Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Noukoum

  veterán

  válasz pilóta #19 üzenetére

  A vak is látja mekkora előnye van a Teslának.
  Friss hír
  Németország, úgy hogy még messze van a berlini gyár.
  Mint tudjuk első negyedévben majdnem 50%-kal nagyobb eladást produkáltak mint a tavalyi átlagnegyedévben. Ez azt jelenti hogy szinte biztos hogy idén meg lesz a 750e eladott autó, ami ugye 50% növekedés. Mindezt úgy hogy a legolcsóbb autójuk pl. Németországban 44e euró, itthon még több. Konkrétan az van hogy azért nem sietnek az “olcsó” model 2-vel mert hiába adnák ki nem tudnák gyártani akkora az igény a drágább autóikra.

  „Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

 • Noukoum

  veterán

  válasz Tigerclaw #22 üzenetére

  Sokat szamit, hogy a Teslakban nincs lebutitva, legyengitve a meghajtas, vegsebesseg, gyorsulas, sot meg a hatotav sem. A Teslanal jol tudjak, hogy mivel fogjak meg a tobbsegeben ferfi vasarlot.

  Nem csak ennyi: ott van a supercharger hálózat, a legjobb szoftver. autopilot és fsd stb. Hiába telt el megannyi év még mindig ott tartunk hogy a tesla a "jövő autója", annyival előrébb van mint mások (ez nem jelenti azt hogy tökéletes).

  A model 2-őt meg totál félreérted. Nem azért nem tudnák gyártani mert nincs gyártókapacitás hanem mert nincs elég aksi. Amennyivel több van, annyival több autót el is tudnak adni sőt.
  Miből kéne nekik lepasszolni? Van két sedan meg két suv. Ennyi.
  Többek közt ezért is sikeres a tesla, mert nincs túlbonyolítva semmi.

  „Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés