Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz Noukoum #21 üzenetére

  Sokat szamit, hogy a Teslakban nincs lebutitva, legyengitve a meghajtas, vegsebesseg, gyorsulas, sot meg a hatotav sem. A Teslanal jol tudjak, hogy mivel fogjak meg a tobbsegeben ferfi vasarlot. Meg persze most meg nagyon az elejen vagyunk az atallasnak, igy foleg a penzesebbek vasarlasait latjuk. Ezekbol nem lehet meg semmit sem josolni a jovore nezve. Kell meg par ev es persze nem a gazdagabb orszagok vasarlasi szokasait kell figyelni.

  Amugy a Kinai gigafactoryt nagyon gyorsan felhuztak es gondolom annyi esze volt Musknak, hogy rajta tartotta a szemet jopar epiteszmernok a kivitelezesen. Ilyen gazdasagi helyzetben, nagyobb munkanelkuliseg, megrendelesek nelkul maradt cegek mellett szerintem Nemetorszagban is hamar felepul majd a Tesla gyara.

  Az viszont ketsegtelen, hogy joval tobb gyarra lenne szuksege a Teslanak, hogy szoba johessen az emlegetett Model 2. Vagy par modelt le kell passzolnia (amugy is sok egyforma modelljuk van). A Cybertruckot Europaba talan nem is hozhatjak, bar ezt csak feltetelezem, mert haszonjarmukent elkepzelheto hogy belefer a szabalyokba. Annyit szerintem itt nem fognak rendelni, hogy megerje helyben gyartani.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák