Új hozzászólás Aktív témák
-
roti86
őstag
Szerintetek lesz valaha a telóra gyári JB?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz roti86 #17452 üzenetére
Francia alka meglebegtette.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz roti86 #17452 üzenetére
Elméletileg lehetséges, mert az idén leleplezett modellek egy rését JB-vel fogja kidobni és van köztük olyan is, ami gyengébb mint a miénk pl. S'Pop. De szerintem nem valószínű. Hacsak nem tudja majd v.ki átportolni a miénkre.
(#17445) Ezt elég rendesen benéztem. Kicsit sem várom ám CM10-et. Egyébként válaszolva az eredeti kérdésedre, pl. aki makro fényképeket akar csinálni.
[ Szerkesztve ]
Névváltozás, korábban mustang08
-
bartuczk
csendes tag
Egy barátomnak próbálom Hálózati frissítésről feltenni az ICS-t. Nem szokta frissíteni a telefonját, ezért sorban jönnek a frissítések. Az egyiknél megállt 98%-nál, és nem megy tovább. (2.3.6 06-os azt hiszem) Mit lehet tenni, hogy folytatódjon?
Ja, és van elég tárhely.
[ Szerkesztve ]
Alcatel OT IDOL S - Stock 4.2.2 / Samsung Galaxy Tab 3 7.0" - Stock 4.1.2
-
pete_21
addikt
válasz ORCA58 #17402 üzenetére
(#17402) ORCA58 és (#17403) Fakirr1: Köszönöm a válaszokat!
Nincs root a telefonon, gyári rom van rajta, ICS. Akkor a legtöbb amit tehetek, az ha a Launchernél ürítem a gyorsítótárat, és a felhasználói adatokat?
Mert ha a build.prop módosítása nélkül is megy, akkor lehet, hogy a régi felhasználói adatok kavarnak be neki.
Esetleg még azt a háttérfolyamat korlátozást megnézem, bár ez hatással lesz más programra is.
Köszi mindkettőtöknek! -
AllTheBest
őstag
Sziasztok! A hivatalos ICS-re szeretném frissíteni a mobilomon a rendszert, de most h1n1 van rajta, visszaraktam egy gyári backupot, de annál az otu 11%-nál kiírta, hogy szedjem ki az akksit, és kész, valami ötlet, hogy miért nem tudom felfrissíteni?
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Lacko84
aktív tag
Vki tudna esetleg segíteni hogy az Alcatel Ot-995-re vmi programot amivel meglehetne e növelni a csengetések hangerejét?? Maximumra van állítva és alig lehet meghallani ha hívnak pedig kint van az asztalon.
[ Szerkesztve ]
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
seebi
csendes tag
Vki tudna esetleg segíteni hogy az Alcatel Ot-995-re külső vinyot vagy pendrájvot lehet e csatolni?ha igen hogyan, köszi
SEBI
-
Lacko84
aktív tag
válasz UnConnecteD #17460 üzenetére
ebben tudnál segíteni mert igazából nem értek hozzá és nem is az én telefonom??!!
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Lacko84
aktív tag
-
Kicsikatona7
tag
2.3.6 OTA frissítést csinálok a telefon kikapcsolt és ki jött egy háromszögbe egy felkiáltó jel és az Android figura? Most megy a frissítés?
-
törölt tag
válasz Kicsikatona7 #17469 üzenetére
Nem nemmegy. Rootolva van a telefon? Ha igen akkor rakd vissza a gyári rendszerről készült mentésed.
-
törölt tag
válasz Kicsikatona7 #17471 üzenetére
Probálj meg egy hard resetet és utána frissiteni. Hangfel és power egyszerre hosszan nyom.
-
törölt tag
válasz Kicsikatona7 #17473 üzenetére
Aksit kiveszed és visszarakod.
-
313313
addikt
Kelleni fog hozzá egy otg kábel és egy külső tápos usb hub. Pendriveot, memóriakártyát(külső olvasóval) már probáltuk többen, felismerte.
Külső hdd-vel nem volt szerencsém, igaz az még 2.3.7 volt és 320-as ntfs vinyó
ICS alatt lehet menne már a külső hdd is....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
válasz Kicsikatona7 #17475 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen mikor nem a megfelelő gyári backup volt fent. De ha nem piszkáltad a rendszert akkor passz. Hard reset után azért csak probáld meg mégegyszer a frissitést.
-
313313
addikt
-
baaka
tag
válasz #84490496 #17450 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Sikerült felrakni a romot. Ha vissza akarom rakni a gyári backup-ot ugye akkor is kell dalvik ürítése,wipe cache partition,wipe data,factory resetet csinálni?+ a két említett mappa törlése?
fastboot-os dolgot pedig ugyan úgy mint eddig, ugye?(bekapcs+le,összeköt,bat stb..)
A backupot dalvik törlése előtt csináltam, abból nem lesz gond majd ha esetleg vissza akarom állítani a backupot?
-
Defect
csendes tag
válasz Nagya21 #17260 üzenetére
Na nekem akkor már csak az a gond hogy hol is találok ideigelenes Recovery-t? Csak mert gari-s a készülék, a kinézet annyira nem lényeg mert leszedtem külön azt a launcher-t ami eredetileg volt rajta. Így ha frissítem is akkor a barátnőm megkapja ugyanúgy ezt a pörgetős asztalt.(Ami tetszik neki)
"Az élet egy játék de itt nincsenek szabályok, csak egy történetből áll amit a sorsunk szabályoz..."
-
nyrszls
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy játszik-e valaki a Sims-el ezen a készüléken?
Megpróbáltam telepíteni erre a készülékre, sikerült is, de mikor tölti be a játékot kilép. Nekem L9-em van és csak próbaképpen raktam fel rá, azon megy és emiatt mindig el van kunyerálva a telefonom :-)
Ha kipróbálta a valaki és működik kérem írja meg hogy sikrült!Köszi előre is!
-
csokány
csendes tag
Üdvözlök mindenkit a fórumon. Először is a türelmeteket kérem...kezdő vagyok a témában! Van egy Telenoros OT995. ezen már a 4.0.4-es android fut szeretném első körben rootolni. viszont az a progi amit itt találtam nem fut végig, kifagy. tudnátok segíteni? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
csokány
csendes tag
válasz karl_fischer #17492 üzenetére
Ezer hála!!!
-
-
törölt tag
válasz karl_fischer #17492 üzenetére
Köszi. Mindjárt javítom is az első hszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- További aktív témák...