik. FR után sem.
Mi lenne a teendő ez ügyben? Mit ajánlotok? -
Milestone2
nagyúr
válasz tzsolesz #22740 üzenetére
Ahogy olvasgatom, azt utóbb időben megnőtt az ilyen esetek száma...túl sok lehetőség nincs (szerintem)
1. Szakértő kezek szétszedik és megnézik a csatlakozást
2. SzervízLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Most vásároltam meg a készüléket.
Eszméletlenül gyengén fogja a netet wifin.
Lehet ezt valahogy orvosolni? -
beach head
senior tag
válasz AeSDé Team #22739 üzenetére
A gagyiba. Csak a mikrofon miatt ér valamit.
-
helixP
nagyúr
válasz beach head #22743 üzenetére
Két fajta headsettel jött ki. Az agybadugós hihetetlenül jó (függetleneknél és telekomosoknál), a hallójáratos gagyi (telenor).
-
313313
addikt
válasz AeSDé Team #22745 üzenetére
Nekem van Skullcandy ink'd 5k-s 11mm-es fülhallgatóm, kb az szól úgy, de lehet Alcatel jobban...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
helixP
nagyúr
válasz AeSDé Team #22745 üzenetére
Az-az. Korábban linkeltem az árát, de ha rákeresel googli segít.
-
Kolty
aktív tag
A wifi nektek is nagyon gyenge vagy csak az enyém ilyen?
-
rolixxx
csendes tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne egy ilyen telefont megvásásrolni a húgom számára 5000 Ft-ért. 1,5 éves a készülék, most lett frissítve 4.0.4-re, így egész gyorsan működik, szerintem semmi baja sincs, kivéve az akkumulátort, ami fél nap alatt lemerül. Már 3-szor volt szervízben a telefon mert teljesen lemerült az akkumulátor, és nem lehetett se tölteni, se bekapcsolni, csak villigott a képernyő. Szerintem ez egy akksicserével orvosolható(?).
Szerintettek megéri megvásárolni? Ha igen, milyen akkumulátort vegyek bele? Ki fogja bírni a telefon legalább 1 évig, anélkül h belassulna?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest