- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
Hopkins95 #33 üzenetére
Igen 3,4 kg valóban, fél kiló ide vagy oda szerintem nem téma.
Nagyobb szívás mikor feszül a mérete miatt ( 17,3 Acer Nitro 5 2021) a táskában és nyom néhány ponton meg a 17,3-as laposokhoz való hátizsákba alig akar belemeni, úgy kell ráhúzni a táskát mint fel a zoknit
Na ez volt kényelmetlen....Anno az egyetemre az öcsémnek egy Acer VX5-öt vettem, az is 3kg mégse nyavajgott soha pedig napi szinten hurcolja a gépet.
Ha pl ez lenne az ellenpélda: [link] azt tökre megérteném de ez a Nitro 5???
Szerintem látnod kéne egymás mellett a két gépet. -
vakablak93
őstag
válasz
Hopkins95 #30 üzenetére
"böhöm dögök egy ilyen Acer Nitrohoz képest"
- inkább csak a marketing szeretné hogy ezt hidd......
Nekem pont ilyenem van a 15,6-os, napokig vittem egyszerre egy ilyen Nitro 5-el együtt.
Mivel mindenhonnan a "vékonyabb jobb, mer' a DTR nehéz" folyik figyeltem hogy mekkora a külömbség, a divat miatt érdekelt hogy ténylegesen mennyivel hordozhatóbb.Picivel volt vékonyabb csak, de annyival a 17,3 miatt nagyobb is, de összességében semmivel nem volt könnyebb vagy hordozhatóbb.
Pedig hegynek felfele is szoktam bringán vinni, mikor az egyik haverhoz megyek játszani, normális táska kell jó súlyelosztással és kész.
-
vakablak93
őstag
válasz
echterion #28 üzenetére
Ha valaki soknak tartja a meleget mint másik esti Nitro 5-ös pajtás, az meghagyja az eredeti biost, úgy megáll 68 fokon max gyári pasztával.
Viszont elég durva hogy +10W ennyi plusz meleget okozA DTR-gépeket meg már hiába siratjuk, a divat és áremelkedések kombója kiirtotta őket....
-
vakablak93
őstag
válasz
Hopkins95 #20 üzenetére
Nem, ez ilyen teljesen sima anyag.
Na #17 echterion : íme az eredmény az első kör után: [kép]
Nem tudom ez jó-e vagy sem, mindenesetre a gpu nem tűnik melegnek és ezen már frissítettük a biost ez már max 95W-al megy, és a cpu core clock átlag is 4Ghz, szóval nem heréli ki magát. -
vakablak93
őstag
válasz
echterion #12 üzenetére
Szerintem a feljebb álltalam linkelt Predatorról beszél
Most jártam hétfőn egy ugyanilyen i7 10750H + RTX 3060-as Nitro 5-el KH-nál, a ma esti gamepartin fogjuk megkínozni, majd berakjuk a Hwinfo-t és kiderül így milyen pasztázva.
Kíváncsi vagyok, mert eddig úgy trottyolt hogy a tulaj többet emlegette Acer-ék an****ját mint ahányszor levegőt vett#13 Gergello: ebben sajnos igazad van, eléggé gagyi hatású a gép, a formavilágával meg anyagminőségével színeivel, billentyűzetével és az akörüli síma műanyaggal mintha az Acer VX5 támadt volna fel most a Nitro 5 személyében.....
De ahogy echterion fórumtárs is írja akinek jobbra nem telik, annak ez is egy gép lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest