Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
De hol van a kilences?
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Tibee86
nagyúr
Popcorn topik!
A mai napig meg tud lepni, hogy milyen cikkek jelennek meg egy független és pártatlan tech oldalon, ami telis tele van Samsung reklámmal. -
bLaCkDoGoNe
veterán
szentkuti11 neve garancia a "minőségre" az ilyen "cikkeknél".
Az autótesztek meg okos arcitsztító izék mellé elfér az időszakos Apple-bashing is, nem ront már sokat a minőségen.
Mondjuk most már a PH is megkapta az új motort, szóval nem "kell" a MA-t használnom. Lehet, hogy mindenkinek jobb lesz így.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Tibee86
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #4 üzenetére
Igen, utólag néztem csak meg, hogy ki a szerző, így már semmi meglepő nincsen.
-
nyisziati
veterán
" de számomra a különleges varázs az almás keynote-okból és az új iPhone-okból is elillant, amit tényleg szívből sajnálok."
Ez szerintem is így van, de kiegészíteném azzal, hogy az egész okostelefon-bizniszben ez a helyzet. Régen minden évre jutott pár bombasztikus hír, forradalmi újítás (de legalábbis úgy fogadott) és a telefonok is sokkal jobbak lettek.Mára ez eltűnt. Már egy alsó-középkategóriás telefon is hoz olyan szintet, mint pár éve egy flagship (lásd Redmi Note 7), mindezt 200 $, tehát 60 ezer Ft környékén.
Ettől drágábbat már tényleg csak úgy érdemes venni, ha az embernek extra igényei vannak. Pl. Amoled kijelző, szuper kamera, csúcsteljesítmény stb.Úgyhogy az izgalmak a jövőben várhatók, hogy ki fogja jobban kiszolgálni az egyre szegmentáltabb igényeket, milyen palettával és mennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
5G - csak egyszer látnék már valami indoklást, hogy ez miért is lenne olyan fontos, amikor a hálózat még sehol sincs... Ráadásul ugye tudjuk, hogy az 5G alapvetően mire lesz jó - és nem, nem azért, hogy gyorsabban lehessen csetelni...
Plus / Max - vajon miért zavarja a cikkírót az átnevezés?
4 / 4S - vajon tudja a cikkíró, hogy ezek a telefonok nem alu kerettel készültek?
-
aujjobba
addikt
"Az iPhone 7 és 7 Plus esetén volt először nagyon érezhető az, hogy hiába ugrott az elnevezés, az IP67-es víz- és porállóságon nem történt komoly előrelépés: az iPhone 6S persze ilyen téren túl jól sikerült, hiszen hiába volt kettővel kevesebb processzormagja, 1 GB-tal kevesebb rendszermemóriája"
Lemaradtam valamiről?
Úgy tudtam a 6s / 7 / 7 Plus mindegyik 2GB RAM-mal van szerelve.
Sőz, az i8 is, és mintha a 8 Plus kapott volna először hármat.[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
A kiemelt partnerük, a Szent Grál
(a mesterük)a Huawei/Honor. Ez borzasztóan meglátszik a cikkek hangvételén, tesztek értékelésén.
Persze kapálóznak, hogy ez nem így van, de azért tiltanak, ha így gondolod. Nekem is érik már szerintük, de már tényleg leszarom.Gondolom Háváj papa most is odatolt egy borítékot. Az új 11-esek megjelenésekor nem árt egy kis bashing.Valóban nem.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz Mr.Csizmás #9 üzenetére
Mondjuk ez igaz, sőt. Most lesz csak igazából tétje, amikor - esetleg - nem is ezer, de 1200-1300 (!) dollár elköltését kell úgy megokolni, hogy könnyen bemutatható egy ötödannyiba kerülő alternatíva.
Nem lesz könnyű dolguk, mert ennyi pénz már az USÁ-ban is közelít egyhavi fizuhoz...
Pláne, hogy van gyorstöltő 17 ezerért, fülhallgató 30-ért és fliptok 48-ért.[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
Abban egyetértek a cikk írójával, hogy a számozási paletta tényleg kusza és sajnos már nem tudnak nagyot dobbantani. Ezt a fanboyok vagy elfogadják vagy tényleg indul a popcorn show. #mostsamsungoztamegyet
Vamos a la playa.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz #20749568 #15 üzenetére
Az ilyen cikk generál kattintást, az ilyen fikacikkek alatt pörög a fórum ahogy öli egymást a két tábor, szóval megvan ennek az oka szerintem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
tibi683
tag
Már ennél a résznél abba akartam hagyni az olvasás: "Aki iPhone-os"
Egy techportálon, ilyen "szakmaisággal" megírt cikket lehozni... gratulálok az objektivitás meg az ablakban....[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
"Szerintem nem áll jól a dupla utótag a névben, és nem csak azért, mert összekeverhető egy kerékpáralkatrész-márkával, esetleg egy kutyáknak szánt gyógyszer nevével"
Milyen igaz amúgy.
-
Rover623
félisten
"Pedig az iPhone 11 lett idén a 720p LCD-kijelzős, telefotó nélküli fapados változat, és még így is megkérik érte a legalább 289 990 forintot."
A képernyők felbontása kicsit túl van hype-olva.
A 4-es "retina" kijelzője 330dpi-s volt. A 11-esé meg 324dpi. Kiny@lom a seggét annak, aki szabad szemmel észreveszi a különbséget. Az Apple irdatlan mód lehúzza a vásárlóit minden termékével, de (vagy éppen ezért?) nem hülye. Gyakorlatilag normál felhasználásra ennél jobb felbontás nem nagyon kell.
Azt mondjuk nem tudom, miért kell nekik az iPhone5-el kezdve mindig olyan tökönlövött felbontású/képarányú kijelzőket rakni a telefonokba, amilyeneket senki más nem használ...hogy miért jó nekik, hogy gyakorlatilag minden képet és videót röptében át kell skálázniuk, de ez legyen az ő bajuk...ha a hardver elbírja, a felhasználók meg nem szólnak érte, akkor hajrá!P.S.:
Poénból kigyűjtöttem:
iPhone 5: 640x1136
iPhone 6: 750x1334, 1080x1920 (ezt biztos elszúrták és kirúgták a tervezőt! )
iPhone SE: 640x1136 (biztos maradt egy rakás 5-ös kijelző )
iPhone 7: 750x1334, 1080x1920
iPhone 8: 750x1334, 1080x1920
iPhone X: 828x1792, 1125x2436, 1242x2688
iPhone 11: 828x1792, 1125x2436, 1242x2688primus inter pares
-
nyisziati
veterán
válasz Mr.Csizmás #28 üzenetére
Az biztos...
Más kérdés, hogy nem egy kocsi áráért... -
csƵ
addikt
Egyébként érthetetlen az Apple-től, hogy egy SE utódot képtelen kihozni.
-
gzbotii
nagyúr
Melyek az orbitális nagy tévedések a cikkben?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Jakesz
addikt
Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy már csak annak ésszerű iPhone-t venni, akinek van Apple ökoszisztémája. Minden más ürügy a megvételre csak felesleges extra pénzkidobást jelent, miközben egy gyengébb készüléket kap üzemidő, kijelző, testreszabhatóság terén. Az 5 éves frissítés sem ésszerű ok a felhasználók 90%-ának, amikor 2-3 évente cserélik a telefont.
-
addikt
“Vajon mindenkinek egyértelmű lesz, hogy az egykor iPhone 5C-vel, később az XR-rel feltámasztott színes, olcsó szériába tartozik ma a sima iPhone 11, és valójában nem az XS utódjaként kell kezelni?“
Nem ugyanezt tette a Samsung a Note szériával?
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Csapoati
nagyúr
Tények leírása = bashing. Rendben.
Pedig az iPhone 11 lett idén a 720p LCD-kijelzős, telefotó nélküli fapados változat, és még így is megkérik érte a legalább 289 990 forintot.
Ez pedig zseniális, 720p-t már a 2014-es Moto G-m is tudott. Nyilván a többi dolgot nem, de csak 50 ezerbe került anno...tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Integrale
veterán
Csak nem betalált a cikk? Melyik részével nem értesz egyet? A követhetetlen idióta nevezéktannal, vagy az apró fricskákkal, amiken azért illene elgondolkozni? (iPhone 5 óta 3 kilóért HD képernyő és társai 2013-ban ugrotta meg ezt az összes konkurens).
Aki meg két táborról beszél, az mire gondol? Miért kell egyáltalán magára vennie bárkinek is egy termékről megfogalmazott cikket? Tényeket közöl, ami vagy tetszik vagy nem, ez pedig nem az óvoda, hogy megsértődjön 1-2 személy ezen.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Norbi.
őstag
Ez a "cikk" aztán tényleg semmi másra nem volt jó, mint összeugrasztani megint a két tábort.. Srácok..nem volt elég a múltheti iPhone bemutató alatti hozzászólásszám?
-
Scholes9
nagyúr
Kenjék a hajukra. Azt meg pláne, hogy nem képesek “normális” méretű, nem téglákat készíteni... Marad a hetes, amíg szét nem esik.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
kalimist
aktív tag
Pedig a 7-ben jött a wide color gamut kijelző és vele együtt a wide color gamut kamera ami P3 képeket lő nem gettó srgb-t. Ezt a nagyon fejlett droidnak még nem sikerült megoldania, ahogy a color managementet sem mert egymás mellett nem tud megjeleníteni egy p3 és srgb képet színhelyesen.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
"Minden más ürügy a megvételre csak felesleges extra pénzkidobást jelent, miközben egy gyengébb készüléket kap üzemidő, kijelző, testreszabhatóság terén"
És mi van azokkal, akiknek nem tettszik a droid? Vagy esetleg nem cserélnék le naponta a launchert, meg ikonpakkot?
Amúgy az XR az egyik legjobb üzemidejű jelenlegi telefon, az új 11-es széria pedig még sokkal jobb lesz.
A kijelző a belépő modelltől eltekintve mindig a piac egyik- ha nem a legjobbja. És kamerában is ők a legjobbak a pixeleket leszámítva.Egyáltalán nem nagyobb "pénzkidobás" egy iPhone, mint egy csúcs droid. Azok is 300 felett nyitnak. Az igaz, hogy értékük egy év alatt kevesebb mint a fele/harmada lesz. Mindenki döntse el maga, hogy ez most pozitívum, vagy negatívum.
Ezek nem tények, hanem vélemények. A kijelző nem 720P.
A P30 Pro és az XR kijelzők között van 74 PPI eltérés. Persze az első istenkirály, a második még tűzrevaló szemét.[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Megértem ahogy sok ember soknak találja az iPhone árat. Azt nem értem miért kell úgy viselkedni mint akinek kötelező lenne megvenni és kifizetnie azt a hatalmas összeget.
Attól még nem lesz egy telefont szar mert nem fogom vagy nem tudom megvenni. -
tibi683
tag
Csak azt nem értem, hogy mire jó ez a másik zsebében turkálás... ?! Ha van 400.000 Ft-om telefonra és én megveszem 379.000 Ft-ért a Note 10+ vagy az 11 Pro-t 399.00 Ft-ért, (telekomos árak) akkor a hozzászólásokat nézve, hülye vagyok, mert ezt a "tudást" stb.-t meg tudtam volna venni olcsóbban... és ? kit érdekel ?! Ha nekem a Note tetszik, nehogy már akárki is megmondja, hogy ne azt vegyem, mert valamelyik n+1-edik gyártó olcsóbban ad egy hasonló készüléket, vagy vegyek már 50.000 Ft-ért telót mert azzal is megtudom ezt csinálni! Ha nekem megér annyit a 11 pro, akkor nekem egy fillér sem pénzkidobás.
[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
Most ez a cikk remek lehetőséget ad arra, hogy szidjuk megint az új iPhonet mind együtt. Mintha nem kaptak volna már épp eleget szegények... Igazából megérdemlik.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Integrale
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gyúrósok ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest