- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vakablak93
őstag
válasz
Hopkins95 #33 üzenetére
Igen 3,4 kg valóban, fél kiló ide vagy oda szerintem nem téma.
Nagyobb szívás mikor feszül a mérete miatt ( 17,3 Acer Nitro 5 2021) a táskában és nyom néhány ponton meg a 17,3-as laposokhoz való hátizsákba alig akar belemeni, úgy kell ráhúzni a táskát mint fel a zoknit
Na ez volt kényelmetlen....Anno az egyetemre az öcsémnek egy Acer VX5-öt vettem, az is 3kg mégse nyavajgott soha pedig napi szinten hurcolja a gépet.
Ha pl ez lenne az ellenpélda: [link] azt tökre megérteném de ez a Nitro 5???
Szerintem látnod kéne egymás mellett a két gépet. -
echterion
nagyúr
-
vakablak93
őstag
válasz
Hopkins95 #30 üzenetére
"böhöm dögök egy ilyen Acer Nitrohoz képest"
- inkább csak a marketing szeretné hogy ezt hidd......
Nekem pont ilyenem van a 15,6-os, napokig vittem egyszerre egy ilyen Nitro 5-el együtt.
Mivel mindenhonnan a "vékonyabb jobb, mer' a DTR nehéz" folyik figyeltem hogy mekkora a külömbség, a divat miatt érdekelt hogy ténylegesen mennyivel hordozhatóbb.Picivel volt vékonyabb csak, de annyival a 17,3 miatt nagyobb is, de összességében semmivel nem volt könnyebb vagy hordozhatóbb.
Pedig hegynek felfele is szoktam bringán vinni, mikor az egyik haverhoz megyek játszani, normális táska kell jó súlyelosztással és kész.
-
echterion
nagyúr
válasz
Hopkins95 #27 üzenetére
Nem elsősorban a gpu miatt nem jó ez, hanem a forrasztások miatt, de a gpu sem szereti ám a majd' 90 fokos hotspot-ot, ott nincs olyan leszabályzás, mint a cpu-knál, hogy megvédje magát a chip. Ez a brutális hőingás gyorsan kinyírja a mai ólommentes forrasztásokat, aztán jön a pettyes, csíkos kép, meg a képnélküliség, a user meg aszongya', hogy de hát ez speckón belül ment. Jah, a gpu speckón. Nem véletlen vannak (bár egyre kevesebben) a DTR gépek, ott nincs megbez a hőingás, tartósabbak is azok, nem kicsit.
-
vakablak93
őstag
válasz
Hopkins95 #20 üzenetére
Nem, ez ilyen teljesen sima anyag.
Na #17 echterion : íme az eredmény az első kör után: [kép]
Nem tudom ez jó-e vagy sem, mindenesetre a gpu nem tűnik melegnek és ezen már frissítettük a biost ez már max 95W-al megy, és a cpu core clock átlag is 4Ghz, szóval nem heréli ki magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest