Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xiaomi mint "3" legnagyobb gyártó meglepet volna hogy ők nem kezdtek volna bele.
-
Paul119
addikt
Maradnek a hp orajanal de az meg mocsok draga
-
Szeretem ezen cég termékeit.Ha hozzák a kötelezö szintet,biztosan sikertermék lehet.
-
Ne aggódj, majd generálnak rá keresletet mesterségesen!
Szerintem ezekkel az okos kiegészítőkkel az a baj, hogy míg az okostelefonok, taletek ki tudják-fogják (vagy már ki is váltották) sok embernél a hagyományos eszközöket (notebook, netbook, vezetékes vagy butatelefon, GPS, PDA), addig ezek a gadgetek igen korlátozott használhatósággal rendelkeznek.
-
Flind
senior tag
Ha hasonlóan jó árban lesz, mint a Mi Band, akkor jöhet.
-
SlayerPrince
csendes tag
Két Xiaomi telefon és pár kiegészítő után simán befizetnék egy xiaomi okos órára, a Motorola után a kedvenc márkám
-
benco
tag
Engem is érdekelne, de még látszik, hogy van hová fejlődnie.
Úgyhogy adok neki még legalább egy évet -
llaszlo
veterán
Engem az érdekelne, hogy ilyen plüs figurát honnét lehet rendelni?
-
nemlehet
őstag
Mi Band már van és állítólag nem rossz cucc, bár nem tökéletes, de 15 dollár körül lehet hozzájutni, annyiért meg ez megbocsájtható.
Kiváncsi vagyok mit követ majd a Xiaomi. A Samu féle teljes értékű eszközt, vagy a Sony féle inkább csak kiegészítő értesítő dolgot. -
Juliuska
senior tag
a rizszabálók észjárásában azt szeretem, ha ma elgondolják, holnapra meg is valósítják, holnaputánra pedig kiadnak egy rahedli változatot
-
Cyberpunk
félisten
Meglepne ha kimaradnának a buliból. Ma már mindenki ezt gyárt.
Még ha nem is nagyon van kereslet iránta.
-
csordas11
aktív tag
Alakul ez a piac is.
-
Pearce
aktív tag
Ha már lassan minden gyártó kiad valamiféle okosóra, fitnesz karperec, stb. kiegészítőt, akkor már ők is.
Pénzt ugyanúgy fog hozni az is. -
gerii
addikt
A kommentekból is látszik, hogy a kutyát sem érdekli ez a cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ezt maga Hugo Barra, a feltörekvő kínai gyártó nemzetközi csapatának vezére üzente egy YouTube videó keretében.
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Ultra 1 49mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4118
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest