Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10691584

    törölt tag

    válasz ncc1701 #8898 üzenetére

    Win8? Rossz embernek mondod ;] :D Linuxból az egyetlen értelmes, amit használni is tudnék, ha nagyon muszály lenne az Arch. De akkor már inkább BSD. Mellesleg a Microsoft TPC is 4-5 giga körül van feltelepítve és eddig a legjobb windowsom volt.

    (#8897) [oWn]f4te: Vágom, de mondtam én is azzal kezdtem, hogy első boot után kikapcsoltam az automatikus frissítést. Észrevettem, hogy a win7 "elfelejt" dolgokat. Pl. teljesen testreszabtam, beállítgattam mindent első héten (ennél az X64-nél, amúgy sima MSDN) mire egy idő után visszaállítgatta. Megint beálítgattam, megint visszaállítgatta, állandóan ezt csinálja. De ilyen apróbb dolgoknál is, ami rohadt idegesítő, effektíve olyan mintha külön életet élne. Mellesleg a coreAVC jó meg minden, de én egy idő után töröltem, mert elkezdett olyanokat csinálni, hgy pl. fejjel lefelé játszotta le a videókat, meg ilyenek.. Valszeg mert már évek óta nem fejlesztik (nem vágom miért amúgy..)

    Juteszembe, ezen az új installon (sokadik azóta) is megcsináltam az 500/1000Hz-es USB freki emelést MX500-al. Elsőre ment. Szerintem te valamit elb@szol bocs.. Ugyanaz az elektronikájuk leszámítva pár +gombot, meg a formájukat. Most is azzal nyomom. ráadásul 4 egér van most egyszerre bedugva, amelyekből csak 1 (kinzu) tudja hackelgetés nélkül az 1000HZ-et, ennek ellenére még így egyszerre bedugva is frekiemelve 1000-en mennek. Valszeg valamelyik lépcsőt kihagyod. Ezzel együtt nekem valahogy úgy tűnik, mintha még így is ezzel az egérrel lőnéd a legszebbeket. Rail/LG baromi feltűnően szép :D Pedig láttalak előzőleg is "párszor" játszani, meg az előző demóidat is. Ja igen, még valami: ma reggel FFA-ztunk, játszogatunk erre egyik csávó specből (valami polotenchlk asszem) benyögi hogy "origin a legjobb, akit valaha láttam" :DDD (persze inglészül)

Új hozzászólás Aktív témák