Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Vulpolone Igen , túl gyors lettél :)

    Allbundy Az ötlet nem rossz bár kicsit macerásabb lenne felvinni a pontokat, és persze a hibalehetőség is benne van hogy benézi az ember. A weboldalon már lett készítve egy automata rendszer ami összeadja a pontokat tehát manuálisan kellene majd fejben előre helyezni X vagy Y-t.
    Ez persze nekünk is plussz munka amikor a pontokat visszük fel.. :U

    Telj.csökkentés szerintem nem teljesen jó ötlet mert ahhoz ha jól tudom a fizikába kell belenyúlni és az kemény dió. Aztán jönnek majd itt a Crash Dump-ok. (ahány ember annyi féle verzióval jön fel) ha érted mire célzok. Valami eltér majd aztán páff, kész a baj nem tud feljönni. Mátyás pl minden egyes változtatásra különösen érzékeny és még finoman fogalmaztam.

    Úgy is eljött a súly osztogatós időszak tehát:

    Kivettem mindenkit a Yokohama kupából és kizárólag TC2 maradt benne. Mostantól 20kg ballansz illeti majd meg mindegyik TC2 kocsit (ez még tűréshatáron bőven belül van én magam teszteltem) ki fogom bírni nem sok TC2 van és ez az időmérőre is hatással kell legyen. Pontrendszerben pedig a TC1-es autók után következnek majd ahogy élőben is ez lenni szokott.

    Ennyit tudok tenni TC2 ügyben és szerintem ebben a csomagban a maximum.

    Aki viszont súlykiosztás után kilép (akár net hiba akár saját hiba) az időmérő DQ és utolsó hely.
    Sajnos nincs lehetőség/idő állandóan vissza adogatni a súlyt (főleg ha a rendszer bugos). Ha gyakorlás alatt bőven az időmérő előtt történik akkor esetleg belefér.

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák