- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wukiwo
senior tag
válasz Lethal Gene #6399 üzenetére
értem én de nekem nem asus van
igazából xfx tulajok erősíthetnének meg a hitemben ,hogy ezek a hőmérsékletek rendben vannak..
Illetve a max. fesz is érdekelne -
Lethal Gene
aktív tag
válasz radi8tor #6400 üzenetére
jaja, nekem is furcsák ezek a 90 fokok, amik ezeknél a kártyáknál repkednek, mint normális értékek... kiváncsi leszek, hogy a TT Element S házamban hogy fogja érezni magát...van benne fent és oldalt 2db 23cm venti, elől 2db 12cm venti, hátul 1db 12cm venti.
van benne egy 4GHz re húzott E8500, ami fullra járatva olyan 45 fokosra megy fel, a rendszer hőmérséklet 37-42 fok szokott lenni, és ami vicces, hogy tök halk az egész rendszer! emiatt is veszem majd én is a leghalkabb 6950-est.
-
Wukiwo
senior tag
válasz Lethal Gene #6403 üzenetére
-
Lethal Gene
aktív tag
Ezt sajnos nem ismerem....
Itt van a ASUS tesztje, a hőmérsékletes rész, a köv oldalon a zajszint mérés...
elég meggyőző...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Lethal Gene #6402 üzenetére
Nem a 90 fok a furcsa. Felveszed 50%-ra a venti fordulatot és máris 60 fok körül normalizálódik a helyzet.
Hanem az, hogy nem beszélnek arról mennyivel terheli meg a gépházat a VGA által termelt meleg, ami ezekkel a hűtőkkel nem távozik olyan hatékonyan, mint a ref. hűtőkkel.⭐ Stella
-
Rederik
tag
válasz Lethal Gene #6405 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Reméelm ez a szörnyetek hosszában is elfér az Elite 335-ös házamban...
-
XIII Ramses
aktív tag
Tehát még egyszer utoljára, csakhogy világos legyen:
1. veszek egy ilyen kártyát, ami már az új hűtésű:
[link]
2. ráflashelem a már módosított biost amit ez a srác írt,és úgy ahogy írja:
[link]
3. minden a régiben marad, de a letiltott shader egységek működnek.
Így van?
És mi van azzal, amit rengeteg helyen látok, hogy a letiltott shaderek fizikailag vannak lézerrel átvágva? akkor ez kamu?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz powered #6390 üzenetére
4éves kártyától 40fps körül azért nem mondanám kevésnek...
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
válasz Pietrosz #6396 üzenetére
Ha Moddoltad a saját biosát akkor a garit buktad... kivéve ha nem a kapcsolos modon moddoltad át...
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
XIII Ramses
aktív tag
Apám több mint 70 ezer hozzászólás az sg fórumán, a szemem már szikrázik...
-
SzlobiG
félisten
válasz XIII Ramses #6409 üzenetére
Ha ilyet veszel nem lesz moddolható mert nem referencia.
(#6412) XIII Ramses: Legalább off-ba tetted volna.
-
Stanchore
senior tag
válasz powered #6377 üzenetére
Megnéztem singleben is full hd-ban 850/1350-re emelve olyan 70-100 fps van, multiban ugyanezt 1440*900-as felbontáson tudja hozni. Most már azért elkezdtem érezni az 5770-hez képest a különbséget
Vajon ha Sandy-re váltanék 2500K procival és olyan 4-4,25 GHz-n hajtanám, lenne fps-ben jelentős különbség?
(Jelenleg: Q9550 @ 3,6 GHz)
[ Szerkesztve ]
Origin / Steam: Stanchore
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi kártyákról tudna valaki egy "rangsort" felállítani? Melyiket lenne inkább érdemes megvenni? Figyelembe vége hogy mit lehet kihozni a kártyából (max teljesítmény, moddolhatóság), milyen jó a hűtés hatásfoka és az mennyire hangos?
Esetleg ha teszteket, összehasonlításokat is tudnátok linkelni, az nagyon jó lenne (sajna nem vagyok tisztában a külföldi oldalakkal).ASUS EAH6950/2DI2S/2GD5 PCIE
ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 PCIE
MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition/OC 2GB GDDR5 PCIE
GIGABYTE GV-R695D5-2GD-B HD6950 2GB GDDR5 PCIE
SAPPHIRE 11188-00-40R HD6950 2GB GDDR5 PCIEElőre is köszi szépen!
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
XIII Ramses
aktív tag
válasz SzlobiG #6413 üzenetére
Én nem a moddolhatóságról beszéltem, hanem arról amit többen említenek itt, de nem világos:
Először is Tökmindegy 6333-as hozzászólása miatt gondolom, hogy ezzel a bios editorral aktiválni lehet a nem refes kártyáknál is a shadereket.
Másodszor: Pietrosz a 6304-es hozzászólásában is írja, hogy megy a saját bios moddolásával a shaderek feloldása. Tökmindegy megint írja a 6306-os hozzászólásában
Az én 6324-es kérdésemre Powered a 6325-nél írja megint, hogy lehet.
Tökmindegy a 6328-as , meg a 6393-as hozzászólásnál linket is ír.
Erre én a 6409-nél kérdezem a lényeget.
Így akkor lehet vagy nem lehet? Azzal a már moddolt saját biosszal, ami az sg fórumából van linkelve...Tehát nem 6950 ből akarok 6970-et moddolni, hanem ezt a saját moddolt bioszt rárakni a kék nyákos sapphire-ra.
Pietrosz: irtad a 6396-nál hogy egy powercolort sikerült feloldanod. Bios editorral csináltad, vagy a linkelt moddolt sapphire bioszt raktad rá?Remélem teljesen érthető voltam...
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz Varázslóó #6411 üzenetére
Le van mentve az eredeti bios, bármikor visszarakhatom. +bios kapcsolóm is van, tehát nem hiszem, hogy gond lenne.
XIII Ramses:
volt itt belinkelve valahol egy script, ami a saját biosodból csinál moddolt biost. Mindent hagy alapon, csak a shadert emeli. Én ezzel csináltam. Szerintem bios editorral is megoldható, van is erre külön opció benne, de így egyszerűbb és gyorsabb.
Viszont én is csak azért mertem megpróbálni, mert van bios kapcsolóm. Ha nem lenne, nem próbáltam volna, mert ha mégse működne, akkor nehéz utána a halott karit visszaflashelni. Bár elvileg lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz XIII Ramses #6418 üzenetére
Elsőre én a kártya bios-át moddolnám a linkelt scripttel és azt írnám vissza a kártyára. Ugyanúgy 1536 shader lesz az eredmény... Persze lehet jó a már előre moddolt bios is.
Egy próbát megér.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
senior tag
válasz Pietrosz #6419 üzenetére
Hát én ugytudom a kártya jegyzi ha az eredeti bios cserélve lett vagy frissitve...
Ezt 5870 nél mondták nekem , mert moddolva nagyobb feszt is elviselnek , de ugy gari ugrik egy 6950 el full HD ba sose lessz 100fps ed de még 80 sem max ha gamere lerakod és felbontást csökentesz[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz XIII Ramses #6418 üzenetére
Semmi sem 100% . Vagy ,vagy. Garantálni nem tudjuk,hogy neked sikerül e..Próba ,szerencse.
Sokaknak sikerült,és vannak akiknek nem. Ez benne van.
Ha tuti biztos akarsz lenni akkor venned kell egy 6970 est. Ott nincs ha.
Ha nincs rá pénzed,vagy sokallod az árát és szeretnéd a teljesítményét ,jön a moddolós,átírós változat,de az nem garancia a sikerre.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
XIII Ramses
aktív tag
válasz Pietrosz #6419 üzenetére
Nekem nem lesz bios kapcsolóm, nem tudtam, hogy neked van, így már világos.
Én ezt az előre moddoltat akarnám rárakni.
Jó lenne az a link mert már nem tudom melyikre gondolsz.
Ha nem működne, akkor az eredeit biost egy pci-os videokártya segítségével tudom visszaflashelni. Erre gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
-
Pietrosz
addikt
válasz XIII Ramses #6423 üzenetére
Igen, arra gondolok.
Ez meg a feloldós script:[link]
Itt meg elég jól le van írva minden, ami kellhet: [link][ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Varázslóó #6421 üzenetére
Cod4 óta nem kell 100+ fps sehova sem. Én pl bad company 2-zök, és nem akartam elhinni, hogy elég neki 60fps, amíg meg nem vettem. Cod4be állítottam 60fps-re, ott szörnyű volt, de bc2be is elég 60fps. Mostanába ilyen motorok vannak pc játékokra. Fene tudja, hogy ez a konzolportolás terjedése miatt van-e így, vagy fejődnek a gyártók, de ez tény. Manapság 60fps-el lehet játszani.
-
yakuza.tora
addikt
Srácok!
A Catalystban van olyan beállítási lehetőség, hogy ha a gpu elér egy bizonyos hőfokot, akkor lekapcsoljon, vagy riasszon?Alléz Olympique de Marseille!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tökmindegy
senior tag
válasz yakuza.tora #6428 üzenetére
Szerintem sincs. Magában a kártyában van védelem szvsz,Vagy netán az alaplapban?
Mi a baj?Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
SzlobiG
félisten
válasz yakuza.tora #6431 üzenetére
Nem hinném, hogy létezik ilyen csak a gyári védelem érhető el, de azzal mi a baj?
-
mpierre
veterán
válasz yakuza.tora #6431 üzenetére
Ha jól emlékszem az att-ben van ilyen funkció... (Lehet, hogy csak vizuálisan villogott valami rajta, vagy osd-re kiírta a hőfokokat... ) Azt nem tudom, hogy a 6900 sorozatot támogatja-e már az att.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
yakuza.tora
addikt
Azért kérdezem, mert nem világos, hogy ha játék közben leáll a vízhűtés szivattyúja, akkor mi van? Szénné ég a kártya, vagy azért van valami biztonsági cucc, ami lekapcsolja?
Alléz Olympique de Marseille!
-
SzlobiG
félisten
válasz yakuza.tora #6434 üzenetére
Ahogy fentebb írták van benne védelem asszem 120 fok felett kapcsolja le, de ha ennyire para van akkor venni kell egy áramlás mérőt azt az sikít ha megáll a pumpa.
-
SzlobiG
félisten
válasz yakuza.tora #6437 üzenetére
Nekem amikor nem ment a pumpa kicsúszott a táp kábel proci azonnal lekapcsolt pedig csak a bios-ba mentem 90+ fokon volt azt nem tudtam hirtelen miért kapcsol le.
-
SzlobiG
félisten
válasz yakuza.tora #6439 üzenetére
Akkor ott ugye a vga védelme lép működésbe.
-
tgulyas
senior tag
Azt hogy lehet el érni hogy játék közben ne kapcsoljon vissza 2d be ?
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
mpierre
veterán
válasz tgulyas #6441 üzenetére
Azt hogy csinálja? Menüben ok, de játék közben... Milyen játék az?
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz tgulyas #6443 üzenetére
Csak akkor veszi vissza az órajelet, ha nincs terhelés. Azt is kis késéssel követi le. Megoldani sehogy se fogod.
-
Lethal Gene
aktív tag
Skacok!
A Corsair 550VX-em bírni fogja az ASUS DCII 6950 monstre kártyát?
Köszi,
Leth -
Tökmindegy
senior tag
válasz Lethal Gene #6445 üzenetére
persze
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz Tökmindegy #6446 üzenetére
Köszi!
-
senior tag
szerintem 1.5 a max és 1.4 körül
-
Lethal Gene
aktív tag
ólcsónak tűnik, de az 1GB-os árát írták oda
kiváncsi leszek, mikor javítják...
Itt egy részletes teszt a kártyáról:
[link]oppá, 984-re húzták!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest