Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Én meg a gyári katyvaszt nem venném meg. Nagyon elvétve akad 1-1 normálisa nem referencia kártya. A dolog ott kezdődik, hogy spórolás címen a drágalátos gyártók kapásból leveszik a digitális PWM-és megy fel helyette a jól megszokott analóg. Ezen felül sok esetben a hűtés sem hatékonyabb. Persze a ventilátor nagyobb és ezzel le is van tudva az egész, meg még jól kicicomázzák hagy bukjon rá a nép.
Szvsz nem éri meg a 6970 CFX. Inkább 6950 CFX akkor már. Nagyságrendekkel kevesebbet fogyaszt és nem sokkal lassabb. A bukta is kevesebb lesz rajta idővel.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
TTomax
félisten
A te házad hűtéséhez csak kifelé fújós ventivel szerelt vga passzol.. nem is tudom miért vadászol egyedi hűtést.Nem véletlen van hozzá egy brakett ami direkt a két videokártyára irányítja a ventit.Na most a ref. hűtökről általában minden elmondhatsz csak azt nem hogy több kártyás rendszerben halkak maradnak.Higgy nekem,előbb utóbb csak egy megoldás marad a vízhűtés...ehhez pedig tökéletes a referencia kártya is!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Sharks
tag
Én is hasonló cipőben járok, legalább is annyiban, hogy nem tudok dönteni a kettő között. Az 570-es jó, de kevésnek tartom a VRAM-ot rajta (1920x1080-ban lenne tv-re kötve). A 6970 meg kazánház és baromi hangos. Ráadásul jó lenne nem ref modell, de még az egyetlen ilyen irányú törekvés, ami tetszik a Gainward Phantomja (570), ami még ki tudja, mikor jön, illetve ott is vannak kétségeim, ahogy a felépítését néztem (remélem nem az alaplapra tolja majd a sok meleg levegőt, amitől sikeresen megszabadul)... Tök jó lenne, ha néha lenne olyan egyértelmű döntéslehetőség, mint 48xx 58xx-as szériánál...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest