Hirdetés
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Ezek az iPhone 16 család kamerái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Redmi 5 Plus nevű eszköz Snapdragon 625-öt vagy 630-at kap
Ezeket biztos nem, mert elvileg nem támogatják a FullHD+ felbontást. -
pusszycat
nagyúr
Megérte visszafognom magam a vásárlással én őrá vártam. Csak legyen benne NFC, gyorstöltés,értesitési led és kb ennyi.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
Matada2.3
veterán
Már párszor felbukkant ez a render, legutóbb csak egy kamera volt a hátlapon, és szerintem se lesz több.
Finn the human
-
Soleco
tag
Gondolom ez akkor a Redmi 4 prime utódja lesz, csak hallani sem akarnak erről az elnevezésről, hiszen kiadás után 1 évig szinte semmi frissítést nem kapott, fontosabb hibákat sem javították, most meg próbálják kieröltetni magukból a "kötelezőt", hogy a MIUI 9 jöjjön ki erre is, de az is csak olyan tessék lássék, próbáltam EU-t is, kínait is, ugyanazok a hibák mint amik voltak 8.2-vel, sok változást a 0 másodperces android támogatásnak köszönhetően nem hozott.
Szóval igen, Redmi 4 primeről szeretnék azt tudni hogy soha nem is létezett, ezért legyen Plus a prime helyett . De ezzel a készülékkel kissé megint túllőtték a közép kategóriát, várható a Mi szériában is egy pont ugyanilyen készülék 1-2 kisebb eltéréssel .
Xiaominál azt sem fogom soha megérteni hogy miért van szükség minden hónapban egy új széria indítására. Miért nem tudják logikusan folytatni a már meglévőket. Valami újjal rukkolnak elő, akkor meglehet érteni, viszont általában egy már létező szériát neveznek át.
Aki elvakult Xiaomi ultra, és nem tud egy kritikáról ésszerűen vitatkozni, az inkább hagyja figyelmen kívül amiket írtam!
-
<Adamsky>
nagyúr
A múltkor valamelyik topic-ban le lettem pirítva, mikor azt találtam mondani, hogy a Xiaomi ész nélkül "szőnyegbombáz" és hogy már-már követhetetlen a termékpaletta. Nos, úgy látom, hogy mégsem vagyok ezzel a véleményemmel teljesen egyedül.
(#2) pusszycat
Az értesítési led sajnos kihalófélben. A Xiami-nál utóbb már csak egy színű led van (szia RGB led), ami már szinte olyan, mintha nem is lenne. -
-
stutga
tag
Ilyen aránnyal engem nem érdekel. Ha 14:7-es lenne, vagy 6:3-as, akkor oké. Esetleg 2:1 is belefér de 18:9... honnan jott ez?
-
Kris87
aktív tag
16:9 nem lehet ugye, mert akkor az alsó "gombok" kitakarnának egy sávot, így meg nem veszik el a terület. Elvileg. A 16:9 meg a 18:9-re hasonlít leginkább. 16:8 meg azért nem, mert ott a "8" kisebb szám, mint a "9", így még kevesebben vennék meg. Tudat alatti manipuláció, a nagyobb jobb, még ha nem is nagyobb. A következő 24:12 lesz, mert az mégnagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Most eléggé tetszik.
-
Nem valószínű, hogy azért lett Plus a neve a Prime helyett / az amúgy még meg sem jelent modellnek / mert a Redmi 4 Prime nem kapott frissítést.
Ez a modell alapból vakvágány volt, kár volt kiadni.
@<Adamsky>: Nincs kihalófélben, más márkák nem is tesznek ledet, a Xiaominál pl a REdmi 4X-ben is RGB led van, de a Qualcomm oldaláról nem tudták megoldani a színkezelést a Snap 435-nél, ha jól rémlik ezért jelzett csak fehéren. / pontosabb infók a topicban, ha érdekel :/
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
-Faceless-
őstag
Szerintem a 636-ra gondolhattak ott, de az is lehet, hogy az csak a note-ba megy, a Redmi pedig marad a 450-nél. Nem mintha bármelyikkel is rosszul járnánk az előző generációhoz képest.
A telefonhoz írva pedig csak reménykedem, hogy szoftveres oldalon kinyitotta kicsit a szemüket az A1 sikere...
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Na, ez gyönyörű, kíváncsi vagyok árat mennyire dobja meg a redmiken az ilyen kijelző
Hátul viszont a két kamera elég ronda
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
wolfman
veterán
Lehet tudni a kijelzőméret mekkora lesz?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
tom120514
őstag
A 3s Prime annyira bejött hogy rendeltem hozzá még üveget meg szilikon tokot egy csomót amíg lehet, mert gondoltam mostanában nem adom el, pedig kb. félévente rámjön a telefonvásárolhatnék. Mostanában egyedül az LG 18:9-es Q6-nál inogtam meg de elvetettem. Ha a Xiaomi ad ilyesmit a szokásos állat akksival, B20-szal és ac-s wifivel, lehet hogy lesz egy eladó telefonom csomó üveggel meg tokkal, szerintem nagyon jól néz ki ez a képernyőarány.
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
Suker10
aktív tag
Szánalmas.
Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.
-
-
Fall-N
veterán
Magyarul annyi a biztos, hogy jönni fog és kis kávái lesznek. A többi nem biztos. Ez aztán a hír.
A render meg akár lehet kamu is. Lehetne akár 3 db kamera is rajta. Egyébként is nem egymás mellett lennének inkább, hasonlóan az 5X/A1-hez?
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Én is ezt nézem egy ideje a Redmikben. Minden szép, minden jó, de ilyen apróságok miatt mégsem fogok venni soha. Most van egy Lenovo VibeZ2 Pro-m. Sajnos már "régi", semmi támogatás és már megjelent a módszeres kicsinálás szoftveresen (a frissítések már ártanak, nem használnak). Nézegettem elővv a Redmi 3s-t majd most a 4X-et. SZép meg jó készülék, de se NFC, se minimum FullHD meg nekem már a 6"-hoz közeli méretek jönnek be, ezek meg rendre 5"-osok.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
nagyúr
-
Massmurderer
őstag
Ahogy a hátlapot elnézem,nagy akkuról le lehet mondani2 kamera egymás alatt,újlenyomatolvasó,még alája mehetet volna a vaku,azt micro sim méretü aksi megy bele
-
Swinegod
őstag
*when i see you again* rip mégegy Redmim nem lesz i guess
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
-
nagyúr
-
Gyula196906
senior tag
válasz Massmurderer #45 üzenetére
Vagy u alakban van az akku formája
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen egeret válasszak?
- Macska topik
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen