Hirdetés
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Xiaomi 17T - T-modell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fabianus
tag
Már hogy a búbánatba ne vélekedhetnél másképp. Épp ezért írtam azt a hozzászólást, amire először reagáltál. Az ott nem személyes vélemény, hanem egy reakció arra, hogy más is lehet egy véleményen vagy nézőpont. Olvasd vissza mire ment az a válasz!
-
Graphics
Jómunkásember
-
Inclitus_pv
tag
Megdöbbentő adat, noha a Canaly elemzése szerint a RAM mérete nem meghatározó, hogy a készülékek 82,7%-ának esetében az operatív memória meghaladja a 4 GB-ot, ami igen kedvező trendként konstatálható.
Az valóban megdöbbentő lenne. Az infografika azonban azt mondja, hogy mint 2018 első negyedéves trend, 82.7%-al NŐTT a 4 GB RAM- os telók aránya, nem pedig a részesedésük ennyi.
-
NumberGuy
tag
-
NumberGuy
tag
-
judas13
veterán
Jelenleg 105.000ft a Nokia 8. QHD Amoled kijelző, Snap835
Ennyiért mi az ami jobb nála? Én Oneplus fan vagyok, de amit a Nokia csinál (azonnali frissítések, minden készüléken Oreo) az szerintem parádés. A stock rendszernek, illetve 7 Plusnál az Android One-nak kifejezetten örülök.
Az alsó kategóriás készülékek (1-5ig)ről feledkezzünk el, ott a Xiaomi tarol árban Nokiát nem választanék. (Családban van 4X, A1, redmi 5 plus, mindent visznek középkategóriában)Ha lesz hivatalos Mi store stb, akkor a Xiaomi árak is emelkedhetnek.
Xiaomi mi mix 2. Lényegében nagyságrendileg ugyanannyi ha az itteni árat nézzük akkor is....De alapjaiban más dizájn ebben gondolom megegyezhetünk, kerámia ház meg keretnélküliség....maradnék ennél..és ez nem is a 2s...
Majd meglátjuk az árakat csak nyíljon meg egy

-
Graphics
Jómunkásember
-
Fabianus
tag
-
NumberGuy
tag
Nem hinném, hogy a név adja el. Lehet ám ezt teljesen más oldalról is nézni.
Unalmas formaterv = konzervatív szép és nagyon jó minőségű kialakítás
Egyedei fícsörök hiánya = alap jól működő hulladékoktól mentes rendszer
Indokolatlan ár = magas kezdőár, majd pár hónap múlva már egész jó vételek. (Mindegyik tavalyi modellt túlárazottnak találták itt az MA tesztekben, de a karácsonyi ajánlóban már mind ajánlott lett.)Ehhez jönnek a gyakori frissítések, a tulajok felől egyértelműen jobb visszajelzések, mint az első tesztekben és bővülő elérhetőség és termékkínálat.
Utálni meg szánalmasnak találni annyi mindent lehetne. Szerintem nem érdemes. Mások a perferenciáid, neked nem tetszik, ennyi. Ettől még nem szánalmasabb, mint sok egyéb a piacon jelenlévő viselkedés, választási mód.
Nekem elsőre ez olyan volt, amit írtál, mint egy nyálas promóciós anyag.
-
NumberGuy
tag
Nekem pozitív meglepetést okozotak az új Nokiák.
Amikor megjelentek minden attól volt hangos itt a fórumon, hogy ez a Nokia már nem az a Nokia, és tucat kínai lesz........stb
Ennek ellenére a készülékeik minőségiek, és a szoftveres támogatásuk/ frissitésük példás.
Azzel egyetértek, hogy szerintem is dárgán adják őket.Olyan, mint ha nem olvastad volna itt a teszteket a Mobilarénán.
-
aelod
veterán
Ennyiért mi az ami jobb nála? Én Oneplus fan vagyok, de amit a Nokia csinál (azonnali frissítések, minden készüléken Oreo) az szerintem parádés. A stock rendszernek, illetve 7 Plusnál az Android One-nak kifejezetten örülök.
Az alsó kategóriás készülékek (1-5ig)ről feledkezzünk el, ott a Xiaomi tarol árban Nokiát nem választanék. (Családban van 4X, A1, redmi 5 plus, mindent visznek középkategóriában)Ha lesz hivatalos Mi store stb, akkor a Xiaomi árak is emelkedhetnek.
Nem fognak emelkedni.

-
joey04
titán
Dehogynem a név. Csak úgy látszik lassabban sikerült visszaverni az emberek fejébe.
-
Fall-N
veterán
1: engem az lepett meg, hogy csak most fut be újra a név...
4: azt hittem már most előznek. Elég ciki, hogy még mindig nem, hiszen ők nem csak a felsőkategóriában vannak jelen, ráadásul kínai. A mondat első része mondjuk minden gyártóra igaz akik nem csak drága telefonokat árulnak, de a htc, sony, lg teljesítménye mondjuk hosszú évek óta ciki...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem hiszem, hogy a Nokia név adja őket el. Azt még a HMD előtt lerontották rendesen. Inkább a stock droid és az ezzel járó jó támogatás és a konzervatívabb, de jó általános minőség adja el. A Nokia 7 Plus meg kifejezetten jól sikerült.
-
Graphics
Jómunkásember
4: azt hittem már most előznek. Elég ciki, hogy még mindig nem, hiszen ők nem csak a felsőkategóriában vannak jelen, ráadásul kínai. A mondat első része mondjuk minden gyártóra igaz akik nem csak drága telefonokat árulnak, de a htc, sony, lg teljesítménye mondjuk hosszú évek óta ciki...
Az Alma sem egyik pillanatról a másikra került oda, hosszú évek kellettek

Elég képlékeny a piac. 2 éve vicces lett volna az, ha valaki olyat mondd, hogy a Nokia képbe kerülhet még..
-
joey04
titán
-
joelke HU
őstag
A sima Nokia 8 az nem amoled... Hála az égnek.
-
Matada2.3
veterán
Nem is a név, hanem hogy elég jó minőségű és a One projekttel átgondolt készülékeket dobtak a piacra, tisztelet 1-2 kivételnek. Engem a 2018-as 6-tal és a 7 plusz-szal győztek meg, és nem azért mert kötődöm a brandhez, vagy a zeiss-hoz, csak simán jók a készülékek.
-
janeszgol
félisten
A HMD sikerenek orulok. Kellenek a piacra.
-
Fabianus
tag
Ott kb 136 ezer FT.
Elindul kb 95-től a legzugabb zug gsm-ekben, kb 100-120 között az árukeresőn, olcsóbbat.hu-n árgépen fentlévő "normálisabb" bolti garanciális helyeken, és kb 130-140 ezer rendes két éves hazai garanciával nagyobb forgalmazóknál, mint MM, ED, Euronics, stb. E fölötti áron már nem érdemes venni.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Bembee12
aktív tag
-
emeritusz
tag
-
ollie
MODERÁTOR
Hoppá, ez nagyon jó ár! Hol kapható ennyiért? MM?
-
Ujfelhasznal
tag
Engem érdekelne egy olyan statisztika is érdekességképpen, hogy az EU egyes tagállamaiban ki hol áll.
A Nokiák pedig nekem is tetszenek, pláne, hogy itthon nincs Pixel, így ha nem akarom a legújabb biztonsági frissitést hekkelve felrakni, akkor is megkapom. Lehet, hogy jövőre egy ilyenre fogok beruházni, addig úgyis fejlődnek tovább.
-
altecsóka
tag
Az új Nokia képvisel számomra MINDENT, amit rühellek a tech világban. Unalmas formaterv, egyedi fícsörök teljes hiánya, és indokolatlan ár. Elhiszem, hogy minőségi, és hogy a vanilla Androidnak van létjogosultsága, de... Ilyen konkurencia mellett labdába sem szabadna rúgnia. A név adja el, nem vitás. Szánalmas.
Aha.
-
7Heads Drago
veterán
Érdekes... Pár napja az Iphone felhasználók majd kiugrottak a bőrükből. Ezek szerint vaszeg csak otthon voltak jók az eladási listán, vagy pedig itt valaki hazudik és félrevezetik az embereket....
-
Bembee12
aktív tag
-
judas13
veterán
Minnél több MI storet akkor ha kérhetnénk!👍😀

-
Ricardo
titán
Az új Nokia képvisel számomra MINDENT, amit rühellek a tech világban. Unalmas formaterv, egyedi fícsörök teljes hiánya, és indokolatlan ár. Elhiszem, hogy minőségi, és hogy a vanilla Androidnak van létjogosultsága, de... Ilyen konkurencia mellett labdába sem szabadna rúgnia. A név adja el, nem vitás. Szánalmas.
Nekem pozitív meglepetést okozotak az új Nokiák.
Amikor megjelentek minden attól volt hangos itt a fórumon, hogy ez a Nokia már nem az a Nokia, és tucat kínai lesz........stb
Ennek ellenére a készülékeik minőségiek, és a szoftveres támogatásuk/ frissitésük példás.
Azzel egyetértek, hogy szerintem is dárgán adják őket. -
törölt tag
A Huawei sem Rt, illetve egyfajta zRt, ahol csak a kínai dolgozók birtokolhatnak részesedést, de azt sem tőzsdén jegyezett módon, hanem valami belső rendszer szerint. A kínai cégeknél amúgy sem annyira jellemző a tőzsdézés valamiért, ha jól emlékszem, akkor a többiek sem nagyon jegyzettek.
Silenzio: A módosítatlan* Android önmagában egy vonzó ajánlat, nem is vennék olyan telefont már, ami tele van gyártói bloatware-rel, meg ilyen-olyan kezelőfelülettel. Legyen minimalista, majd telepítem én, amire szükségem van.
* ez nem teljesen igaz persze, mert magában az AOSP mára szinte használhatatlan, kell bele egy csomó kiegészítő app, hogy az alap funkcionalitást elláthassa, mint például egy Gapps csomag, kamera, stb
-
Graphics
Jómunkásember
Indokolatlan ár = magas kezdőár, majd pár hónap múlva már egész jó vételek. (Mindegyik tavalyi modellt túlárazottnak találták itt az MA tesztekben, de a karácsonyi ajánlóban már mind ajánlott lett.)Ehhez jönnek a gyakori frissítések, a tulajok felől egyértelműen jobb visszajelzések, mint az első tesztekben és bővülő elérhetőség és termékkínálat.
Utálni meg szánalmasnak találni annyi mindent lehetne. Szerintem nem érdemes. Mások a perferenciáid, neked nem tetszik, ennyi. Ettől még nem szánalmasabb, mint sok egyéb a piacon jelenlévő viselkedés, választási mód.
Szerintem is inkább ezek a döntő tényezők mellette.
-
Fabianus
tag
-
Luck Dragon
támogató
Meglepődtem hogy alakulnak a gyártók sorai, drukkolok a Xiaomi és Huawei párosnak.
Nokia külön meglepetés. -
törölt tag
Jó látni, hogy a Nokia magára talált.
-
.mf
veterán
Ha jól sejtem, mire gondolt a cikkíró: a többi Rt, így ha veszteségesek, akkor a részvényesek egyből leszavazzák, leváltatják a vezetőséget.
-
Solten
őstag
-
Quqesz
nagyúr
Igen, ezen én is meglepődtem.
A xiaomi nem veletlen akar egyre jobban jelen lenni európában és van is esélye. A nokia lehet a név miatt halad, de most voltam MM-ben es a nokia7 már tetszett. A szolgaltatós elérhetöség is sokat lendít rajta. Kezd megint színes lenni a piac, ami jó.
-
ollie
MODERÁTOR
a Xioami továbbra is is egy magántulajdonban lévő vállalat
Miért, a többi piaci szereplő állami tulajdonban van? Tudtommal mindegyik magánkézben van.
-
kbyte1024
veterán
én simán lendítek a Nokia eladáson ha megjelenik a 8810 4g

-
Silenzio
addikt
-
Solten
őstag
Xiaomi elorelepese brutalis, a Huawei meg lassan befogja az almat? Wow.
-
Graphics
Jómunkásember
Emiatt kellett a Xiaominak a hivatalos forgalmazás megkezdése, mert így legalább hivatalos adatokat is tudnak közölni...
Nem érdekük a szürkeimport, mert ott aztán vannak cifraságok, és erősen ferdítik az eladásokat.
Szép a Nokia jelenléte is, gondolom a szolgáltatói kínálat is sokat lendített ezen.
A következő pár évben érdekes lesz a piac alakulása.
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem a Xiaomi eddig is jól állt, csak a kínai webshopos rendelések nem voltak itt láthatóak.
-
törölt tag
Érdekes adatok, igen jól megy a Nokia név láthatólag, ez kicsit meglepett.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- VGA kibeszélő offtopik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2026: szedd szét, javítsd, fejleszd!
- Balu77: MS365 home family (6usr) kalandok, miért nem ér semmit az 5 csillagos értékelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Silent Night PC - Corsair, B250, i7-7700, 16Gb, GTX 1660 6Gb, 1,25Gb Tárhely - Windows 10
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey OLED G8 G85SU monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Duel 2 512GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 1300W Seasonic PX1300 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming B850-PLUS WIFI Alaplap!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASRock B650M R5 7500X3D 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)