Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz #10691584 #10549 üzenetére

    Rapha-nak és úgy összességében az összes amerikai játékosnak nagyon nehéz dolga van. Amerikában az esport annyira nem megy mint Európában és a többi sikeresebb országban. Ez érthető is, az egy teljesen más kultúra, rengeteg más szórakozási lehetőséggel.
    Más játékokkal kapcsolatban is többször felmerül, hogy az USA-ban nincs kellő számú jó játékos a komoly meccsekhez, gyakorláshoz. Most pont nagyon aktuális a téma Dota 2 esetében. Ott ugye régiókra vannak osztva a szerverek. És az Amerikai játékosokból álló scene nagyon gyenge. Mi sem bizonyítja jobban, hogy egyetlen egy értelmes amerikai csapat található Dota2-ben. Vagyis az sem amerikai csak néhány tag (vegyes válogatott három amerikai, egy kanadai, és egy pakisztáni). A Dota2-es profi amerikai játékosok kivétel nélkül átköltöznek Európába. Akik pedig nem hivatásos játékosok, és nem tartoznak egyetlen szervezethez sem, ők megragadnak a "hülyék" között sajnos. Nagyon rossz helyzetben vannak, mostanában elég sokat téma ez a Dota2 esetében. Ugyan ez a helyzet a CS:GO-ban is, amerikai csapat nagyon rég nem képes labdába rúgni nagyobb versenyeken. Nem is nagyon találkozni velük. A legjobb amerikai CS:GO csapat a világranglista 13. helyén tanyázik. Sok vizet nem zavarnak. Pedig volt időszak mikor a Complexity világverő csapatnak számított CS1.6 idején.
    Oroszoknál valóban elég sok LAN van, de azt nem tudom, hogy privátban is LAN-on gyakorolnak e evil-ék.

    DH winter volt, csak QL nem volt a versenyszámok között sajnos :(

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák