- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mucsi14
tag
Senkinek nem ajánlom ezt a fülest. Mondom ezt úgy hogy a 1MORE ComfoBuds Pro pedig mindenkinek ajánlom.
Visszatérve a Minire óriási csalódás, hallgatási hangminősége a 3eFt-os fülesekkel egy szinten van. Telefonálásra is alkalmatlan kiabálni kell hogy hallják amit mondok.
A Goboo-ról meg annyit ,hogy vissza akartam küldeni nekik a fülest ,persze semmi válasz. -
Legendd
senior tag
Jé, itt is van teszt róla. Nekem is elküldték, én videót készítettem róla, ha valakit esetleg érdekel. Mindenesetre Danival hasonló véleményen vagyunk: [link]
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a tesztet!
" ... minden egyes esetben le kellett választanom a telefonomról, ha mással akartam használni ... "
" ... rengeteg mélyet kínál, de azt nem egyenlő elosztással (...) a közép- és magas tartomány nem lett tőle részletesebb, általánosságban hiányzik a ComfoBuds Miniből a tisztaság, különösen a magasabb hangokból. "Ez így nekem elégé kapufának tűnik. Sajnálattal látom, hogy 1More kezd elmenni (vagy már el is ment?) a gagyi irányába. Pedig volt 1More fülesem (E1026BT és EHD9001TA) amikkel alapvetően elégedett voltam, de ezek az újak nekem nem úgy tűnnek, mint amik az elődmodellek által kitaposott úton járnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anime filmek és sorozatok
- Sorozatok
- Házi hangfal építés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen házat vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest